Proč letos nepojedete do Chorvatska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
5.4.14 17:45

@Mava A meli byste videt to nadseni kdyz tata nejakou rybu chyti (a pusti) to opravdu ruzovy slon a plastovy ledni medved nedokaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
5.4.14 17:50
@Bar20 píše:
@MartinKa36 spíš než útočit by jsi měla být ráda, že všichni nejsou z aquaparku nadšeni. Aspoň tam máš víc místa pro sebe ;)

Já reagoval na ty nesmysly co tu šíří @Ainy o aquaparcích, a pouze jsem uvedl konkrétní příklad toho že i akvapark může být udělán tak aby se v něm děti nebály a bylo to bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.4.14 17:54

Je to marny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
5.4.14 17:57
@Ainy píše:
Je to marny :zed:

Tak si ujasni jak to je buď se v aquaparku děti bojí nebo tam nechodíte protože táta radši chytá ryby. Podle mně je tvoje vyjádřen děti se podobných blbostí bojí jen nástupný argument. :) tipu mně špenát nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
5.4.14 17:58

My byli v aquaparku asi tak 3× a už bych tam nemusela, v té době jsme ještě neměli dítě. Lepší mi přijdou ty wellness hotely, dneska už je to pomalu v každé 4* v ČR. Když někde jsme, tak přes den lítáme po výletech a večer se tam jdeme zrelaxovat :pankac: :dance:

Na dovolené v zahraničí preferuji moře, do bazénu lezu tak 1× za den, když je tam aqua gym, to mě baví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.4.14 18:03

@MartinKa36 Psala jsem NEKOLIKRAT ze se boji. Hold uzkostna povaha no..to ze mezi rodinne zajmy patri mimo jine rybareni jsem doplnila jen aby sis nemyslela, ze jen lezime na plazi. Navic jsem psala i proc potrebujeme MORE ze zdravotnich duvodu. Navic jsem ti psala ze ti tvou zalibu v aquaparcich neberu ale ze my se proste bavime jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.4.14 18:41
@Ainy píše:
@MartinKa36 Psala jsem NEKOLIKRAT ze se boji. Hold uzkostna povaha no..to ze mezi rodinne zajmy patri mimo jine rybareni jsem doplnila jen aby sis nemyslela, ze jen lezime na plazi. Navic jsem psala i proc potrebujeme MORE ze zdravotnich duvodu. Navic jsem ti psala ze ti tvou zalibu v aquaparcich neberu ale ze my se proste bavime jinak..

Neobhajuj se, vždyť je to zamindrákovaný ehm :poblion: Se tu směju, všichni mluví o voze, jenom on o koze, prostě demence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
5.4.14 18:47

@Mava děkuji za odkaz, tak nám by cesta trvala o něco déle že mi to na hranice s rakouskem máme cca.2hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.4.14 18:51

@Deninina Nojo, ze jsem sem lezla :-) Skolila mne nejaka angina ci co tak jsem upoutana na luzko a ctu emimino. Ted po brufenu uz skoro vidim ty ruzovy slony :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.4.14 19:05
@Ainy píše:

To máš marný, měřítkem kvalitní dovolené je prostě návštěva velkého aquaparku, ať se ti to líbí, nebo ne :lol: :lol: :lol: :lol: Se tu bavím :mrgreen:
Když byly naše děti malé, jezdívali jsme k moři do robinsonád, jiné lidi jsme viděli jednou za týden v několik kilometrů vzdálené civilizaci a byly to úžasné dovolené, na které všichni rádi vzpomínáme :srdce: Naštěstí si dovolené děláme podle svého a né podle nějakých společenských očekávání :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
5.4.14 19:06

@MartinKa36 jak beran, fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.4.14 19:15

@Kirbisek Robinsonáda musí být super, my jedeme do vesničky kde není ani obchod ale do robinsonády to má daleko. Jo a berem sebou nafukovacího rejnoka aby dětem nebylo líto že neuvidí růžové slony a lední medvědy :pankac: Taky doufám, že konečně uvidíme delfíny abysme nemuseli do delfinária v Itálii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.4.14 22:40

Protože mě to neláká a nerada cestuju daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.4.14 10:41

Protože jsme tam byli minulý rok, tak třeba udělat změnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí