Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy, beru antikoncepci Minisiston, podotýkám, že pravidelně ve stejnou dobu a nikdy se mi nestalo, že bych zapomněla. (s přítelem praktikujeme to, že nevyvrcholý do mě nikdy). MS jsem měla 11.10. Asi 2 týdny potom mě začaly bolet prsa a malinko se zvětšili. Pak jsem to normálně dostala 8.11. Prsa už mě teď nebolí, ale jsou stále malinko zvětšená, ale hlavně jsou vidět najednou žíly. Měla jsme strach a tak jsem si dělala test – 2× negativní. U doktorky jsem byla, dělala mi ultrazvuk a těhotenství vyloučila. Z nervozity jsem test zopakovala asi po měsíci a opět negativní. Furt mám tak nějak strach z toho těhotenství, protože mě znervózňuje ta žilnatost atd. ale když beru prášky pravidělně a přítel se do mě nedělá… Poraďte mi někdo prosím. Jaká může být příčina těchto problémů? Od začátku října jsem na brigádě občas tahám těžké věci, na práci takovou nejsem zvyklá protože jsem nedávno ještě studovala, tak jestli to může být z toho? Nebo antikoncepce přestala sedět po 3 letech?
Příspěvek upraven 03.12.13 v 19:37
No Těhotná nejsi na 100%
V prsou můžeš mít zánět, řešila jsi to s dr? Jinak tělo se mění prsa taky nebudou vypadat celý život stejně děti neděti
@werunkaw123 píše:řešila jsem to akorát když mě bolely a to řekla, že to může být zadržování vody v těle..
No Těhotná nejsi na 100%V prsou můžeš mít zánět, řešila jsi to s dr? Jinak tělo se mění prsa taky nebudou vypadat celý život stejně děti neděti
@teriiiy já m ám to samé, co ty. je to tím minisistonem. Aktuálně jsem taky ve fázi, kdy prsa „rostou“
neboj, nic to není..
@martina.se píše:
@teriiiy já m ám to samé, co ty. je to tím minisistonem. Aktuálně jsem taky ve fázi, kdy prsa „rostou“neboj, nic to není..
Ty brďo
taky jsem brala kdysi dávno od 15ti do 18 ti Minisiston, ale že by mi rostly prsa po tom? No dorostlo to do 5tek, tak že bych Minisiston začala brát znovu, když to potom tak roste
Dala bych si říct větší ![]()
@Nejhodnější píše:
Ty brďotaky jsem brala kdysi dávno od 15ti do 18 ti Minisiston, ale že by mi rostly prsa po tom? No dorostlo to do 5tek, tak že bych Minisiston začala brát znovu, když to potom tak roste
Dala bych si říct větší
no to ono to nezůstane… mi to tak fakt dělá s cyklem. cca 14 dní po ms začnou být prsa citlivá a rostou, po ms to zase splaskne
se vždycky směju, že chlap nepotřebuje čumět babám do výstřihu, že stačí počkat na správnou fázi cyklu a Dolly má doma ![]()