Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chrani si sve uzemi, je to naprosto normalni reakce
a jen tak mimochodem je to sYci ![]()
Nijak to neřeš, časem si vymezí prostor, kde bude každá sama, a neutrální zóny, kam budou chodit obě. Je to normální
Ahoj. Starší kočka si tím syčením hájí své teritorium. Zkus je střídavě hladit po hlavě, zvyknou si tak lépe na své pachy. Novou kočku pořádně podrbej od kořene nosu k uším a pak tu starší tou samou rukou taky pomuchluj. Za pár dní by se mohl dostavit výsledek, mohlo by to pomoct. ![]()
Mame dve kocky, jsou to sourozenci a je jim 8 let, a sycej na sebe porad, obcas se poperou, a pak se zase maj radi
![]()
Jak dlouho jí máte? Myslím tu novou kočičku. My když jsme si ke kocourovi pořídili ještě jednoho, tak taky syčel. Naštěstí to netrvalo nějak dlouho a z kocourů se stali parťáci. ![]()
Já mám tři kočky a syčí na sebe ještě po třech letech
ale jinak je to o zvyku, vždycky když jsem dotáhla novou kočku, tak na ni syčel náš kocour první týden a pak se to uklidnilo. Teda pokud se zrovna nervou, to na sebe syčí všichni tři i teď
![]()
Kočičí matka pokaždé, když její synáček povyrostl, tak na něho syčela. Na psa nikdy.
@Anonymní píše:
Dobry den pořídili jsme si novou kočičku a máme ještě jednu starší a ta na ni vždy sičí jen kdyz jde okolo. Nevite v cem je problem popr jak vyresit? Ps. Blbe komenty si nechte
Je to normální, hájí si svoje území…
Nemohla bys prosím opravit to sičí na syčí? ![]()
Dobry den pořídili jsme si novou kočičku a máme ještě jednu starší a ta na ni vždy sičí jen kdyz jde okolo. Nevite v cem je problem popr jak vyresit? Ps. Blbe komenty si nechte