Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele furt jsou to jen zvukovy vlny. U me videli u nejmladsiho zdvojenej zaludek a hnali me do Motola a nic takovyho nemel.
Čím to může být asi jako laici nezjistíme. Pokud ti to nedokázala sama lékařka blíže specifikovat, tak my těžko. Chce to počkat, nic jiného asi nemůžeš dělat. Opatruj se, ber nějaké vitamíny, zkus myslet pozitivně, ať nemáš stres, sex nevím, jak chceš a snad to dobře dopadne ![]()
Ahoj, mohla jsi mít později ovulaci a proto je miminko menší. Máš pravidelný cyklus?
Držím palce.
@Martinamimi1 píše: Více
I tak prece musi byt videt, kdyz ma srdce.
Ja bych teda dalsi tyden necekala a sla jinam.
Ja úplně nechápu, jak může být vidět jen to srdíčko a nic víc?
Nepochopila si to blbě?
Ja vždy viděla prostě plod a v něm blikalo to srdíčko, v tomto týdnu už se dokonce začíná plod podobat tělíčku.
@michelle03 já tomu moc nerozumím. Jak je možné, že nebylo vidět miminko, ale zároveň víš, že je mladší než by mělo a zároveň je vidět srdce?
Byl to první ultrazvuk? Jak máš dlouhé a pravidelně cykly, datum otěhotnění znáš? Protože jinak je v téhle době embryo velké nějaké 2 cm a to fakt nepřehlednes.
Ahoj, nedá mi to spát a tak se zkusím zeptat i tady. dnes jsem byla na prohlídce u své gynekoložky a jsem v 9+1tt ale miminko je mladší než by mělo být. udělala mi vaginální UTZ a teď…. miminko vubec nebylo vidět. Udělala mi tedy ultrazvuk přes břicho a tam bylo vidět bijící srdíčko ale miminko stále vidět nebylo, jen to srdíčko. nevíte čím to může být? sama dr říkala že se s tím ještě nesetkala. Příští týden jdu znovu a jsem hrozně nervozní, mám si dělat nějaké naděje nebo se smířit s nejhorším?