Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj vždycky když dam maleho po obědě spat tak už nechce spat ale hraje si a dela blbosti.Po pul hodině vyleze nahaty, pokakany, polštař pokakany, koberec pokakany a postel pokakana a aby to nebylo malo tak autičkama po tom všem jezdi a mačí to tam..stalo se to po druhe vzdycky po obedě jak měl jit spat..nevim si stim rady nemate někdo zkušenosti? čím by to mohlo byt?
To by mi udělal jednou ![]()
možná, že už je čas skončit odpolední spaní, nevím, já nad tím taky občas uvažuju, ale když prcka nedám spát tak je schopný mi usnout večer hrozně brzy a tím pádem i brzy ráno a to nedávám
Nějaký vtip? Reaguji na nováčkův první příspěvek o celé pokakané posteli. ![]()
Dočetla jsem se taky že by mohl vyžadovat vice pozornosti..nedokažu si to vysvětlit proč to děla..Maly už nespi hraje si v pokojičku celou dobu..
Začla jsem ted chodit do prace už 14 dni hlida ho dědeček ktereho ma strašně rad..že by to bylo tím?
@veruskka píše:
Dočetla jsem se taky že by mohl vyžadovat vice pozornosti..nedokažu si to vysvětlit proč to děla..Maly už nespi hraje si v pokojičku celou dobu..
Bože, tak ho nedávej spát a mějte normální odpolední program. Co chceš jineho slyšet? Spat nechce, nudí se a vymyslí blbostí… ![]()
@veruskka To bych z něj teda byla nadšená
ve 3letech dělá takové prasárny
Nedávala bych ho spát po obědě ![]()
@veruskka jako vtip je to dobrý.. mi řekni, že by sis nevšimla
sorry, ale tohle beru jako FAKE.
Člověk tady chce poradit a vy takhle..žadny fake to neni bohužel mi tohle ditě děla..chtěla jsem jen poradit..
Tak malá na mě v tomhle věku taky zkoušela, že se jí nechce spinkt, ale já poobědový odpočinek nechtěla rušit, hlavně kvůli školce (kde taky chodí spát), ale aji kvůli sobě, protože, když malá po obědě usne, tak mám oddych i já ![]()
Prostě jsem jí vysvětlila, že pokud chceme odpoledne jít na hřiště, na procházku, do lesa, na bazén, na chatu za babi a dědym, nebo na návštěvu ke kamarádce…
tak se na to musí pěkně vyspinkat, protože jestli nebude aspoň chvíli v klidu odpočívat, tak se nikam nejde! Že ji znám a vím, jak dokáže být protivná a umíněná, když je unavená.
Takže stačilo ji naladit na nějaký odpolední program
a spává dál, no a to bude mít v lěťe 5 let.
Me dítě nespí od 2 let. Prostě nechce a nenadelam nic. Nenut ho, at třeba odpočívá na gauči u pohadky a třeba u ní vytuhne ![]()
Uz chudacek nevi, jak ti rict, at mu spani nevnucujes a at jsi radeji s nim, tak na sebe upozorni matlanim hovinek. ![]()
@Nafrněná píše:
To by mi udělal jednou
možná, že už je čas skončit odpolední spaní, nevím, já nad tím taky občas uvažuju, ale když prcka nedám spát tak je schopný mi usnout večer hrozně brzy a tím pádem i brzy ráno a to nedávám
A co bys s tim jako delala? Zmydlila ho? ![]()