Depka, potřebuju se vypsat

13335
4.3.12 19:00

proč?

ahoj holky,
nechci žádnou radu, ani nic, jen mám nějakou depku a asi se potřebuju vypsat. Stále mi vrtá v hlavě, proč někteří lidi se maj jak pra**** v žitě a někteří musí dělat vše pro to, aby se vůbec uživili. Ano říká se - „Každý svého štěstí strůjcem“. A asi se někteří maj ještě hůř jak my. Ale teda, žádná sláva to není - mamina ma MD, bez chlapa (milenky, finance..... ) a abych nás uživila, tak se musím fest otáčet, s kamarádkou jsme rozjeli bazárek, háčkuju, teď mám jednu nárazovou zakázku i na účetnictví - takže fakt nesedím na prdeli a nebrečím, ale tohle vše dělám když malý po-o spinká nebo v noci, abych přes den mohla být s malým. Kolikrát už jsem unavená a když už si myslím, že je krapet líp, tak příjde jobovka - a šup, zaplať do 14 dnů 8500Kč! Sakra a kde je mám jako vzít. No tak se otáčím né 100× tolik, ale tisíckrát a co? Příjde do toho nemoc, ano v tu nejméně v hodnou chvilku, kdy nás za 10dnů čeká špitál a plná narkóza. Není toho na už trošku moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
4.3.12 19:19

Ahoj, ženský co jsou samotné to nemají lehké. Pokud se snažíš si přivydělávat tak to mi je dvakrát tolik líto, že i tak je situace na houby. Já sice mužskýho mám,ale i tak žijeme z huby do huby, je to hrůza :roll:
Přeju aby se to už konečně obrátilo v dobré a měli jste se s prckem líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.3.12 19:28

Je to pro tebe moc těžký období, ale zvládneš to, protože musíš. Mám manžela, ale nyní žijem od výplaty k výplatě a je to o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 19:33

Co ti k tomuhle mám říct. Mě strašně ničí ta bezmoc že se něco takového vůbec děje. Myslím že do takovýchto finančních situací nás dostala naše bezvadná vláda. Ty maj peněz dost a na nás matky s dětma úplně se..u a ještě nám všechno zdraží. Já si fakt myslím že by se žilo líp kdyby tu nebyla vláda která dělá vše jen pro sebe a bohaté. Je mi tě moc líto že musíš takhle dřít. My taky nejsme žádný boháči nám pomáhají hodně rodiče a manžel má práci takže musím být zticha. Já ti moc přeju aby se ti konečně všechno obrátilo k lepšímu a aby jsi měla hlavně radost ze svého děťátka. Moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.3.12 19:37

holky děkuju.
A jsem ráda anoli že mluvíš o těch cenách, teď jsem byla zase nakoupit ve „větším“ základní věci a u pokladny jsem se málem vyvrátila! Ty ceny kolikrát jsou i dvojnásobné :zed: a to nakupuju převážně v akcích a chodím do všech obchodů pro pár potravin, aby se něco ušetřilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 19:54

Je to strašné. My třeba bydlíme u hranic a tak jsme teď začali jezdit nakupovat do Polska. Mě už se to tady zdá fakt neúnosné a to chtěj to DPH znovu zvednout. Já prostě nevím jak my obyčejní lidi budeme dál žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.3.12 20:05

anoli mi povídej, jako je to otřes, bych je na měsíc vyhnala, ať si stím co máme zkusí vyžít měsíc! By už v půlce byli o hladu. A to nemluvím o tom, že jsme na bezlepkovce, jako škoda mluvit. Sociály pořád berou a zvedají ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 20:31

No to je přesně ta bezmoc. My s tím nemůžeme vůbec nic udělat. A víš kolik by měl stát peněz kdyby ti pánové nahoře museli mít pouze průměrný plat. Vůbec by tady nemuseli dělat ty slavný reformy. Proč tam nemůže být alespoň jeden který by přemýšlel nad normálnímy lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.3.12 20:41

jj to je jedna strana mince a druhá je … určití občané, na kteér jsou peníze stále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 20:51

To máš pravdu ti si to umí vždycky zařídit. My jsme holt moc poctivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.3.12 20:59

ať si každý říká co chce, ale v tomto státě je dvojí metr.
Kdyby se chovali jak mají - což je asi 1% tak fajn ale ten zbytek! NO COMENT :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 21:05

Vidím to přesně jako ty. Škoda že my maminky nemáme čas jet do Prahy a pořádně je výpraskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 21:08

Nikitko, moc me to mrzi, posilam na dalku co nejvice sily :hug: :hug: :hug: :hug: Holka drz se, mrzi me to o to vic, kdyz jsem tu nedavno psala, meli jsme s manzelem spatnou financni situaci a ty jsi mi poslala vecicky na maleho :andel: :andel: :andel:
Drz se, urcite bude brzy lepe, jen me mrzi, ze lide co pomahaji ostatnim a sami na tom nejsou nejlepe :( :( :( :(
Moc na tebe myslim :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a preju tobe i nam, aby vsechno bylo uz jen dobre…

• Citovat
  • Upravit
13335
4.3.12 21:28

anoli jn máš pravdu!
Anonymko děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 21:37

Teda Nikito já před tebou fakt smekám. Jsi obdivuhodná. Co toho vydržíš a ještě pomáháš druhým. Kdyby byli všichni jako ty tak by byl svět nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová