Problémy s hlídáním

681
19.9.13 06:54

problémy s hlídáním

V

Příspěvek upraven 30.03.14 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
19.9.13 07:59

A nemuze se tam neco dit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.9.13 08:03
@Jenver píše:
Ahoj, potřebovala bych radu. Mám 2,5letého chlapečka a musela jsem bohužel před 2měsíci nastoupit do práce. Hlídá kamarádka a prvních 14 naprosto v pohodě, pak se začal pocuravat, i když je už půl roku bez plin. Teď teda přestal, ale začal zvracet. Doma je naprosto v pohodě, ale jen co ho odvedu ke kamarádce a zavřu dveře, tak zvrací. Během dne klidně i 3×. :-( A já vůbec nevím co dělat.

tak třeba je potřeba, aby byl v domácím prostředí. známé věci a okolí vyvolávají pocit nejistoty, malýmu uplně stačí, že mu odejdes ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
19.9.13 08:07

Taky mě napadlo, jestli by nepomohlo, aby ho kamarádka hlídala u vás doma - jestli to tedy půjde. Asi bych to zkusila jako první možnost a pak řešila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.9.13 09:02

@Jenver zkus sehnat jiné hlídání. Evidentně mu to nesedí, ale nedokáže to ještě vyjádřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
19.9.13 09:31

Tak neco se deje, to ale urcite vis sama.Bud se diteti nezamlouva prostredi, jak uz psaly holky, nebo prave kamaradka.Ja jsem psycho, vsude a ve vsem vidim vzdycky hororo scenare, takze bych se domluvila s kamaradkou na hlidani u nas doma a pokud by to pokracovalo, tak je asi jasne, odkud vitr vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí