Depka, potřebuju se vypsat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
4.3.12 21:44

anoli děkuju, ale taky jsem nějakou pomoc dostala tady na emiminu a moc maminkám děkuju :hug: pokud tady nakouknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 22:14

Ja taky smekam a moc…Tenkrat jsem ani neverila, ze existuji lide, co pomahaji druhym.....
Bohuzel nemuzu podekovat verejne, aby to nevedeli znamy, ze mame problemy,ale Nikitka urcite vi, kdo jsem a verim, ze to bude vsechno dobry…Bohuzel nekdy jsou spatny obdobi a clovek se musi odrazit ode dna, ale pak uz je zase dobre…Moc ti a malemu drzim pesticky, at se mate moc dobre a jeste jednou dekuji za pomoc ve spatnem obdobi, sice se to obdobi porad tahne,ale verim, ze bude lip…

• Citovat
  • Upravit
13335
4.3.12 23:03

jj vím o koho se jedná, tak posílám hodně síly a ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena SayaST
4.3.12 23:13

ahojky nikit,
nejsi na tom stejne sama tak ti posilam moc sil :hug:
ja se od roka male vratila na par sluzeb do prace, tak to celkem slo, nebylo na rozhazovani,ale slo to.
ted mi dcerku nevzali do skolky, tak musim na polovicni, to bude sila :zed: . od socialky nemam nic, mame pry dost :poblion: . navic jsme se po roce vztahu rozesli s novym pritelem, vyklubal se z nej alkoholik.
no des.
musime verit ze bude lip :hug:
co je malymu? :|

• Citovat
  • Upravit
13335
4.3.12 23:27

Saya no koukám, že to máš taky pestrý. No já jsem se taky měla vrátit do práce na pár hodin - učila jsem pc, ale firma nemá zakázky. a s tou sociálkou mi mluv, bilancuju na hranici - listopad 0, prosinec 0, leden 214Kč!!!! únor 0 :zed:
Doktoři mají podezdření na tu celiakii, ale v krvy se neporkázala, na genetiku neumí odebrat vzorek :roll: tak jdeme na potní test, ultrazvuk bříška a hadici do dvanácterníků přes krček v plné narkóze.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 23:43

Tak na to když na sociálce řeknou že máte dost jsem úplně alergická. To mám vždycky chuť být fakt sprostá. Já vím že oni za to nemůžou ale ten vztek je hroznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.3.12 00:10
anoli30 píše:
Tak na to když na sociálce řeknou že máte dost jsem úplně alergická. To mám vždycky chuť být fakt sprostá. Já vím že oni za to nemůžou ale ten vztek je hroznej.

jo tak mám stejné pocity!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena SayaST
5.3.12 00:16
nikita066 píše:
anoli30 píše:

I ja :mrgreen:
ale tak at nedavaji, ale nikomu :!

• Citovat
  • Upravit
23864
5.3.12 00:38
neprihlasena SayaST píše:
nikita066 píše:
anoli30 píše:
I ja :mrgreen:
ale tak at nedavaji, ale nikomu :!

Taky nechápu proč se v tomto státě měří dvojím metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.3.12 18:55

jn oni nedaj jen nám. Já už se fakt nemíním nervovat bo bych musela :pocitac: dneska jsem pro změnu myslela, že vlezu za tou babou za přepáškou na poště a prolisknu ji - její odpověď na to, proč můj balíček odeslaný minulé pondělí stále není doručený a je pořád v krnově - psaný dle sledování zásilek mi odpověděla - to není možné. Tak jsem asi uplně blbá. A paní chuděra, čeká na čepičky a asi se nedočká :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová