Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé dámy, mohly byste mi, prosím, upřímně odpovědět na tuhle otázku?
(jedná se o soukromý výzkum).
Děkuji.
@Minch protože tam nejezdim ani jiné roky. chorvatsko je pro mne nezajímavé.
@martina.se píše:
Absolutně ![]()
@martina.se píše:
Take tak.
V Chorvatku jsem nikdy nebyla a nechystám se tam. Léto trávím v Česku, písek a moře mě neláká ![]()
Protoze jsem tehotna a zvraciva a nebot jsem uz v 20tt, ocividne se do porodu prozvracim i na chate ![]()
Letos tam nepojedeme, protože nemáme prachy na dovolenou u moře.
Ale kdybysme ty prachy na dovolenou u moře měli, tak stejně pojedeme jinam.
Příspěvek upraven 05.04.14 v 10:15
Těch důvodů je více. Jednak jsme tam jezdili s našima celý dětství, takže další návštěva mě absolutně neláká. Navíc vzhledem k těhotenství potřebuji jet co nejdřív a koncem května kdy dovču plánujem bych se bála, že ani nesmočím prst ve vodě.
Nejela bych kamkoliv k moři busem, to je zdlouhavý, ale letos ani neletíme, jelikož jsem těhotná ![]()
Protoze se mi v Chorvatsku nelíbí
byla jsem tam jednou a stačilo.
@Blanka89 píše:
Nejela bych kamkoliv k moři busem, to je zdlouhavý, ale letos ani neletíme, jelikož jsem těhotná
I do Chorvatska se dá letět
@mikinka18 píše:
V Chorvatku jsem nikdy nebyla a nechystám se tam. Léto trávím v Česku, písek a moře mě neláká
V případě Chorvatska spíš šutry a moře ![]()
Ale jinak my rekonstruujeme, takže se nepojede nikam… a i tak si pod pojmem dovolená aktuálně představuju něco, kde nebudu trávit celou noc a půlku dne v autě.
Důvodů je víc… pláže většinou bez písku, takže podle mě ne úplně super pro dítě. Když jsem ta mpřed pár lety byli, tak mi přišlo, že nemají moc radost z turistů (ale z jejich peněz jo) a služby moc neodpovídaly cenám. Takže radši kluka vezmu k moři někam jinam.
Do Chorvatska mám ale v plánu někdy v budoucnu jet, ale na poznávací zájezd.
@j.a.n.i1 píše:
Ale jinak my rekonstruujeme, takže se nepojede nikam…
Takže Malta a Zlatý písky? ![]()
Budu už v 7. měsíci. Chorvatsko jsme letos zrušili, byť jsme už měli zaplacenou zálohu. Moc mě to mrzí, Chorvatsko je moje srdcovka, kdekoliv jsem byla jinde, tolik se mi tam nelíbilo ![]()