Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chci se zeptat, jsem 7 měsíců po vysazení HA a mám dva problémy-jsem už 3 měsíce bez MS a doktorka mi řekla že mám tak nízkou sliznici, že ani vyvolávací injekce by nepomohla, mám přijít za 14 dní a kdyžtak se uvidí jak dál… my by jsme od nového roku chtěli zkoušet mimi tak se chci zeptat jak velký vliv to má na snažení? chci pít kontryhel ale ten se má od prvního dne MS což je u mě ted problém že
a navíc se mi ted strašně zhoršila plet hl na obličeji, nemáte nějaké rady? moc děkuju ![]()
@simicek25 je to celkem běžný problém a při početí by to mohlo vadit. Začni pít kontryhel teď, kdykoliv, pij ho 14 dní, pak 14 dní pauza. Mi ten kontryhel hodně pomohl - já mám i při užívání HA ms jednou za čtvrt roku. Po kontryhelu relativně pravidelně, což je u mne téměř zázrak. Na to dorůstání je to fakt ideál.
Takže kontryhel od teď můžu? nemusím čekat na MS? no tak paráda
moc děkuju doufám, že mi to taky pomůže
Já mám s tím kontryhelem moc dobrý zkušenosti. Taky neberu antikoncepci od dubna a během toho období jsem menstruaci měla pekně rozhozenou. Ted už skoro tři měsíce piju čaj a je to daleko lepší i bolesti při menstruaci se zlepšili. Piju ho pořád ale pro otěhotnění je lepší pít jen do ovulace.