Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi máte pravdu. To stěhování fakt nemám ráda. Navíc prakticky úplně vše v tom bytě je moje, bude z toho holobyt, když se odstěhuju
. A ty nájmy jsou šílený, ani si nemůžu moct dovolit do dražšího. ![]()
Nějaké psychologické taktiky na takové lidi nemáte? Mně už se sevře žaludek, jen ji slyším odemykat ![]()
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu. To stěhování fakt nemám ráda. Navíc prakticky úplně vše v tom bytě je moje, bude z toho holobyt, když se odstěhuju. A ty nájmy jsou šílený, ani si nemůžu moct dovolit do dražšího.
Nějaké psychologické taktiky na takové lidi nemáte? Mně už se sevře žaludek, jen ji slyším odemykat
Nechat ten bordel na místě, její věci ji házet do jejího pokoje, neuklízet po ni
ale jestli je čunátko, tak ji to asi moc nevykolejí.
@chs.jasmin Jí je to jedno, je zvyklá z domova, že může vše. Koupe se a se*e s otevřenýma dveřma, a když ji poprosíme, ať si zavře, tak řekne, že to je v pohodě, že je zvyklá ![]()
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Jí je to jedno, je zvyklá z domova, že může vše. Koupe se a se*e s otevřenýma dveřma, a když ji poprosíme, ať si zavře, tak řekne, že to je v pohodě, že je zvyklá
wáu, tak to je tedy dáreček
Jedináček?
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Jí je to jedno, je zvyklá z domova, že může vše. Koupe se a se*e s otevřenýma dveřma, a když ji poprosíme, ať si zavře, tak řekne, že to je v pohodě, že je zvyklá
podivej se, s takovymhle clovek nepohne ani supernova. Pokud se nestydi, neni s ni rec, tak moc nenadelas. Zbytecne si budes cuchat nervy. Neni mozne, aby nekde v praze nebylo v podobne cenove kategorii bydleni. Kolik prosimte platis na najem? Jses studentka?
@chs.jasmin píše:
wáu, tak to je tedy dáreček![]()
Jedináček?
Dost tomu věřím ![]()
@warita píše:
podivej se, s takovymhle clovek nepohne ani supernova. Pokud se nestydi, neni s ni rec, tak moc nenadelas. Zbytecne si budes cuchat nervy. Neni mozne, aby nekde v praze nebylo v podobne cenove kategorii bydleni. Kolik prosimte platis na najem? Jses studentka?
Nejsem studentka, pracuji. Byla to fakt dobrá výhoda. Vlastní pokoj, obrovský byt prakticky v centru, hromada úložného prostoru, platím necelých 6000… ![]()
Stěhovala bych se, dost o tom přemýšlím, ale teď už jedině do svého, což zase s platem nedám, abych platila 12 000, což je tak nejnižší částka za garsonku v Praze
.
@Anonymní píše:říkáš poprosíme v množném čísle, je vás tam víc? Nevím, kdo ten byt vlastní, ale já jako majitel bytu bych teda byla hodně opatrná, kdyby mi ostatní nájemníci začali hlásit, že spolubydlící je takové prase, že hnije kuchyň. Pokud je vás víc, napiště dopis majiteli. Normální člověk asi dá přednost několika čistotným lidem, před jedním čunětem. Případně do spolubydlící můžete jít tak, že sama raději odejde. Jako co popisuješ, to bych jí fakt oslovovala slovem Prase
Asi tak, tohle by mi za to nestálo