Nitroděložní tělíska (pro a proti)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
29.11.13 23:34

Nitrodelozni teliska (pro a proti)

Ahoj holky..;)
Chtela jsem se zeptat jak jste sppkojeny/byly jste spokojeny s nitrodeloz. teliskem? Popr.proc byste si ho treba nenechaly dat? Take se chci zeptat za kolik a jake mate?

Diiky!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
29.11.13 23:38

A taky jeste spolehlivost Nitrodeloznich telisek…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
29.11.13 23:40

Moje gynekolozka mi ho nedoporucila, ale zas je fakt, ze jsem ‚spešl‘ pripad :roll:
Kazdopadne od kamaradek mam spise ‚negativni‘ ohlasy, ale vis jak to je, dokud sama nezkusis, vedet nebudes.

• Citovat
  • Upravit
833
29.11.13 23:58

Ahoj, tak já měla nehormonální tělísko 5 let a teď mám rok a půl zavedenou mirenu- hormonální! A pro a proti, nehormonální, pro: nízká cena, je bez těch hormonů. Proti: je méně spolehlivá, silně se při ní menstruuje!… Mirena, pro: spolehlivost, když se zadaří, tak se nemenstruuje :).. proti: jsou tam hormony, co ne každýmu sedne a vyšší pořizovací cena, i když v porovnání s prášky za tu dobu, to není tak hrozné!… Já tu Mirenu původně odmítala, ale 24 denní cyklus s 6ti dny menstruace už mě to nebavilo!, teď nevím co menzes je :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.11.13 00:00

Já bych si ho dát nenechala, prostě proto, ž e nechci mít v sobě kus čehosi, kde je buď měď, nebo se z toho vylučují hormony, a kdoví jestli jenom hormony :nevim: já jsem složitější případ no, já neuznávám vpodstatě žádnou metodu antikoncepce, jen ty přirozený, a pak kondomy..ostatní mi přijde jako nepřirozený zasahování do organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.11.13 05:35

Mám měděné chvilku, menstruaci jsem měla stejnou jako bez tělíska. Nesmím hormony, tak to byla jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
30.11.13 07:04

Měla jsem měděné, bez problému 2,5 roku. Menstruace stejně silná jako normálně a po vyndání jsem do dvou měsíců otěhotněla :) Po porodu si ho nechám dát znovu, nechci nic s hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
30.11.13 07:27

Mam mirenu už třetí rok. Jsem bohuzel ten případ, co MS zůstala, ale je to pohoda. Půjdu do ni zase. Je spolehliva a za me velke plus, ze nemusím myslet na prášky. Z tech mi po porodu sedly jen ty s nejvyšší hladinou hormonu. Mirena je pro me šetrnější. Cena je sice vyšší, ale pro propoctu na prášky to vyjde nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
30.11.13 08:12

Mam od konce sestinedeli Mirenu, takze rok a neco. Menzes vubec, bez komplikaci, potizi.. Za me ano :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
30.11.13 08:39

Takze pro: 3 bezhormonalni teliska mi perfektne fungovaly asi 17 let, jen jednou mi nejak nesedlo(caste krvaceni), tak mi ho doktor vytahl, vymenil za jiny typ a v pohode
proti: U posledniho ctvrteho teliska, jsem, kdyz jsem prestala kojit otehotnela i s teliskem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.13 09:16

Ja hormony brat ze zdravotnich duvodu nesmim, tak jsem zvolila telisko nehormonalni - stribrne. Byla jsem s nim spokojena maximalne rok a pul. Bohuzel jsem pak diky svoji blbosti nastydla (hola zada) a v kombinaci s teliskem jsem se zanetu vajecniku uz nemohla zbavit a muselo ven… :( :(… vysledkem je momentalne 8 mesic tehotenstvi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… plodne dny nefungovaly, ale jsme stastni, bylo to prekvapko, ale jsme za nej moc radi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
189
30.11.13 12:23

Holky moc Vam vsem dekuji ;) mam 5 mesicu pd porodu a zvazuji nejakpu dobrou spolehlivou ochranu. Antikoncepci nemuzu mam trombofilni mutaci… Takze asi nebudu mpct mit zavedene ani to hprmonalni telisko co? 8o Kondomy mi neprijdou zrovna dvakrat spolehlivy a plodny neplodny dny je asi taky na nic..Mereni twploty to asi taky nebude ono… Takze tak…divim se, ze jeste nevymysleli neco ppradnyho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.11.13 12:24

Pardon za preklepy..pisu pres mobil;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
30.11.13 13:12

Já jsem měla zavedenou Mirenu a byla jsem spokojená, do té doby, než jsem si ji nechala vyndat. Otěhotnění trvalo rok s komplikacemi (při prvním těhu všechno v pohodě), vypadala mi půlka vlasů, padaly mi úplně celé prameny, pleť úplně šílená, výkyvy váhy, no děs a hrůza. Takže po porodu už do ní nejdu a nechám si zavést nějaké nehormonální, dobré recenze jsou na Gynefix, tak se poptám gynekoložky. Budu asi kombinovat v plodných dnech s nějakých spermicidem, přece jenom kdyby náhodou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí