Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj…taky bych asi moc neplašila pokud je malá spokojená…a hlavně si myslím že se vytáhla do výšky podle měření co jsi psala…a divím se že ji doktorka neměří ![]()
Holky dávám ji pořád stejně někdy sní hodně někdy zase ne ale baští to je hlavní.No hlavně řeknu doktorce atˇ mi ji změřííííííííí.Jinak jak se po celé noci ráno probudí tak mi nehcche vzít mlíko musím ji jutit a vypije někdy 60ml někdy 150,tak pokud to tak bude tak bych ji dávala ráno kašičku lžičkou a zapít čajem.Doktor mi říkal že by mělo dítě mít 500ml mléka denně,je jedno jestli s flašky nebo ve formě kašičky prostě aby to obsahovalo mléko,no jo to bylo předtím ale tedˇ když to spočítám tak mi malá vezme za den tak necelých 400ml.papa ![]()
Tak jsme byly u paní doktorky a naše malá krásně přibrala
240gramů za týden váží přesně 8kilo
ale zdá se mi,že to špatně zvážily i minule,a zbytečně mě strašily,tím,že nám nepřibírá,a že tolik za týden asi nepřibrala,tak polovinu si myslím ale 240g
ale doktorka říkala,že to tak je,že ta váha najednou tak hodně vyskočila,že to po té nemoci dohnala.Já jsem říkala,že musela přibrat protože nádherně papá.Ráno mi vypije mléko,pak spapá celej bílej jogurt někdy s banánem nebo s piškotem,pak oběd,potom sní přesnidávku s piškotem pak kašičku a večer zase mléko a spí celou noc až do šesti do rána.Střídámn jí to někdy ji ráno dám bílej jogurt nebo přesnidávku a odpoledne zase naopak atˇ to nemá pořásd stejný ale napadlo mě co kdybych ji dala do toho jogurtu někdy trošku přesnidávky atˇ má zase něco nového,když ještě nemůžou ovocné jogurty,atˇ to nemá pořád s banánem nebo piškotama,ještě ji někdy dám do toho ty sušenky od sunarky a vše baští.Zkoušely jste někdy do jogurtu přesnidávku? ![]()
Andulinečka píše:
Tak jsme byly u paní doktorky a naše malá krásně přibrala240gramů za týden váží přesně 8kilo
ale zdá se mi,že to špatně zvážily i minule,a zbytečně mě strašily,tím,že nám nepřibírá,a že tolik za týden asi nepřibrala,tak polovinu si myslím ale 240g
ale doktorka říkala,že to tak je,že ta váha najednou tak hodně vyskočila,že to po té nemoci dohnala.Já jsem říkala,že musela přibrat protože nádherně papá.Ráno mi vypije mléko,pak spapá celej bílej jogurt někdy s banánem nebo s piškotem,pak oběd,potom sní přesnidávku s piškotem pak kašičku a večer zase mléko a spí celou noc až do šesti do rána.Střídámn jí to někdy ji ráno dám bílej jogurt nebo přesnidávku a odpoledne zase naopak atˇ to nemá pořásd stejný ale napadlo mě co kdybych ji dala do toho jogurtu někdy trošku přesnidávky atˇ má zase něco nového,když ještě nemůžou ovocné jogurty,atˇ to nemá pořád s banánem nebo piškotama,ještě ji někdy dám do toho ty sušenky od sunarky a vše baští.Zkoušely jste někdy do jogurtu přesnidávku?
Jo jo, jogurt do přesnídávky holkám moooc chutná. Určitě to vyzkoušej. ![]()