Problémy se spaním u ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
22.6.10 10:22

Problémy se spaním u ročního dítěte

Ahoj,mám problém se spaním u mého ročního chlapečka.V noci ve spaní se pořád převaluje,cestuje po celém letišti (spí se mnou).V postýlce spát nechce,protože vždy když se otáčí na bok tak se bouchá o tyčky a to ho vždy vzbudí.Ale já se vůbec nevyspím,musím ho hlídat aby nespadl z postele.Už se mi to 2× stalo :cry: Manžel spí v obyváku :zed:,je řidič z povolání tak aby se vyspal.Doktor říkal,že to některé děti dělají,že se to časem zpraví,ale do té doby se zblázním :-x už to trvá skoro rok.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
22.6.10 10:28

tak mu obloz postylku mantinelem at se neboucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.10 10:29

Ahoj

Náš Adam to dělal taky.Já mu pak pořídila mantinely kolem celý postýlky jinak by se nikdo nevyspal :mrgreen: Spoustu dětí spí divoce,že sebou furt hází a melou.Máte mantinely v postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.6.10 10:30

Ahojky, my jsme s malou měli to samé ..Spala s námi v posteli ale pak už jsem se bála že spadne tak šla do postýlky a zvládla to v pohodě.. žádné týdenní učení na postýlku prostě v ní usla a od té doby v ní byla. Jak píšeš že se bouchá o tyčky tak ta naše taky vzbudí se zakňourá a spí dál…Dříve jsem nespala jako ty a teď si nemůžu stěžovat.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.6.10 10:30
verenika píše:
AhojNáš Adam to dělal taky.Já mu pak pořídila mantinely kolem celý postýlky jinak by se nikdo nevyspal :mrgreen: Spoustu dětí spí divoce,že sebou furt hází a melou.Máte mantinely v postýlce?

Taky mě napdly nějaké mantinely :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.6.10 10:46

Neteř to dělala také, mantinely nepomohly, jelikož za ně pořád tahala. Zkus ho dát spát do cestovní postýlky, jen tam přendej matraci. U ní to zabralo, nebouchala se o tyčky a spala jako šípková růženka :wink:

• Citovat
  • Upravit
Baba Jaga
22.6.10 10:49

Mantinely nemám,ale určitě to vyzkouším.Díky.

• Citovat
  • Upravit
3356
22.6.10 11:05

U nás je to stejné…mantinely máme, ale on si je přesto umí jaksi stáhnout a takže tam skoro nejsou :-) co mi vcelku zabírá je, že když jdu spát, tak ho přesunu doprostřed postýlky (je vždy narvaný v jednom koutě) a tím pádem trvá než se zase probudí, protože docestuje někam na kraj :-( ale jinou radu nemám…se mnou spí jenom občas, protože já se fakt v tom případě nevyspím, pořád hlídám, kde je, aby nespadl a navíc do mě kope :-)
Držím palečky, ať je lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
22.6.10 12:13

Co takhle (nechat si) ušít mantinely na míru na celou výšku té postýlky a úplně kolem dokola? To by mohlo pomoct…
Na letiště už bych v tomto věku nedávala, pokud ho nemáš nějak zabezpečené… Já mám třeba přiraženou postýlku až těsně ke své posteli, takže malý nemůže spadnout, i když spí u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.6.10 13:09

Malá taky spala se mnou, byl to děs. Myslím, že je to o psychice. Napřed jsem jí pořád ustupovala, že beze mě spát nebude a kdesi cosi. Jednoho krásného dne jsem si řekla, že to tak dál nejde, a šla do postýlky. Jednak mohla z postele spadnout, jednak jsem už nezvládala. Pěkně jsem jí to vysvětlila (i když možná ještě nechápala, nevím) a šla do postýlky.
Jeden typ mantinelu je, že je přes celou výšku šprušlí a uchycuje se shora. Ne tedy na šprušlích, ale na té vrchní liště (nebo jak to popsat), takže nesklouzává.
Cestovní postýlka by možná fungovala také, ale zrovna naše malá z ní má psotník. :lol:
Hlavně se myslím, že i na to narážení si po čase zvykne, že i když se probudí, naučí se usínat sám.
Tak pevné nervy! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.6.10 13:18

jeje, my taky spíme strašně. Máš postýlku u zdi? Já mám na jedné straně přehozenou peřinku (nespí pod ní, takže funguje jako mantinel) a většinou je na ní napláclý a spí v pohodě. Když jsem se jí pokusila odstranit, tak probíhalo přesně to, co píšeš. Jak se omlátil o šprucle, tak se vzbudil a nebyl schopný usnout sám (což není doteď, ale aspoň se nebudí zbytečně často)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.6.10 18:15

Já bych zkusila tu cestovní postýlku.Dala bych tam tu matraci z normální postýlky.Cestovní postýlka mi přijde v mnoha věcech lepší než dřevěná.Nemusíš mít mantinely-dítě se nemlátí o boky postýlky,nevypadavájí nebo nejsou vyhazovány hračky ani dudlíky mezi šprušlema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí