Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mava A meli byste videt to nadseni kdyz tata nejakou rybu chyti (a pusti) to opravdu ruzovy slon a plastovy ledni medved nedokaze…
@Bar20 píše:
@MartinKa36 spíš než útočit by jsi měla být ráda, že všichni nejsou z aquaparku nadšeni. Aspoň tam máš víc místa pro sebe
Já reagoval na ty nesmysly co tu šíří @Ainy o aquaparcích, a pouze jsem uvedl konkrétní příklad toho že i akvapark může být udělán tak aby se v něm děti nebály a bylo to bezpečné.
@Ainy píše:
Je to marny
Tak si ujasni jak to je buď se v aquaparku děti bojí nebo tam nechodíte protože táta radši chytá ryby. Podle mně je tvoje vyjádřen děti se podobných blbostí bojí jen nástupný argument.
tipu mně špenát nechutná.
My byli v aquaparku asi tak 3× a už bych tam nemusela, v té době jsme ještě neměli dítě. Lepší mi přijdou ty wellness hotely, dneska už je to pomalu v každé 4* v ČR. Když někde jsme, tak přes den lítáme po výletech a večer se tam jdeme zrelaxovat
![]()
Na dovolené v zahraničí preferuji moře, do bazénu lezu tak 1× za den, když je tam aqua gym, to mě baví ![]()
@MartinKa36 Psala jsem NEKOLIKRAT ze se boji. Hold uzkostna povaha no..to ze mezi rodinne zajmy patri mimo jine rybareni jsem doplnila jen aby sis nemyslela, ze jen lezime na plazi. Navic jsem psala i proc potrebujeme MORE ze zdravotnich duvodu. Navic jsem ti psala ze ti tvou zalibu v aquaparcich neberu ale ze my se proste bavime jinak..
@Ainy píše:
@MartinKa36 Psala jsem NEKOLIKRAT ze se boji. Hold uzkostna povaha no..to ze mezi rodinne zajmy patri mimo jine rybareni jsem doplnila jen aby sis nemyslela, ze jen lezime na plazi. Navic jsem psala i proc potrebujeme MORE ze zdravotnich duvodu. Navic jsem ti psala ze ti tvou zalibu v aquaparcich neberu ale ze my se proste bavime jinak..
Neobhajuj se, vždyť je to zamindrákovaný ehm
Se tu směju, všichni mluví o voze, jenom on o koze, prostě demence ![]()
@Mava děkuji za odkaz, tak nám by cesta trvala o něco déle že mi to na hranice s rakouskem máme cca.2hod.
@Deninina Nojo, ze jsem sem lezla
Skolila mne nejaka angina ci co tak jsem upoutana na luzko a ctu emimino. Ted po brufenu uz skoro vidim ty ruzovy slony ![]()
@Ainy píše:
To máš marný, měřítkem kvalitní dovolené je prostě návštěva velkého aquaparku, ať se ti to líbí, nebo ne
Se tu bavím ![]()
Když byly naše děti malé, jezdívali jsme k moři do robinsonád, jiné lidi jsme viděli jednou za týden v několik kilometrů vzdálené civilizaci a byly to úžasné dovolené, na které všichni rádi vzpomínáme
Naštěstí si dovolené děláme podle svého a né podle nějakých společenských očekávání ![]()
@Kirbisek Robinsonáda musí být super, my jedeme do vesničky kde není ani obchod ale do robinsonády to má daleko. Jo a berem sebou nafukovacího rejnoka aby dětem nebylo líto že neuvidí růžové slony a lední medvědy
Taky doufám, že konečně uvidíme delfíny abysme nemuseli do delfinária v Itálii ![]()