Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na narozeniny jsem dostal darkovy poukaz na tetování. Konci mi za rok, tak jsem se tedy objednal. V červenci jsem přišel za taterem, domluvili jsme termín na říjen, ukázal jsem mu co chci. Říká mi, že netetuje to, co už někdo má, takže to kdyztak poupravi. Neměl jsem s tím problém. Uplynou 3 měsíce a návrh nikde, tak mu píšu, kdy to tak posílá. A on „připomeň o co se jedná.“ Tak jsem mu to poslal. Druhý den mi přišel návrh - byl to obrázek z Pinterestu. Myslel jsem, že dělá originály, takže nechápu, proč mi poslal toto. Myslíte, že je to v pořádku?Mimo jiné domluva s ním taky neni ideální.. když jsem se byl k němu objednat, říkal, že mi pošle info o zalohách. Sám jsem se vsak nedavno musel připomínat, protože nic neposlal. Jsem z toho trochu nervózní, protože to bude první tetování a on ke mně nemá žádný respekt.
Problém je, že tím poukazem jsem se zavázal k tomuto člověku, na kterého není žádné spolehnutí. Nechci tam 4 hodiny sedět naštvaný a myslím, že on ze mě taky nemá úplně radost.
Díky za názory
Proc budes platit, kdyz je to darkovy poukaz.
Rozumím ti, tak bych z toho neměla dobrý pocit. Co zkusit poukaz prodat?
@vokishka budu doplácet zbytek ceny, poukaz je v hodnotě 1500 a tetovani bude dražší
@Semafor to chápu, ale tetování budeš mít na sobě ty. Bude na něm něco divně a budeš celej život nas*anej, žes to vlastně čekal.
Snad se pletu, ale moje zkušenost (s jinými službami) je, že když už úvodní pocit je blbej, většinou to má reálný základ a situace se zhoršuje.
@Semafor píše:
@broskvová zmrzlina To mi zas přijde blbé vůči dárci :/
Prodej poukaz a nech se tetovat jinde. Dárce to ani vědět nemusí, ukážeš mu výsledek.
@broskvová zmrzlina Máš pravdu, alespoň to s ním pořeším, tím nic nezkazím.
@unuděná On se zná s tatérem osobně. Taky měli nějaké problémy, ale s tetováním byl vždy spokojený. Navíc, takhle rychle bych nikoho na tetování nesehnal.
Proboha netetuj se! Vždyť je to hnus. Copak jsi jihoamerický Indián? Jsi jen Tonda, kterýho bude tetovat Jarda, tak jak to asi může dopadnout, že jo?
@Semafor píše:
@unuděná On se zná s tatérem osobně. Taky měli nějaké problémy, ale s tetováním byl vždy spokojený. Navíc, takhle rychle bych nikoho na tetování nesehnal.
Tak snad pochopí, když řekneš, že jste se nedokázali dohodnout, tak si to necháš udělat jinde ne?
Poslal obrázek z Pinterestu? Tak snad by to tetování, když už to bude navždycky, mělo mít nějaký význam a velký osobní smysl, ne?
Ten člověk má k tomu takový hrozný přístup, že bych si od něj nekoupila ani jeté dětské odrážedlo nebo nošené oblečení
. Natož si nechat udělat tetování, které je na celý život! Zmrví-li to, není cesty zpět.
![]()
Do toho bych v žádném pripade nesla a jedno, ze obdarovany tatera zna…a to pisu z pozice, kdy zadne tetování nemam a nikdy mít nebudu…
Nikdy nedávám ani bych nechtěla dostat poukaz na tetování. S tatérem/tatérkou musím být na podobný vlně, navíc se nechávám tetovat jen od lidí co dělají vlastní návrhy - a tedy se mi jejich práce musí líbit. Je to na celej život a má to být zážitek, ne toto. Vrátila bych poukaz a tetovala se jinde.
Na narozeniny jsem dostal darkovy poukaz na tetování. Konci mi za rok, tak jsem se tedy objednal. V červenci jsem přišel za taterem, domluvili jsme termín na říjen, ukázal jsem mu co chci. Říká mi, že netetuje to, co už někdo má, takže to kdyztak poupravi. Neměl jsem s tím problém. Uplynou 3 měsíce a návrh nikde, tak mu píšu, kdy to tak posílá. A on „připomeň o co se jedná.“ Tak jsem mu to poslal. Druhý den mi přišel návrh - byl to obrázek z Pinterestu. Myslel jsem, že dělá originály, takže nechápu, proč mi poslal toto. Myslíte, že je to v pořádku?
Mimo jiné domluva s ním taky neni ideální.. když jsem se byl k němu objednat, říkal, že mi pošle info o zalohách. Sám jsem se vsak nedavno musel připomínat, protože nic neposlal. Jsem z toho trochu nervózní, protože to bude první tetování a on ke mně nemá žádný respekt.
Problém je, že tím poukazem jsem se zavázal k tomuto člověku, na kterého není žádné spolehnutí. Nechci tam 4 hodiny sedět naštvaný a myslím, že on ze mě taky nemá úplně radost.
Díky za názory