Proč matka odešla od dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
17.11.19 09:12
@Lerista píše:
@Enmamma no kez by ta karma dostihla i vsechny ty chlapy, kteri kvuli jine odesli od rodiny.

Neboj, ona je dřív nebo později dostihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
17.11.19 09:15
@Anonymní píše:
No ted už to je lepší ale zacátky bez ni byly těžké pořad někdo chybel nastěstí sem nikdy nemel problém uvařit uklidit vyprát vyžehlit…ale pořát tomu nemužu uvěřit je to jak špatný sen

Stává se to, akorát většinou zmizne chlap a to už ani nikoho nepřekvapuje.

Osobně si myslím, že se bude chtít časem vrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
17.11.19 09:18

No jo. Blbej výběr chovný samice. Utratit a zkusit to s jinou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
17.11.19 09:23

Plati alimenty? Podle me se ani nevrati. Umoznovala bych ji styk s detmi, pres soud nechala vymerit alimenty. To je asi tak vse, co muzes delat.

• Citovat
  • Upravit
3724
17.11.19 09:26

Rodinu dokáže zničit ženská i chlap. Děti ale většinou zůstávají u matky, i kdyby ona byla příčinou rozpadu vztahu. Pravda je, že chlap má více příležitostí se někde zaplést (zvlášť, když jsou děti malé a ženská je na rodičáku, tak toho flirtování moc nestihne :lol: ), ale zas bych nedělala z žen světice, protože těch, co mají milence je dost a dost, jen kvůli tomu neopustí děti. Takže mě na tom nepřekvapuje, že se zamilovala jinde, to se opravdu děje u obou pohlaví stejně, ale nezájem o děti me zaráží hodně :nevim: Protože tam ten pud a vazba jsou tak nějak silně daný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.11.19 09:31
@Lerista píše:
A ja chlapa co odejde od deti. Rodice jste oba. No tak se budes starat o deti, ona ti bude davat alimenty a jednou za 14 dnu si je vezme. Jako v kazde druhe rozvedene rodine.

Presne tak, stava se to tak casto. Od deti odchazi otcove i matky a oboji je stejne blby. No, a nekdy „odejdou“ oba a deti skonci v decaku. Svet takovy je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
17.11.19 09:35
@VitaminC píše:
Odesla no. Udela to kazdy desaty muz, ale kdyz to udela zena, tak je to jaderna katastrofa. Nepocitej s ni, nespolehej na ni, zarid si vlastni zivot. To je jedina rada, kterou potrebujes.

Věř, že pro ty děti to takřka jaderná katastrofa je. S tím se budou potýkat po zbytek života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 09:37

Penize na deti posíla hned s tím přisla sama že na ně bude plati.Mam na tom ale vinu taky pořád sem nebyl doma kvuli prace aby měli co chtěli a vzdy sem myslel na rodinu na vsechny všude sme jezdili všichni spolecne a ne sami jen my dva tak jak ona asi chtěla nekdy bez deti. ale nikdy nic nebylo to co sem nezorganizoval ja nebylo a pak mi to vyčetla že sme sami nikam nechodili a že sme pořád museli jezdit k moři jen do Chorvatska že sme mohli taky někam letět ale nikdy nic z toho nezaplatila ani nepřispěla nikdy sem to po ni nechtěl protože sem to dělal pro ně ani suvenýr pro kamošku si nekoupila za svoje.

• Citovat
  • Upravit
7375
17.11.19 09:40
@Anonymní píše:
Penize na deti posíla hned s tím přisla sama že na ně bude plati.Mam na tom ale vinu taky pořád sem nebyl doma kvuli prace aby měli co chtěli a vzdy sem myslel na rodinu na vsechny všude sme jezdili všichni spolecne a ne sami jen my dva tak jak ona asi chtěla nekdy bez deti. ale nikdy nic nebylo to co sem nezorganizoval ja nebylo a pak mi to vyčetla že sme sami nikam nechodili a že sme pořád museli jezdit k moři jen do Chorvatska že sme mohli taky někam letět ale nikdy nic z toho nezaplatila ani nepřispěla nikdy sem to po ni nechtěl protože sem to dělal pro ně ani suvenýr pro kamošku si nekoupila za svoje.

Víš, to se jedná o ‚vinu‘ na vašem vztahu. Pokud dokáže žena opustit děti, to už ukazuje na nějakou poruchu, co se týče mateřského pudu. To sobě vyčítat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 09:44

No děti to nesly ze začátku hodně težce starší(9let) probrečel dva týdny a když sem ji řek proč to děla že deti doma brečí at se vrátí tak mi v klidu řekla děti už sou velké oni to chápou a rozumí tomu to se zdalo že ji asi poprvé v životě ublížím ale ustal sem to odemě nikdy ani děti nedostaly na zadek.

• Citovat
  • Upravit
3724
17.11.19 09:46
@Akinee píše:
Víš, to se jedná o ‚vinu‘ na vašem vztahu. Pokud dokáže žena opustit děti, to už ukazuje na nějakou poruchu, co se týče mateřského pudu. To sobě vyčítat nemůžeš.

Také si myslím. A i to, že ona by chtěla jinou dovolenou atd, a nikdy pro to sama nic neudělala, svědčí pro to, že zpovykaná a sobecká asi byla vždycky… Samozřejmě neznám její pohled na věc, třeba bychom se divily, kdyby napsala, jak vnímala svůj život ona, ale na mě to působí, že je sobec a pálilo jí dobré bydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
17.11.19 09:48
@Anonymní píše:
No děti to nesly ze začátku hodně težce starší(9let) probrečel dva týdny a když sem ji řek proč to děla že deti doma brečí at se vrátí tak mi v klidu řekla děti už sou velké oni to chápou a rozumí tomu to se zdalo že ji asi poprvé v životě ublížím ale ustal sem to odemě nikdy ani děti nedostaly na zadek.

Může mít i nějakou poruchu osobnosti, každopádně jsi ji finančně rozmazlil, možná se kvůli tomu bude chtít vrátit, až ji pšenka nepokvete…

Fakt to není běžné, vztahy se sice rozpadnou, ale ty ženské chtějí mít děti u sebe, některým i střídavka trhá srdce.

Neměla nějaké psychické problémy v minulosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 09:54

No právě bych ji rád pochopil co se vubec stalo co se jí honilo hlavou.Vzdy jak byly deti važneji nemocné tak sem behal po doktorech ja a pak miříkala že je rada že mě má že ona by to tam asi s něma nezvladla. Nikdy doma neměli auto a byla rada že mame auto že si měžem všude zajed na vylet že to je super a ted tvrdí že auto je na obtíž že kam chce si zajede autobusem tak jí právě nerozumím a už vubec nechapu s kým sem celou dobu žil

• Citovat
  • Upravit
218
17.11.19 09:58

Já také nechápu, hrozně se to čte. Moje myšlení je opačné, asi jsem to tu psala, já nikdy nešla na rande, když jsem věděla že jsou děti doma a čekají. Také jsem dva vztahy obětovala, děti byly přednější. Ani nyní nemám zájem se odstěhovat moc daleko od dospělých dětí. Chci být jak se říká nadojezd. Možná i toto budu muset obětovat, možná zůstanu sama, bez partnera. Možná se mi za to děti na stáří neodvděčí, já to mám zas takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152232
17.11.19 09:59

Z okolí znám jednu, co nechala dítě otci a zmizela. Vsichni toho otce strašně obdivují, stará se sám o dítě, ó to je king.
Otcové,,co odešli od dětí, těch je že to ani nepočítám. Matky se starají samy, ale tam nikdo nikoho neobdivuje. Je to totiž normální.
Zakladateli, tvoje žena si vybrala. Nedávej si vinu.Ne,ani přesto, co jsem napsala, nepochopim, když matka opustí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí