Problémy s afty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2852
9.5.17 15:26

Bude to oslabená imunita, zkuste probrat s lékařem, obvykle se dává vitamin B, nevím, zda i u takto malých dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
9.5.17 15:28

Afty můžou být způsobené nedostatkem vitaminů, hlavně skupiny B. Ale můžou to být i jiné příčiny. A na hojení mám dobrou zkušenost s Mundisal gelem, můžou ho i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.5.17 15:54

@Kateřina0017 no babička nám vždy dávala boruvkovy kompot. Dobrá je gencianova violet, vytirat pusinku hermankem. A zkusila bych na posílení imunity Imunoglukan. A ať má svoje piticko a neolizovat lžičku. Některé děti jsou náchylnější… Tak hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.5.17 16:09

Cucat citrón, vyplachovat zředěnou betadinou, šalvejovym odvarem.. Z medikace u nas pomaha neo angin junior tresnovy (možná se to jmenuje jinak)
Držím palce, u nas je to totéž s menším oslabením imunity :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.5.17 08:22

Nám včera dětská doktorka doporučila pro 16měsíčního chlapečka na afty homeopatika borax 5ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.10.17 18:52

Herpangina

Dobrý den, dcera 18 měsíců v neděli minulý týden dostala horečky. V pondělí řekla že je to viróza. Teploty pořád pokračovaly až jsme ve čtvrtek jeli na pohotovost. Tam nam řekli že má herpanginu (v puse a krku plno aftu+ty teploty). Od soboty bez teplot ale pořád má ty afty. Je nevrla a v noci se budi. Jak ji mohu pomocí? Kdy zmizi? Děkuji… pokud to sem nepatří tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
9.10.17 19:03

@1982p a nedali vám u lékaře nic na potírání? Já s tím zkušenosti nemám, jen doma se probírá, že já sama jsem to měla ve třech letech a trvalo to skoro 3 týdny, bylo to přes vánoce a já jsem prý jedla jen puding a šlehačku, protože mně to hrozně bolelo. Prý jsem hlady brečela a brečela i mamka s babičkou. Ale určitě bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.10.17 19:05
@stinga píše:
@1982p a nedali vám u lékaře nic na potírání? Já s tím zkušenosti nemám, jen doma se probírá, že já sama jsem to měla ve třech letech a trvalo to skoro 3 týdny, bylo to přes vánoce a já jsem prý jedla jen puding a šlehačku, protože mně to hrozně bolelo. Prý jsem hlady brečela a brečela i mamka s babičkou. Ale určitě bude líp

Právě že ne. Jen mi řekla že teploty přejdou a pokud ne mám znova navštívit lékaře. Ale teploty jsou pryč. Koupila jsem jen fialku co mi dali v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
9.10.17 19:06

@1982p fialka je dobrá, a když zítra zajdete k doktorce, určitě tím nic nepokazíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.10.17 20:05

@1982p na herpangínu či aftozní stomatitidu se dává v lékárně míchaná Tinctura Rathanie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
9.10.17 20:14

Potrebuje spoustu vitaminu B, zkusila bych najit nejaky co mohou male deti ( nejlip riboflavin) a potirat afty propolisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí