Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
stejny materiál jako bude podlaha bych nalepila na schody (vinyl,plovoucka) není problem.Hezky se to propojí ![]()
My meli hnusne betonove schody do sklepa. Natreli je na bilo Izobanem a pak nalepily kobercove stupnice. Je to pekne a levne.. Ale je to do sklepa a neni to temer v dome videt. U vas bych volila oblozeni „drevem“ v dekoru podlahy. Na kolik to prijde ale netusim ![]()
Taky bych dala na schody stejný materiál jako na podlahu. A z vlastních zkušeností bych dle vlastností povrchu volila i nějakou protiskluzovou úpravu.
Taky máme - chtěla jsem je jen natřít barvou, viděla jsem to několikrát v designovm časopise, je to pěkné. Koukám, že máte prefabrikované stupně, to by mohlo být lepší, my máme normálně lité železobetonové a mají veliké nerovnosti, muselo by se to celé přestěrkovat a stálo by to majlant.
Druhou vatiantu máme podtupnice bílá omítka, nášlapná část obložit dřevem. Záleží taky, jaký budete mít interier
Obložili jsme plovouckou, 14 schodů nás vyšlo materiál a práce na 10 tis.
@ngauruhoe to je skvělá cena teda… Já tady měla podlahare a ten chtěl za obložení plovouckou 40tis
@Gabri.ela.ela píše:
@ngauruhoe to je skvělá cena teda… Já tady měla podlahare a ten chtěl za obložení plovouckou 40tis
logicky to chce oslovit více řemeslníků; tmavá podlaha-je na ní vidět každé smítko,na to bacha.