Proč jste chtěly dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3682
16.12.20 22:46
@lucka456 píše:
To asi každý nějak vycítí… U nás jsme se prostě shodli, že by bylo fajn, kdybychom byli tři :srdce:… Teď si tak říkám, že by asi bylo fajn kdybychom byli 4 :lol:

Máme to stejně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
16.12.20 22:52

Mně to řek manžel, tehdejší přítel teda. Ze prej uz je čas. :mrgreen:
Tak jsme vyrobili, vzali se, pak jsme vyrobili druhé, no… A Jsme happy 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 00:00
@JankaV33 píše:
Zdravím všechny. Doufám že svou otázkou nikoho neurazím, ale zajímalo by mě, proč jste chtěly dítě? Co bylo „to“ že jste si řekli že už je čas?Díky za odpovědi.
J.

Protože mi bylo 30. A bylo to nejlepší rozhodnutí v životě.

• Citovat
  • Upravit
1454
17.12.20 00:23

Konečné rozhodnutí bylo nakonec rozumové.
Byli jsme spolu 5 let, bydleli, pracovali. Můj zaměstnavatel se rozhodl ukončit činnost v našem městě a nabídl mi práci v sousedním městě(cca 40km) - nezamlouvalo se mi to a tak nám to přišlo jako vhodný okamžik vrhnout se na plození dětí.

Příspěvek upraven 17.12.20 v 00:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.12.20 00:33
@lucka456 píše:
To asi každý nějak vycítí… U nás jsme se prostě shodli, že by bylo fajn, kdybychom byli tři :srdce:… Teď si tak říkám, že by asi bylo fajn kdybychom byli 4 :lol:

a ja si nekdy rikam, ze by bylo fajn, kdybychom byli dva. :mrgreen: A jeste nekdy si rikam, ze uplne idealni by bylo jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 00:35

@JankaV33
Nikdy jsem nechtěla, nikdy jsem si neřekla, že už je čas. Pokud bych měla těhotnět, tak jen z nátlaku, protože mi je tolik a tolik a už by to bylo vhodné. Ne, nemám a nelituju.

• Citovat
  • Upravit
3265
17.12.20 00:35

Manžel chtěl už dlouho, já byla zaryta karieristka :oops: Ale už mj bylo přes 30,takze u mě začal pracovat i rozum. Když přišel s tím, že by šel na mateřskou, tak jsem si řekla, že dítě asi fakt chce. Mluvil o něm 4 roky.
Dům jsme měli dostaveny a v něm 2 pokojíčky. Tak jsem to zkusili. Nejdřív to nešlo. V tu dobu jsem si uvedomila, ze dítě hrozně chci. Začali jsme mluvit i o možnosti adopce, kdyby byl s jedním z nás nějaký problém. Naštěstí problém se vyřešil a nakonec po pomoci v centru čekáme Vánočního kluka 🙂 Druhé chceme do max. dvou až tří let.
Jo a na mateřskou jdu já :lol:
Těším se na něj moc, bude to zmenšenina člověka, kterého miluju :hug:

Příspěvek upraven 17.12.20 v 00:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.12.20 00:37

Ja nikdy nemela takovou tu touhu po miminku. Vzdy jsem vedela, ze deti casem chci, chtela jsem mit tri, to uz nebude, jsem prilis stara a tak i dve staci.

A taky jsem tak nejak cekala, kdy prijde ten moment, ze budu deti chtit, ale biologicke hodiny u mne mlcely a naraz mi bylo 35 a dite nikde. Ale mela jsem stabilni praci, hodneho partnera, byt… a tak jsem si rekla, ze ted nebo nikdy. Bylo to rozhodnuti z rozumu. Vedela jsem, ze je nejvyssi cas, obzvlaste pokud chci vic nez jedno, ale kdyby me netlacil cas, asi bych jeste par let pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.12.20 00:40
@warita píše:
Ja nikdy nemela takovou tu touhu po miminku. Vzdy jsem vedela, ze deti casem chci, chtela jsem mit tri, to uz nebude, jsem prilis stara a tak i dve staci.A taky jsem tak nejak cekala, kdy prijde ten moment, ze budu deti chtit, ale biologicke hodiny u mne mlcely a naraz mi bylo 35 a dite nikde. Ale mela jsem stabilni praci, hodneho partnera, byt… a tak jsem si rekla, ze ted nebo nikdy. Bylo to rozhodnuti z rozumu. Vedela jsem, ze je nejvyssi cas, obzvlaste pokud chci vic nez jedno, ale kdyby me netlacil cas, asi bych jeste par let pockala.

Koukám, že takových nás je hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.12.20 02:37

Používáme odpověď, že jsme cítili že by to bylo to, co nám chybělo k úplnému štěstí.
Já ale vím, že se ve mě hlavně hnula má empatie vůči tchyni, která na tom nebyla zdravotně dobře a toužila po prvním vnoučeti. Tudíž jsem to vzala jako poslání a s plánováním dítka jsem začala já. A vím že to bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem učinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 03:55
@JankaV33 píše:
Zdravím všechny. Doufám že svou otázkou nikoho neurazím, ale zajímalo by mě, proč jste chtěly dítě? Co bylo „to“ že jste si řekli že už je čas?Díky za odpovědi.
J.

Ze mne pomuze napravit hodne nsruseny vztah, samozrejme blbodt a ve finale to nejvice odneslo prave to dite.

• Citovat
  • Upravit
2160
17.12.20 07:18

„Proč jsme vlastně měli Nicka?“ - „To ty jsi byl přece línej vstát a jít do šuplíku!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.12.20 09:13

Dítě teda ještě nemám, ale jedním z důvodů je, že pak nebude tak trapný chodit na pohádky do kina nebo na určité atrakce na pouti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.20 09:17

Manzeluv vek. Bylo mu 30 a me prisel uz starej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
17.12.20 12:25

Protoze je to nejkrasnejsi mit v brise a potom vedle sebe mini napodobeninu sebe a zaroven nekoho, koho moc milujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová