Schody, co s nimi?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
21.10.18 13:33

stejny materiál jako bude podlaha bych nalepila na schody (vinyl,plovoucka) není problem.Hezky se to propojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
21.10.18 13:45

My meli hnusne betonove schody do sklepa. Natreli je na bilo Izobanem a pak nalepily kobercove stupnice. Je to pekne a levne.. Ale je to do sklepa a neni to temer v dome videt. U vas bych volila oblozeni „drevem“ v dekoru podlahy. Na kolik to prijde ale netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.10.18 13:51

Taky bych dala na schody stejný materiál jako na podlahu. A z vlastních zkušeností bych dle vlastností povrchu volila i nějakou protiskluzovou úpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
21.10.18 14:17

Taky máme - chtěla jsem je jen natřít barvou, viděla jsem to několikrát v designovm časopise, je to pěkné. Koukám, že máte prefabrikované stupně, to by mohlo být lepší, my máme normálně lité železobetonové a mají veliké nerovnosti, muselo by se to celé přestěrkovat a stálo by to majlant.
Druhou vatiantu máme podtupnice bílá omítka, nášlapná část obložit dřevem. Záleží taky, jaký budete mít interier

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
21.10.18 14:37

Obložili jsme plovouckou, 14 schodů nás vyšlo materiál a práce na 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 15:08

@ngauruhoe to je skvělá cena teda… Já tady měla podlahare a ten chtěl za obložení plovouckou 40tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.10.18 21:26
@Gabri.ela.ela píše:
@ngauruhoe to je skvělá cena teda… Já tady měla podlahare a ten chtěl za obložení plovouckou 40tis

logicky to chce oslovit více řemeslníků; tmavá podlaha-je na ní vidět každé smítko,na to bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný