Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti. Včera jsem byla u doktorky jsem 37+5, otevřená na 3 cm, 2 prsty. hlenovou zátku už nemám. kdy podle vás může být porod? děkuji.
To jsem měla taky a malá se nerodila 41+0. Alespoň budete mít rychlejší porod
@jaroslava11 píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti. Včera jsem byla u doktorky jsem 37+5, otevřená na 3 cm, 2 prsty. hlenovou zátku už nemám. kdy podle vás může být porod? děkuji.
máš to za pár, tak to neřeš. Já s nálezem otevřená na 2 přežila 20 tt
![]()
@Koty píše:
@martina.se tak to bych zakladatelce v jejím tt fakt nepřála
jako jasné, slon není, ale nejdýl 42 tt fakt porodí, dýl ji nikdo přenášet nenechá ![]()
@Koty píše:
@martina.se tak to bych zakladatelce v jejím tt fakt nepřála
ani já ne
![]()
@jaroslava11 z tohohle důvodu u nás v porodnici už v tomto tt nevyšetřují vnitřeně, protože to je pro ně strašně nesměrodatný údaj, můžeš rodit dneska, zejtra, nebo v podstatě za měsíc…
Me praskla voda a otevrena na 3 cm jsem byla nekolik hodin
bez hnuti
@Krrysa píše:
ani já ne![]()
@jaroslava11 z tohohle důvodu u nás v porodnici už v tomto tt nevyšetřují vnitřeně, protože to je pro ně strašně nesměrodatný údaj, můžeš rodit dneska, zejtra, nebo v podstatě za měsíc…
No a třeba zrovna mě to vnitřní vyšetření zachránilo od porodu doma…
@j.a.n.i1 to nejde takhle říct, i kdybys byla otevřená na 5 cm, tak tak můžeš chodit tejden a nebo taky rodit doma za 10 minut, stejně, ajko se na těch x cm můžeš doma otevřít za pár minut…chápeš, jak to myslím ![]()