Problémy s výškou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
1.8.20 21:50

Na mě od druhé třídy ( rok 1990 ) pokřikovali inzulínko… Kdo chce pokřikovat vždy si něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
1.8.20 22:23

Náhodou, to máš super. Využij to. Hraješ volejbal? Beach volejbal? Zkus to. Za pár let jako když najdeš. Nemusíš hrát závodně, stačí se to naučit na dobrou úroveň a mužský ti za pár let budou ležet u nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.8.20 22:29

Potřebuješ se smířit sama se sebou a svou vnitřní hodnotu odvozovat od sebe samotné a toho co děláš.

Ne od náhodných debillů. To že si na tobě někdo potřeuješ schladit žáhu a léči si svoje mindráky nevypovídá nic o tobě jako takové. A tuhle změnu postoje potřebuješ udělat sama v sobě, to za tebe bohužel nikdo neudělá. ale až se to podaří, tak to dost usnadní dašlí fungování, ale je jasné, že v patnácti to je těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.8.20 22:46

Ahoooooj, to seš ty s tím malým p. érem? Jak se pořád máš?

Uvidíš, jakej budeš mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
1.8.20 23:21

Mám 156cm a všichni se mi smějí, že nevidím ani přes kočár. Kolegyně je vysoká a té se zas smějí, že v autě (Peugeot 207) musí mít nakloněnou hlavu na bok. Takže to je jedno, malá, velká, někteří lidi jsou hnusní prostě… Určitě máš i dlouhé nohy a to je u každé ženy krásný. Na kecy kašli, ber to jako svoji přednost.

• Citovat
  • Upravit
14727
2.8.20 11:26

Já hlavně absolutně nechapu, ze někteří lidé mají neustálou potřebu komentovat vzhled druhých :roll: já nejsem tak vysoká jak ty, ale taky jsem porad poslouchala “ jeeee ty jsi ale vysoká”. Nebo to s tou modelkou taky, ale nevim, zda je to úplně poklona :lol: Teď jsem těhotná a poslouchám “jeee ty mas ale břicho”. No a co já s tím?

Mne to přijde stejně nevhodné, jako kdyby řekli invalidovi “jeeeee pane vám chybí noha, všimnul jste si?”. Nebo slepemu “jeeeee pane vite ze nic nevidíte?”

jedine odpovědět něco ve smyslu “jeeee no vidis, ty mas ale žluté zuby, radši drz hubu zavrenou, když si je nechces čistit”. :mrgreen: :nevim: Co jiného :lol: :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
2.8.20 12:53
@Hamouzka píše:
Ahoooooj, to seš ty s tím malým p. érem? Jak se pořád máš?Uvidíš, jakej budeš mít klid :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect