Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tuhle diskuzi bych normalne nezakladala, ale uz opravdu nevim co si o tom mam myslet, tak bych chtela slyset nazor jinych. V dubnu jsme se rozesli s byvalym pritelem (hlavne z jeho strany ja se to snazila jeste zachranit, ale on byl nepristupnej a stal si za svym). Takze po nekolika neuspesnych akci, kdy jsem ho nechtela opoustet jsem se pak sekla a vykaslala se na to. Asi dva mesice se nic nedelo, ale pak najednou me kontaktoval a psal mi ohledne toho ze ho nezdravim ve skole na chodbach atd
Nechapala jsem proc ho to tak stve a proc mi jentak po x tydnech pise. To se opakovalo jeste asi 4× vzdycky napise z nejvic nahodneho duvodu nikdy to neni jen “ahoj” vzdy rovnou pise to co chce rict. Nechapu proc me kontaktuje kvuli takovym blbostem a co tim chce docilit? ![]()
Chce docílit toho, abys za ním zase začala dolejzat. Tím, že jsi přestala, nejspíš utrpělo jeho ego. Je to manipualtivní technika.
@asddsa píše: Více
Přesně tak!
Přestala jsi dolejzat a žiješ si po svém a jeho to žere. V kombinaci s tím, že asi nemá do čeho píchnout, se tě snaží vmanipulovat do situace, kdy se o něj budeš snažit a on pak milostivě podlehne. Nejspíš aby tě za pár měsíců zase poslal do háje.
No proste ego…uz te sice nechce, ale chce aby jsi ty chtela jeho..
A taky chce mit pocit, ze kdyby nahodou nekdy chtel, ma te v rezerve
![]()
Tak mam update. Volal mi a chce se mnou jit ven
opravdu jsem toto necekala ze prileze po 4 mesicich a nevim jak na to reagovat a jak nalozit s touhle situaci ![]()