Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nebo jestli sem opravdu narazila na divný exempláře? Do současného vztahu jsem šla s tím, že jsem byla opatrná. Asi všechna ta válečná zranění z minulých vztahů na mě nějaké šrámy zanechaly. Přece jenom lidi toho nakecají.. Snaží se vykreslit v tom nejlepším světle atd.. Jenže asi mě někde cestou zase vypl mozek a teď si říkám wtf?Asi nějakou dobu trvá než se ten druhý opravdu projeví. Nicméně když po pár letech vztahu člověk zjistí, že ta kámoška se kterou se občas prej náhodou potká je vlastně bývalka a přijdu na to tak, že se o tom zmíní kámoš co jezdí za tím mim do servisu s kolem. Že si s ní začal a vyptává se jak to měli oni spolu. Nebo že se známe na ulici zeptá, jestli nedáme prda a přitom mě tvrdí že už nehulí. Potkávaji se na pivu často, takže když by nehulil, tak by to určitě věděl a neptal by se. Jede na závody ptám se s kým tam byl. Prej potkal sem jen jednoho týpka. Po pár dnech mu píše nějaká holka že teď našla v autě jeho rukavice na kolo. Jo haluz, zrovna sem seděla v dílně na komplu a vyskočilo to. Stál kousek za mnou tak se ptám a žeprej jo ta tam byla taky já sem ti to neříkal? Asi mi to nepřišlo důležitý.. Atd.. To je furt něco.. Máme spolu malinkýho synka jinak bych se na něj asi vyprdla.. Jinak nám to vcelku klape, pomáhá a je hodný.. Jenže si říkám kdoví v čem všem mi lže, jenže když to řeknu jemu, tak prý řeším blbosti. Ale já nevím. Jaký má to máte názor vy?
Já bych ten tvůj příspěvek nazval:
Hledání problému tam kde není, aneb, jak si svými konspiracemi zničit vztah.
To, že jsi za „stíhačku“, ubližuje hlavně sobě. Buď vyhledej terapii a vyřeš šrámy z minulosti nebo se s ním rozejdi. Úplně si nemyslím, že kdyby ti zahýbal, nechal by ti přístupnou konverzaci s jinou ženskou. Jestli nějaká známá je bývalá nebo není, proč ti to řekl nebo neřekl - je zbytečný hrabat se v nějaké minulosti. Minulost má každý z nás.
No mám stejný názor, jako ti nade mnou. To, že někde nechal rukavice u buchty v autě neznamená, že tam s ní trávil nějaký čas, mohla ho jen převážet, nebo mu vzala věci a to opravdu není důvod, aby ti vyjmenoval všechny lidi, které tam potkal.
To s tou bývalkou taky chápu, tak prostě řekl, že je to kámoška, což vlastně bývalka být může, ne?
Hledej problém t tvé nedůvěře, ne v tom, že nejsi na 100% informována o tom, kde, s kým a za jakých okolností se s někým potkal:)
Být ním, tak radši nikam nechodím, abych následně nezapomněl zmínit něco, co je pro tebe hrozně důležité.
Příspěvek upraven 11.04.23 v 14:44
Jenže já si nemyslím, že by mě zahýbal.. Ale proč narovinu neřekne že si občas zahuli? Já bych mu to nezakázala.. Ta jeho kámoška bejvalka.. Tak si s ní psal i když sem rodila a psal jí jak to postupuje.. Říkala mu ať si mě hlídá že prý o mě slyšela že koketuju s chlapama.. Nevadilo by mi že se na závodech potkal i s holkama, to je snad jasný že tam sou. Když tam stanuji ve skupinkách.. Ale kdyz mu omylem sbali rukavice tak tam asi spolu čas trávili, tak proč to neřekne když se zeptám.. A mají se v přátelích nebyla cizí.. Nikdy sem mu žárlivy scény nedělala.
Neřeš blbosti pokud si chceš vztah udržet aspoň kvůli syna… Můj taky si napíše s bejvalou rekl mi to narovinu, byl na diskotéce a taky oblboval nějakou jinou, nebo šel někde q taky si něco dali a prý že už ne…
Ale kdybych to měla řešit tak jsem dávno bez chlapa…pokud to není nevěra že se s někým vychrape, nedejbože je ještě načapu tak neřeším. A do mobilu zásadně nečumim, něco mu přijde tak se radši na mobilem neotočim.
Tak buď má v povaze lhát a nebo se bojí tvé reakce. Pokud si nemyslíš, že tě nepodvadi apod., narovinu bych si s ním promluvila. Řekla bych, že mi nevadí, že se kamarádi s bývalkou, občas si zapálí atd., že kvůli tomu nebudu vyvádět, ale že mi vadí lži. Požádala bych ho, aby se mnou jednal narovinu.
Ulhanej je, ale dobu, kdy tyhle jeho lži by mohly být legitimní důvod k rozchodu, jsi pošvihla. Máte dítě, klape vám to, nezahyba ti (pravděpodobně), tak se s tím asi budeš muset smířit.
Já tě částečně chápu, taky by mi vadilo, kdyby chlap mlžil. Člověk si připadá jako pitomec, když se třeba někdy někde ukáže, jak to bylo doopravdy. A já nesnáším být za pitomce, co nevěděl…ale v tomhle případě to asi dělá, protože si myslí, že by ti to vadilo. Tak mu prostě řekni, že s tím nemáš problém a je vyřešeno.
@Snowpaw píše:
Tak buď má v povaze lhát a nebo se bojí tvé reakce. Pokud si nemyslíš, že tě nepodvadi apod., narovinu bych si s ním promluvila. Řekla bych, že mi nevadí, že se kamarádi s bývalkou, občas si zapálí atd., že kvůli tomu nebudu vyvádět, ale že mi vadí lži. Požádala bych ho, aby se mnou jednal narovinu.
Kde konkrétně tam lhal? Já tam vyloženou lež nevidím. Jakože když se mě žena zeptá, kdo byl se mnou v hospodě a bude tam 10 lidí a já jí řeknu 4 co zná a zbytek třeba ani neznam já, jelikož došli s někým. Tak je to lež? ![]()
Je jednoduchej..jako vetsina chlapu.
Proc mluvit pravdu, kdyz jsou jednodussi kecy a lzi..
Neres a budes s nim. Jak radi vetsina.
Res a budes navzdy sama.
![]()
@Anonymní píše:
Je jednoduchej..jako vetsina chlapu.
Proc mluvit pravdu, kdyz jsou jednodussi kecy a lzi..
Neres a budes s nim. Jak radi vetsina.
Res a budes navzdy sama.
Dobře, konkrétní příklad na opačné pohlaví, aby pochopili o čem je řeč.
Když půjdeš s kámoškou na kafe, kde bude probírat všechno možný, včetně toho, že si poztezujete na svoje chlapy a doma se tě muž zeptá, o čem jste se bavily. Tak mu řekneš 100% obsahu rozhovoru s tvou kamarádkou? Včetně nějakých důvěrných nebo intimních pasáží nebo včetně toho, kde sis na něj poztezovala?
@Cenarius píše:
Dobře, konkrétní příklad na opačné pohlaví, aby pochopili o čem je řeč.Když půjdeš s kámoškou na kafe, kde bude probírat všechno možný, včetně toho, že si poztezujete na svoje chlapy a doma se tě muž zeptá, o čem jste se bavily. Tak mu řekneš 100% obsahu rozhovoru s tvou kamarádkou? Včetně nějakých důvěrných nebo intimních pasáží nebo včetně toho, kde sis na něj poztezovala?
Rekla bych pravdu…drbaly jsme chlapy.
Tebe co je na tom.
Nedelej dramu z toho ze ma decko s i..o..tem je fakt a pres to vlak nejede
Nebo jestli sem opravdu narazila na divný exempláře? Do současného vztahu jsem šla s tím, že jsem byla opatrná. Asi všechna ta válečná zranění z minulých vztahů na mě nějaké šrámy zanechaly. Přece jenom lidi toho nakecají.. Snaží se vykreslit v tom nejlepším světle atd.. Jenže asi mě někde cestou zase vypl mozek a teď si říkám wtf?
Asi nějakou dobu trvá než se ten druhý opravdu projeví. Nicméně když po pár letech vztahu člověk zjistí, že ta kámoška se kterou se občas prej náhodou potká je vlastně bývalka a přijdu na to tak, že se o tom zmíní kámoš co jezdí za tím mim do servisu s kolem. Že si s ní začal a vyptává se jak to měli oni spolu. Nebo že se známe na ulici zeptá, jestli nedáme prda a přitom mě tvrdí že už nehulí. Potkávaji se na pivu často, takže když by nehulil, tak by to určitě věděl a neptal by se. Jede na závody ptám se s kým tam byl. Prej potkal sem jen jednoho týpka. Po pár dnech mu píše nějaká holka že teď našla v autě jeho rukavice na kolo. Jo haluz, zrovna sem seděla v dílně na komplu a vyskočilo to. Stál kousek za mnou tak se ptám a žeprej jo ta tam byla taky já sem ti to neříkal? Asi mi to nepřišlo důležitý.. Atd.. To je furt něco.. Máme spolu malinkýho synka jinak bych se na něj asi vyprdla.. Jinak nám to vcelku klape, pomáhá a je hodný.. Jenže si říkám kdoví v čem všem mi lže, jenže když to řeknu jemu, tak prý řeším blbosti. Ale já nevím. Jaký má to máte názor vy?