Proč chce ženatý muž kamarádku?

Anonymní
18.8.15 14:40

Proč chce ženatý muž kamarádku?

Skutečně může chtít 30 letý, ženatý muž se dvěma dětmi kamarádku na pokec a svěřování? Jen čisté přátelství, bez myšlenek na něco víc? Proč by to dělal? :think: Jsou skutečně i takoví muži? Že si potřebují popovídat s jinou ženou?
Já jsem ta kamarádka, známe se už od dětství, byli jsme sousedi, několik let jsme se neviděli, až teď pár let zpátky občas, no a poslední dobou spolu komunikujeme víc a víc. Kdysi mezi náma padlo pár pus, asi v 16 letech, ale jinak nic.
Máte taky takové kamarády?
Ocením i názor mužů. ;)

A ještě informace: já skutečně nic víc nechci. :) Nejsem volná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22102
18.8.15 14:42

Jj, tomu se říká vrba. Prostě holka který se dá vykecat všechno, ale která nikdy nebude víc než vrba. Mám takovou kamarádku a ví na mne věci který neví nikdo jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.15 14:43

Mám, ale budu tu v těžké menšině. Kdybys chtěla, napiš SZ, musím do práce a předpokládám, že tahle diskuze se rozjede tak, že zítra se už nebudu chytat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko

Ano, mám takového kamaráda

• Citovat
  • Upravit
35438

Chtějí znát nezávazné názory druhého pohlaví třeba… a mám takové kamarády, spolužáky, se kterými se znám xxx let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327

V první chvíli se mi chtělo napsat „ach ty naivko“ :lol: :lol: :lol:

Ale budu hodná, no spíš mi to zní jako pěkná výmluva na odstartování pěkného románku. Chce, aby ses stala jeho „ona mě chápe“. A takových už u rozvodového stání sekundovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
18.8.15 14:45

Mimochodem, také jsem pár takových kamarádů měla, nebo si myslela, že mám - všichni do jednoho to dříve či později zkusili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.8.15 14:46
@JayLee píše:
mam takového jednoho letitého kamaráda a zbytek jsou radoby kamaradi co to jen zkousi a chteji jen http://bestpage.cz/…35443551.GIF
http://bestpage.cz/…54535640.GIF

Ano, ti normální bývají v menšině, to je pravda. Ale alespoň průměrně chytrá žena tyto typy rozezná, pokud teda chce, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.8.15 14:46

Mám takové kamarády, většinou se jedná o spolužáky, které znám 20 let, pak je to i kamarád mého manžela, který se svěřuje paradoxně více mně než jemu.
Ale třeba můj manžel žádné kamarádky nemá, jen kamarády.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.8.15 14:48

Mám několik kámošů, ale všechny už řadu let, takže v takovém případě ano. Ale abych teď takové hledala? to by ok nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.8.15 14:48

Ja se taky priklanim na stranu toho, ze opravdu blizke intenzivni kamaradstvi mezi muzem a zenou dlouhodobe nefunguje. bud ma jeden nebo druhy jine cile od zacatku nebo se k tomu dostanou casem, kdyz zakonite na jedne nebo druhe strane nastane krizi „doma“ a reseni se pak hleda jinde.

kdyby si muj manzel po vecerech psal smsky a chodil na obedy, vecere nebo sklenku do baru sam s nejakou slecnou, tak bych teda v klidu rozhodne nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
18.8.15 14:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.8.15 14:50

Nejsem si jistá. V dobré víře asi ano, ale ten sexuální podtext tam bude. Ikdyž hodně a úmyslně potlačený. Může to dobře fungovat třeba v dopisování.

Mám spousty kamarádů, nikoli však takového toho „nejlepšího“. A se všemi, byť jsou to nesmírně fajn kluci, tam prostě něco jakoby jiskří. Jen to prostě vzájemně potlačujeme vzhledem k tomu, že jsme zadaní. A protože podlehnout tomu by bylo opravdu silně primitivní. A pokud ne, pokud tam jiskra není, tak neříkám, že to není fajn kluk, ale už ho nevnímám jako chlapa jako takového, je to nějaký bezpohlavní tvor, ikdyž opakuji, výborný člověk jako takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.15 14:50

Mě to právě vrtá hlavou, kvůli všeobecně špatným zkušenostem, vždy, když začala být komunikace osobnější, to vedlo k tomu, že mě chlap chtěl…
Ale tady to vypadá dobře, tak si říkám, jestli tomu fakt můžu věřit. Nechci nikomu ohrožovat manželství, nebo něco takového.
Přijde mi, že ženská tohle umí, že se chlapovi umí svěřit aniž by po něm něco víc chtěla, ale těm chlapům to moc nejde… :nevim:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
31327
18.8.15 14:55

To, co si psala v 14:50 si myslím taky.
Nehledě na to, že i kdyby to nakrásně vycházelo, tak jen co to praskne u jeho manželky, tak tak to nepochopí téměř stoprocentně, i kdyby ste byli oba čistí jak lílie.
Asi je něco jiného, když jsou dva kamarádi od dětství a v neustálém kontaktu a berou se spíš jako brácha a ségra, ale aby takové přátelství navázali dva dospělí (kdysi v pubertě navíc s vzájemnou přitažlivostí experimentující) lidé? ne, popravdě, nevěřím tomu. I kdyby byl původní úmysl čistý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí