Problémy s jídlem - přestává jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
18.11.11 20:35

Problémy s jídlem

Ahojky, může mi někdo poradit? Malej (8m) mi přestává jíst. Když jsme ke kojení začali s příkrmama, mohl se ujíst. Postupně mi přes den ale přestal skoro úplně pít z prsa, takže jsem trochu řešila pitný režim. No, teď ale přestal nejdřív jíst odpolední sváču - většinou jablíčko, a už pár dní to jde od 10 k 5 i s večeří - instantní kašičky. Mohl se po nich utlouct, dnes snědl jednu lžičku. Zatím mu jede aspoň oběd. V podstatě už jí jen ten oběd a v noci kojím. To je celý jídelníček. Nezdá se mi, že by hubl, v úterý jdem na vážení. Jsem zoufalá a už se začínám bát každého jídla. Zoubek jeden už máme, nezdá se mi, že by to bylo bříško. Prostě nevim co mám dělat. A to je můj třetí. Měla bych si vědět rady. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
18.11.11 21:02

Taky jsme měli období kdy malá nejdela a i občas teď sní večer jen prostě lžičku kaše a víc nechce a spí celou noc až do rána.Asi to teď zrovna nepotřebuje.Pokud nehubne, tak bych to tolik neřešila,případně o tom jen řekla doktorce.My dávali hned od 6.měsíce jak jsme začli s příkrmama i čajík nebo koj.vodu k jídlu,první po lžičkách a asi po dvou týdnech z hrnečku.Nebo zkusit jiné jídla,jiný druh ovoce,jinou kaši,třeba to je jen stereotypem a chce to změnu.

• Citovat
  • Upravit
9
18.11.11 21:09

Děkuju za radu. No zkusim to nějak obměnit, i když nevím moc jak. Už jíme skoro vše co ve svém věku může. Chci zkusit ovesné vločky. Rýže mu nějak nedělá dobře a brambory jíst pořád asi není dobrý. Jo, kéž by spal celou noc :cry: Dokud jsem jen kojila, spal skvěle. Někdy i celou noc. Od tý doby co přidávám kaši se hodně budí a musím často kojit. Asi má žížu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.11.11 21:30
Maky7 píše:
Děkuju za radu. No zkusim to nějak obměnit, i když nevím moc jak. Už jíme skoro vše co ve svém věku může. Chci zkusit ovesné vločky. Rýže mu nějak nedělá dobře a brambory jíst pořád asi není dobrý. Jo, kéž by spal celou noc :cry: Dokud jsem jen kojila, spal skvěle. Někdy i celou noc. Od tý doby co přidávám kaši se hodně budí a musím často kojit. Asi má žížu.

U nás se spí teď celou noc asi 2 týdny od té doby co už malá nechce mlíko.V 8.měsících už klidně můžeš dávat čajík nebo vodu na pití.

• Citovat
  • Upravit
9
18.11.11 21:32

jo, jenže on neumí z lahve. takže prostě kozí klíko hraje prim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.11.11 21:34
Maky7 píše:
jo, jenže on neumí z lahve. takže prostě kozí klíko hraje prim

Malá taky láhev nikdy neměla.První jsem zkoušela lžičkou a asi po týdnu až dvou jsme začli zkoušet hrneček.A to jí bylo půl roku.Měli jsme vymakaný drahý a byl úplně na…pak jsem koupila za 19,– :) obyč plastový kapající a máme je doteď.

• Citovat
  • Upravit
9
18.11.11 21:37

jako hrneček s pítkem? Já už nevim jak do něj pití dostat, tak zkoušim normální skleničku. Je teda vždycky mokrej až za ušima i přes plínu pod bradou, ale baví ho to a snad i něco vypije. Ale co v noci, to mu dát nemůžu ani z toho kapacího hrníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
18.11.11 21:50

Maky, v noci zkus kojit, ve spánku třeba prso vezme. A z nejedení si nic nedělej, hlavně to nijak nepřeháněj s nucením a tak… Nechce - nedostane. Však on hlady nezemře, neboj :wink:
A k pití nabízej vodu nebo čaj, zkoušej pořád tu lahev, však on se naučí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.11.11 22:01
Maky7 píše:
jako hrneček s pítkem? Já už nevim jak do něj pití dostat, tak zkoušim normální skleničku. Je teda vždycky mokrej až za ušima i přes plínu pod bradou, ale baví ho to a snad i něco vypije. Ale co v noci, to mu dát nemůžu ani z toho kapacího hrníčku.

Jo s pítkem jak jsou v něm ty tři dírky.Taky se brzo naučila pít slámkou,ale krátkou jak do pitíčka v krabičce.A v noci pije taky s hrnku ale to až teď měsíc co nekojím když se vzbudí.A nebo miluje takové ty flašky jak jsou od rájec vody nebo tak.Ale to umí potáhnout až asi od roka.

• Citovat
  • Upravit
7576
18.11.11 22:14

Ahoj, když jsem začala s příkrmy, malé trvalo 5 měsíců, než začala jíst. Jinak to bylo pár lžiček se strašnou chutí a zájmem a pak odmítnutí a dokojení. Prospívala v pohodě, tak jsem to neřešila a pak se to od toho 13 měsíce postupně upravilo samo. Moc jsem to neřešila, dětská říkala, že kojení + pár lžiček domácího příkrmu je ok, malá prospívá a že jí mám dát čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.11.11 22:22

Popisujes presne nasi situaci!!! Od 6-8m bylo zavadeni prikrmu hracka. Krasne jedl. Ale v cca 8m jako by se neco stalo a asi mesic skoro nejedl. Prislo mi, ze kojim vice nez kdyz se narodil :-( Pak se to upravilo, ale fakt jsem z kazdeho jidla mela stazeny zaludek. Tolik vyhozeneho jidla, konzervicek a nervu :-) Snad se vam to brzy upravi! Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí