Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den mám velké trápení jsem v 8 týdnu těhotenství stalo se to s přítelem se kterým jsem opravdu krátce, bylo mi s nim moc dobre vše bylo super sle teď ho nemohu ani cítit, vadí mi vše co dělá přitom se chová úplně stejně jako když jsem těhotná nebyla a obdivovala jsem ho 😭 neudělal nic špatně ale mě během těhotenství opravdu moc vadí vše ale jen kolem něho … prosím ze to přejde 😔
přijde mi ze se ho i štítim vadí mi když mi napíše nebo na mě promluví … jsem z toho smutná
@Janina173 píše: Více
Když pominu, že jste spolu chvíli, což tedy není moc rozumné, holt pracuji hormony ![]()
Tak uvidíš po porodu, ale bylo rozumné po tak krátké době vztahu počít?
@Janina173 přijde mi, že byl pro tebe dobrej jako dárce, ale teď když už jsi těhotná, tak ho vlastně nepotřebuješ a proto k němu začínáš pociťovat nechuť.
Prostě ta prvotní zamilovanost pominula rychleji než bys chtěla. Kdybys tak rychle neotěhotněla, tak byste se třeba v blízké dobe po opadnutí prvotního nadšení rozešli. ![]()
Jste spolu velice krátce a už jsi v osmém týdnu těhotenství.
Vzali jste to hopem ![]()
No, je dobře že si to uvědomuješ, tak na tom zamakej. Že ti ale vadí tolik věcí je divný, to hormonama nebude.
Naštěstí ne, já to měla naopak. Ale babička to tak měla. Já se snad až hodně v pubertě dozvěděla, že byla ještě pred dědou vdaná
že její prvorozená není dědy. Když jsem se jí ptala, říkala přesně toto. Že byl hodnej, že se snažil, ale ona že ho nemohla ani vidět ani cejtit po tom, co otěhotněla. A to ho měla ráda před tím a rozhodně to nebyla rychlovka. No odešla od něho, už se to u ní nikdy neobnovilo. Ale to je samozřejmě individuální, slyšela jsem o tom i od jiných holek. Asi ty hormony.
Já jsem se svým 10 let a nikdy jsem takovy pocity neměla. Nicméně hned po otěhotnění mě s*alo i to, že dýchá.
V průběhu druhého trimestru se mi hormony zklidnily a už ho zase miluju.
![]()