Proč jste chtěly dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
18.12.20 17:00
@Kacise píše:
@Fofrník berme to s nadsázkou, že. Ale zcela zcela vážně vnímám a na svých rodičích vidím, že i když jsou ve věku lehce přes 50 aktivní, síly ubývají. Nemá to tak každý, jistě. Nicméně to byl jeden z důvodů, proč už jsem dál těhotenství neodkládala.

Já to taky lehce s nadsázkou myslel. ;) Mám za sebou tři puberty dětí. V současné době
si tím procházím znova (tentokrát to mám dvojmo) a ještě nejsem u konce. :nevim: :nevim: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
18.12.20 17:37

@Fofrník mně přišel s pubertou divoký věk kolem 14ti let, pak se ta děcka nějak srovnala sama se sebou a jsou parádní parťáci, mají úžasný pohled na svět a umí dokonale glosovat dění ve svém okolí.
Dítě, které vyrůstalo v normální rodině, mělo v rodičích zázemí a jistotu, sportovalo, věnovalo se hudbě, četlo knížky, nežilo někde ve vyloučené lokalitě a chodilo do školy s dětma z podnětneho prostředí-napsáno korektně, tak může dělat v pubertě kraviny, kdy taky jindy, ale má v sobě hranice, které nepřekročí.
Takže puberty bych se nebála, vidím kolem sebe, že těm dětem se dá věřit, je na ně spoleh a oni to ví a nemají potřebu cokoliv hrotit a je to fajn pocit a rodičovská hrdost, která se nedá ničím nahradit, když vidíš, jak se děťátka povedly. A z polohy vychovatel můžeš klidně přepnout do polohy užívání si výsledků své prace ;) a s úžasem koukáš na ty krasné holky a šikovné kluky, ve kterých to nejlepší z tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová