Problémy s tatérem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.23 04:37

Problémy s tatérem

Na narozeniny jsem dostal darkovy poukaz na tetování. Konci mi za rok, tak jsem se tedy objednal. V červenci jsem přišel za taterem, domluvili jsme termín na říjen, ukázal jsem mu co chci. Říká mi, že netetuje to, co už někdo má, takže to kdyztak poupravi. Neměl jsem s tím problém. Uplynou 3 měsíce a návrh nikde, tak mu píšu, kdy to tak posílá. A on „připomeň o co se jedná.“ Tak jsem mu to poslal. Druhý den mi přišel návrh - byl to obrázek z Pinterestu. Myslel jsem, že dělá originály, takže nechápu, proč mi poslal toto. Myslíte, že je to v pořádku?

Mimo jiné domluva s ním taky neni ideální.. když jsem se byl k němu objednat, říkal, že mi pošle info o zalohách. Sám jsem se vsak nedavno musel připomínat, protože nic neposlal. Jsem z toho trochu nervózní, protože to bude první tetování a on ke mně nemá žádný respekt.

Problém je, že tím poukazem jsem se zavázal k tomuto člověku, na kterého není žádné spolehnutí. Nechci tam 4 hodiny sedět naštvaný a myslím, že on ze mě taky nemá úplně radost.
Díky za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
5.10.23 04:50

Sla bych jinam.

• Citovat
  • Upravit
65044
5.10.23 06:10
@Anonymní píše:
Na narozeniny jsem dostal darkovy poukaz na tetování. Konci mi za rok, tak jsem se tedy objednal. V červenci jsem přišel za taterem, domluvili jsme termín na říjen, ukázal jsem mu co chci. Říká mi, že netetuje to, co už někdo má, takže to kdyztak poupravi. Neměl jsem s tím problém. Uplynou 3 měsíce a návrh nikde, tak mu píšu, kdy to tak posílá. A on „připomeň o co se jedná.“ Tak jsem mu to poslal. Druhý den mi přišel návrh - byl to obrázek z Pinterestu. Myslel jsem, že dělá originály, takže nechápu, proč mi poslal toto. Myslíte, že je to v pořádku?

Mimo jiné domluva s ním taky neni ideální.. když jsem se byl k němu objednat, říkal, že mi pošle info o zalohách. Sám jsem se vsak nedavno musel připomínat, protože nic neposlal. Jsem z toho trochu nervózní, protože to bude první tetování a on ke mně nemá žádný respekt.

Problém je, že tím poukazem jsem se zavázal k tomuto člověku, na kterého není žádné spolehnutí. Nechci tam 4 hodiny sedět naštvaný a myslím, že on ze mě taky nemá úplně radost.
Díky za názory

Proc budes platit, kdyz je to darkovy poukaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.23 06:13

Rozumím ti, tak bych z toho neměla dobrý pocit. Co zkusit poukaz prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.23 06:49

@vokishka budu doplácet zbytek ceny, poukaz je v hodnotě 1500 a tetovani bude dražší

• Citovat
  • Upravit
14
5.10.23 06:50

@broskvová zmrzlina To mi zas přijde blbé vůči dárci :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.23 06:54

@Semafor to chápu, ale tetování budeš mít na sobě ty. Bude na něm něco divně a budeš celej život nas*anej, žes to vlastně čekal. :nevim: Snad se pletu, ale moje zkušenost (s jinými službami) je, že když už úvodní pocit je blbej, většinou to má reálný základ a situace se zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.10.23 06:57
@Semafor píše:
@broskvová zmrzlina To mi zas přijde blbé vůči dárci :/

Prodej poukaz a nech se tetovat jinde. Dárce to ani vědět nemusí, ukážeš mu výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.10.23 06:57

@broskvová zmrzlina Máš pravdu, alespoň to s ním pořeším, tím nic nezkazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.10.23 07:01

@unuděná On se zná s tatérem osobně. Taky měli nějaké problémy, ale s tetováním byl vždy spokojený. Navíc, takhle rychle bych nikoho na tetování nesehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
5.10.23 07:01

Proboha netetuj se! Vždyť je to hnus. Copak jsi jihoamerický Indián? Jsi jen Tonda, kterýho bude tetovat Jarda, tak jak to asi může dopadnout, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.10.23 07:02
@Semafor píše:
@unuděná On se zná s tatérem osobně. Taky měli nějaké problémy, ale s tetováním byl vždy spokojený. Navíc, takhle rychle bych nikoho na tetování nesehnal.

Tak snad pochopí, když řekneš, že jste se nedokázali dohodnout, tak si to necháš udělat jinde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
5.10.23 07:26

Poslal obrázek z Pinterestu? Tak snad by to tetování, když už to bude navždycky, mělo mít nějaký význam a velký osobní smysl, ne?

Ten člověk má k tomu takový hrozný přístup, že bych si od něj nekoupila ani jeté dětské odrážedlo nebo nošené oblečení :roll:. Natož si nechat udělat tetování, které je na celý život! Zmrví-li to, není cesty zpět. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.10.23 08:08

Do toho bych v žádném pripade nesla a jedno, ze obdarovany tatera zna…a to pisu z pozice, kdy zadne tetování nemam a nikdy mít nebudu…

• Citovat
  • Upravit
6180
5.10.23 08:29

Nikdy nedávám ani bych nechtěla dostat poukaz na tetování. S tatérem/tatérkou musím být na podobný vlně, navíc se nechávám tetovat jen od lidí co dělají vlastní návrhy - a tedy se mi jejich práce musí líbit. Je to na celej život a má to být zážitek, ne toto. Vrátila bych poukaz a tetovala se jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová