Probouzení po nočním uložení do postele, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
31.1.26 21:33

Probouzení po nočním uložení do postele

Ahoj, mám dotaz, nemáte někdo zkušenost s tím, že miminko dáte uspat na hlavní noční spánek a ono se probudí cca po 40 minutách? Mám 5 měsíčního chlapečka. Dřív spal vždy od cca 20h do nějakých 2:00 ráno a pak se budil po 2 hodinách. Nedávno se začal probouzet ještě jednou před půlnocí cca tak měsíc zpět, ale teď se probudí vždy po těch 40 minutách, přijde mi jak po tom prvním spánkovém cyklu a trvá zas takových 30-40 minut než znovu usne. Mám pocit, že tu proběhla (možná stále probíhá) spánková regrese, někdy se budil každou hodinu, někdy zase se vzbudil uprostřed noci a byl 2 hodiny vzhůru než zase usnul to trvalo asi 6 týdnů a teď je tady tohle… nemáte někdo zkušenost? Předem moc děkuji za odpovědi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2915
31.1.26 21:56

Jo. Normalni. Spanek se muze zmenit jeste x krat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10810
31.1.26 22:05

Těm malým dětem se většinou spánek mění každou chvíli. To je porad neco, regrese, bdela okna, zuby boli, vyvojovy skok, nová dovednost. Na neco si zvyknes a za 2 týdny je to jinak. Někdo ma štěstí, ze to nezazije, znám takové :) Asi nezbývá, než to přečkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85214
1.2.26 05:31

To se stává, spánek se změní ještě milionkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 11:49

To se furt mění, ja mám v posteli dvě děti nebo jedno a to menší to je vyčůrat, nakojit, přikrýt ne nechci přikrýt, chci rozsvítit…a starší vyčůrat, přikrýt, občas brečí a neví proč, ta už má 6 let 🫣 nám ty děti nějak pořádně ještě nezačaly spát na pár výjimek…

• Citovat
  • Upravit
206
1.2.26 18:39

Může to být falešné usnutí, jak spinká přes den? Většinou je to způsobeno přílišným spaním přes den nebo nedostatečně dlouhým bdělým oknem před usnutím🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.2.26 19:28

@Daisy98 To mi právě říkala pediatrička, že prý mi přes den moc spí, spí mi ve stropu 3 hodiny přes den tak na 4× dopoledne 2× probouzí se v 6:30 a 2× odpoledne, nikdy nespal dobře, když jsme se vrátili z porodnice nespal vůbec, byl vzhůru i 7-8 hodin vkuse přes den. Zkoušela jsem bdělá okna mít hodinu a půl, dvě, dvě a půl, tři a je to furt stejné. Dnes teda jsem ho dala spát přes den jen jednou dopoledne 40 min protože se vyjímečně probudil v 8 ráno (ale v noci se probouzel po hodině, pláč, nechtěl mléko, má rýmu takže ani dudlik, měl teploty, tak nevim jestli zuby? Ale žádné nevidim) a jednou odpoledne 30 min a ted jsem ho c 19:00 uspala tak uvidíme 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.26 10:19
@AB99234 píše: Více

Tak to mi přijde jako hodně málo spánku, náš má skoro 9 měsíců, ráno vstáváme 7:30-8:00, pak má první spánek 10-11, druhý 14:30 až 15:45 a poslední zdřímnutí cca 18:20 až 18:50, večer usíná cca kolem 21:45, spí víceméně celou noc, ale se mnou v posteli, budi se na kojení někdy 2×, někdy 5×, ale vrazím prso a spíme dál🤔 v celku mi to vychází nějakých 12 a půl hodiny, což je takový průměr pro jeho věk🤔 nemůže to teď být třeba tou rýmou? Jak uspáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí