Jak dávat kaši na noc?

4760
16.11.11 19:37

Jak dávat kaši na noc?

Jak dáváte kaši na noc? Těsně před spaním nebo už před koupáním? A jakým způsobem? Lžičkou nebo z flašky?
Doteď jsem dávala flaškou Hami rýžovou nemléčnou kaši, ale nedělala jsem jí podle návodu, aby nebyla tak hustá a dudlíkem to prošlo. Ale teď bych chtěla začít s hustšími a třeba i s příchutěmi, ale to flaškou asi neprorvu a před spaním už je unavenej a protivnej a lžičkou mi to jíst nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
16.11.11 19:40

Dávala jsem před koupáním. Pak byli jak prasata a mohla jsem koupat znova.
Koupala jsem třeba kolem sedmé. Tak kaši dostávali kolem šesté.

Záleží na stáří dítka, ale dávala bych lžičkou.

• Citovat
  • Upravit
29436
16.11.11 19:41

Příspěvek upraven 05.05.16 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.11.11 19:42

Dávám kolem šesté, my teda koupeme méně často tak odpadá dilema zda před či po, ale i staršímu, kterého jsem jeden čas koupala denně jsem ji dávala před koupáním, tak v těch 6, po zhruba půlhodince koupání a pak už si jen trochu cucnul mlíka a spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.11.11 19:43

Jo a vždycky jsem dávala lžičkou, zvládá to už skoro 3týdny, kaše mu chutná, tak ani není zasviněnenj.
To brokolice v poledne lítala všemi směry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.11 19:46

My vždycky jen lžičkovali a dřív jsem dávala večeři před koupáním, teď už je to pohoda a má špinavou jen pusinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.11.11 19:49

víte, proč se ptám? Chtěla jsem lžičkou a máma se tu se mnou hádá, že my jsme to měli z flašky… bla bla bla, jsem z ní úplně na nerv! Ještě že už odešla :nevim:
tak jsem chtěla jen zjistit, jestli jsem divná já nebo ona :lol:
myslim, že tou lžičkou to nechce spíš proto, že je to něco nového. Musí si zvyknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.11.11 19:53

do te%d dáváme lahví, dávám 7 odměrek UM a 7 odměrek kaše vycucnou to bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.11.11 19:53
Jarka K píše:
víte, proč se ptám? Chtěla jsem lžičkou a máma se tu se mnou hádá, že my jsme to měli z flašky… bla bla bla, jsem z ní úplně na nerv! Ještě že už odešla :nevim:
tak jsem chtěla jen zjistit, jestli jsem divná já nebo ona :lol:
myslim, že tou lžičkou to nechce spíš proto, že je to něco nového. Musí si zvyknout…

Joo naši mi taky dávali kaši lžičkou. Tehda klasickou krupici a v dudlíku od falšky nastříhnutá dírka.

• Citovat
  • Upravit
31594
16.11.11 19:54

A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší. :nevim: A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.11.11 19:58
Gladys píše:
A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší. :nevim: A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví :mrgreen:

jj malýmu je 9 měsíců, takže lžičkou baští ostošet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.11.11 20:00

Tak to je jen o zvyk, že je zvyklý na flašku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.11 20:11
Jarka K píše:
Gladys píše:
A jiné příkrmy už dáváte? Ono i na kaších je vždy napsáno, že se má dávat lžičkou, nevím proč, asi t bude ta samá „povinost“ jako napsat na UM, že kojení je stejně nejlepší. :nevim: A zrovna ta kaše mi přijde na učení lžičkou fajn, na rozdíl od třeba mrkve to aspoň nebarví :mrgreen:
jj malýmu je 9 měsíců, takže lžičkou baští ostošet…

Tak to bych lžičkovala, je už velkej :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.11 20:14

dávám ve flašce do postýlky a usne mi přitom (do savičky sem si udělala větší dírku, aby kaše protekla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.11.11 20:22
luca13 píše:
dávám ve flašce do postýlky a usne mi přitom (do savičky sem si udělala větší dírku, aby kaše protekla)

Tak možná právě kvůli tomuto se to nedoporučuje, stejně jako nedávat do postýlky sladké nápoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí