Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Krrysa Pokud seš víc jak na 8cm a netušíš to, tak se to říct celkem dá.
@j.a.n.i1 to je potom zase ale paráda
sen kde koho.. já budu radši ropdit po cestě do porodnice, než se někde trápit dva dny s kontrakcema
![]()
@jaroslava11 píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti. Včera jsem byla u doktorky jsem 37+5, otevřená na 3 cm, 2 prsty. hlenovou zátku už nemám. kdy podle vás může být porod? děkuji.
Tak to je hezký… Sice reaguji na starý příspěvek, ale jsem 32tt a otevřená na 3 a dneska bude kontrolovat zda se neotvíram víc, a miminko je stále nohy napřed tak budu rodit s nohama napřed a nebo císař nemluvě o tom, že jsem v 36tt byla otevřena na 6 a rodila tak bříško už netvrdne není jak beton při poslední kontrole, takže magnesium zabírá. Jinak beru železo na nízký hemoglobin a už jsem předčasný porod zažila.
Snad to dneska dobře dopadne. Ma 1700 g to Mireček měl 2100 při narození. Takže se nedivím kdybych tento či příští týden rodila. Ovšem pokud porodim do června 30. Nedosáhneme na porodné a když porodim po půlnoci 1.7. tak dosáhnu jelikož v lednu přišla poslední částka 17000 za první rodičovskou a neschopenku mám 5,500