Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://dodex.ibyznys.cz/…edni/bm3.jpg
mYSLÍŠ TUHLE?My jí máme 3roky a funguje dobře,malej s ním několikrát fláknul o zem a zatím žije
Chrčí v ní jen ,když jí něco ruší…bydlíme v paneláku.Tak přepneme na druhý kanál je to v pohodě ![]()
Ano, myslím přesně tuhle. Právě jsme koupily nějakou v Lídlu, značku nevím a strašně v ní chrčelo
, což nás mrzí. Mluvení na miminko není zase tak důležité bych řekla, protože když začne plakat, stejně se k němu musí přiletět, ne? Rušit by ji snad nic nemuselo, nikde v okolí nemají mimi…Jinak děkuji…
Já myslím,že je docela dostačující za tu cenu
Když po ní nechceš zázrak.Já k říkám,používáme jí dodneška.Adámek má zavřený dveře v pokojíku aby hon ic nerušilo.Stejně když brečel tak jsme tam hned šli ![]()
Super, zase my nechceme do toho investovat majlant.Vím že se dají sehnat i za 3000kč i víc…, ale zastávám názor,že kvalita není vždy rovna ceně. Takže na tvé doporučení ji zkusíme tedy koupit
Doufám, že budeme spokojeni. A pokud Vám funguje v paneláku, nám v RD by snad mohla taky…Ještě můžu se zeptat, myslíš, že by mohla fungovat třeba i na zahradě? Kdyby malá třeba spala doma a já pracovala na zahradě a naopak? Okno ložnice je do zahrady.
My jí měli i na dovolený a Adámek byl v chatě a my seděli venku před a v pohodě.U tchánů taky v pohodě,Ady spal v ložnici a my seděli v altánu(20m) od baráku
Já za sebe tedy doporučuji.I baterka uvnitř vydrží docela v pohodě ![]()
Super, tak mi ji tedy koupíme…Zázrak tedy nečekáme, potom dám třeba vědět…Ale předpokládám, že snad bude v pohodě. Strašně moc děkuji za názor ![]()
Ráda jsem pomohla,snad dobře
Dej pak vědět.Jo a slyšet je v tom taky dobře,když měl Adámek dlouhou chvíli ak nám recitoval-bylo to slyšet dobře ![]()
Dobrou noc ![]()
Tak to je super, protože ač na to nejsem žádný talent, tak právě ta, co jsem koupily, strašně chrčela pořád, když byla v zásuvce. Nějaká divná
. Tak snad tato přinese lepší a beztarostné chvilky. Tobě taky dobrou.. ![]()
Tak pokud to bude někoho zajímat a bude mít zájem o tuto chůvičku, určitě ji můžu doporučit. Koupily jsme si ji, vyzkoušely a je naprosto bez chrčení,zvuk čistý. I když nemá tolik funkcí jako ostatní, základní funkci splní. Rozhodně bych nekupovala chůvičku z Lídlu. Ty nefungují. Navíc byly i dražší, než tato Orava. ![]()
Tak jestli jsi původní zakladatelka anonymní tak super,že jsi spokojená
A ikdyby ne tak taky dobře ![]()
Ano, jsem a moc moc děkuji za radu. Farllin. Takže Orava má dalšího spokojeného zákazníka ![]()
My používáme chůvičku od Oravy 7. měsícem a funguje báječně, vůbec si na ni nemůžem stěžovat. Všem doporučujem ji od Oravy zakoupit
Ahoj maminy, ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s chůvičkou Orava MB3. Protože čekáme miminko, už jsme si koupily jednu chůvičku, ale zase jsme ji vrátily, protože strašně „chrčela“ a nebylo v ní moc rozumět. Stejně tak tam nefungovalo mluvení na miminko, i když mělo (nevím jak se to odborně nazývá). Proto mě zajímají Vaše názory na danou chůvičku, případně jakou by jste doporučily cca do 1000kč?
Děkuji moc..