Jak dávat kaši na noc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak dávat kaši na noc?
Jak dáváte kaši na noc? Těsně před spaním nebo už před koupáním? A jakým způsobem? Lžičkou nebo z flašky?
Doteď jsem dávala flaškou Hami rýžovou nemléčnou kaši, ale nedělala jsem jí podle návodu, aby nebyla tak hustá a dudlíkem to prošlo. Ale teď bych chtěla začít s hustšími a třeba i s příchutěmi, ale to flaškou asi neprorvu a před spaním už je unavenej a protivnej a lžičkou mi to jíst nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávala jsem před koupáním. Pak byli jak prasata a mohla jsem koupat znova.
Koupala jsem třeba kolem sedmé. Tak kaši dostávali kolem šesté.
Záleží na stáří dítka, ale dávala bych lžičkou.
- Citovat
- Upravit
Dávám kolem šesté, my teda koupeme méně často tak odpadá dilema zda před či po, ale i staršímu, kterého jsem jeden čas koupala denně jsem ji dávala před koupáním, tak v těch 6, po zhruba půlhodince koupání a pak už si jen trochu cucnul mlíka a spal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a vždycky jsem dávala lžičkou, zvládá to už skoro 3týdny, kaše mu chutná, tak ani není zasviněnenj.
To brokolice v poledne lítala všemi směry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vždycky jen lžičkovali a dřív jsem dávala večeři před koupáním, teď už je to pohoda a má špinavou jen pusinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
víte, proč se ptám? Chtěla jsem lžičkou a máma se tu se mnou hádá, že my jsme to měli z flašky… bla bla bla, jsem z ní úplně na nerv! Ještě že už odešla ![]()
tak jsem chtěla jen zjistit, jestli jsem divná já nebo ona ![]()
myslim, že tou lžičkou to nechce spíš proto, že je to něco nového. Musí si zvyknout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do te%d dáváme lahví, dávám 7 odměrek UM a 7 odměrek kaše vycucnou to bez problemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarka K píše:
víte, proč se ptám? Chtěla jsem lžičkou a máma se tu se mnou hádá, že my jsme to měli z flašky… bla bla bla, jsem z ní úplně na nerv! Ještě že už odešla
tak jsem chtěla jen zjistit, jestli jsem divná já nebo ona
myslim, že tou lžičkou to nechce spíš proto, že je to něco nového. Musí si zvyknout…
Joo naši mi taky dávali kaši lžičkou. Tehda klasickou krupici a v dudlíku od falšky nastříhnutá dírka.
- Citovat
- Upravit
A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší.
A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší.A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví
jj malýmu je 9 měsíců, takže lžičkou baští ostošet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarka K píše:Gladys píše:jj malýmu je 9 měsíců, takže lžičkou baští ostošet…
A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší.A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví
Tak to bych lžičkovala, je už velkej
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dávám ve flašce do postýlky a usne mi přitom (do savičky sem si udělala větší dírku, aby kaše protekla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luca13 píše:
dávám ve flašce do postýlky a usne mi přitom (do savičky sem si udělala větší dírku, aby kaše protekla)
Tak možná právě kvůli tomuto se to nedoporučuje, stejně jako nedávat do postýlky sladké nápoje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit