Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, už jsem tu zakládala Téma jak nás na stedrý den opustil muž před rokem a dvěma mesíci odešel ke své milence a me nechal s 11 letým synem a 8 mesicni dcerkou. Ihned chtěl rozvod, nemel vůbec o deti zájem, nic jim krome výživného nedal atd…já pořád doufala, že se to časem uspořádá a bude se k nám chovat alespoň dobře, ale ono ne rozvod probehl odshohlasila jsem mu to, jelikož mel známe a nemela jsem šanci, vše jsem mu nechala a podepsala to u právníka, ale on nás stejne nenechá být a chová se k nám čím dál hur :/ Našla jsem si pritele, k´terý mi trochu pomáhá, ale on od té doby se ke me chová hrozne, pořád vyhrožuuje, že nám sebere s bytu, který je jeho věci dal mi tady čas do 3 let veku malé a pak musíme jít sice nevím kam, ale ještě rok máme. Když jsem se ho zeptala proč nemuzem byt kamarádi smál se mi a jen řekl, že je to složité a pokud bude kamarád nebude nic víc a já mu na to řekla, že to respektuji i jeho novou pritelkyni, ale on se jen podíval a řekl znovu je to složité a jen starej se o deti a o nic víc. Nevím už co dál neustále me terorizuje ted nám vlezl do bytu, když jsem nebyla doma a vse porhledával
já to už nechápu vzdyt má novou rodinu, tak proc nás nenechá být
Nic mu nedelám nic po nem nechci.Jen abych uvedla dokud jsem nemelea pritele co mi trochu pomáhá celkem se choval dobře a jezdil sem. Dekuji asi se potrebuji vypovídat nejak to na me vše padlo ![]()
Evidentne si uziva, kdyz te muze deptat. Snazila bych se co nejdriv zajistit si vlastni bydleni a zazadala bych o vyzivne. Krome toho na deti, mas narok na vyzivne na byvalou manzelku. Myslim, ze je to do dvou let ditete.
Pokud se osamostatnis, tak si potom zazadat i o prispevek na bydleni.
@berunka27 nějak to nechápu.. byt je jeho? proč má od něj klíče?
Odstěhujte se s přítelem někam jinam a nedávej bývalému muži klíče. tohle bych udělala jako první. určitě bych nebydlela někde, kam on má přístup, když tě takto terorizuje. upravený styk s dětmi asi máte, tak bych ho dodoržovala a víc by mě nezajímalo.
A on je ten byt jeho?? Že vás chce vyhodit jak budou malé 3?
Tak to je jasný, vadí mu že jsi si taky někoho našla, proto prudi. Odstěhujte se do svého a bude to vyřešené.
Příspěvek upraven 25.03.13 v 13:31
Podle mě na nového přítele žárlí, to je celý kámen úrazu. Nesnese, že sis někoho našla a proto dělá dusno.
Já moc nerozumím tomu, že má známé a neměla bys šanci, jako s čím? Pokud je právo na tvé straně a tvůj ex není Tlustý Tony, tak co myslíš tím „nemáš šanci“? Moje kamarádka má něco podobného, ona dokonce věří, že jí seberou dítě, kdykoli si její ex vzpomene. Hlavně nechápu, jak dokáže chlap ženskou zlomit, přece nejste ani jedna nesvéprávná, ne? Tvůj chlap si k tobě dovolí jen to, co ty sama mu budeš mlčky trpět…
Já s mým ex díkybohu děti nemám, ale ono stačí i to, že už spolu několik let nejsme a dodnes od něj nemám pokoj, ovšem jen by si zkusil jakkoli mi odporovat nebo udělat něco, co se „nemá“…
Byt je jeho rodicu ty semnou nekomunikuji vůbec hned prijali jeho novou rpitelkyni vnoučatům vůbec nic nedaji ac mají penez a staraji se jen o to te nove, ktere vlastne není ani jeho vlastní dite a na své vlastní vnoičata kašlou. Vyživné na me neplatí jinak bych musela odejít z bytu to byla jejich podmínka a cas mám prý do 3 let a pak musíme jít jenže ted jsem mu podepsala papír u právnika, že mu tedy nechávám i to co tu je jak chtěl a on stejne nedá pokoj a vyhrozuje, že si to stejne odveze už ted aa najde k tomu jiné využití jedná se halvne o kuchynksou linku a spiótrebce.
Ncc1701 já jsem nechtěla souhlasit s rozvodem, ale jeho tatínek mu vzal nejlepšího právníka a soudkyne byla jejich známá ta mi rovnou tam rekla, ze nevidi důvod nás nerozvádet, když jsem řekla ne at si to úrý rozmyslím a radeji odshouhlasím nemala jsem proste šanci.
@berunka27 nějak nechápu, proč jsi mu to podepsala.. ale znám, zoufalí lidé dělají zoufalé věci.. já bych se sbalila a vypadla.. s takovou nebudeš mít klid nikdy ![]()
@berunka27
Aha, já myslela, žes jim třeba podepsala, že se vzdáváš své poloviny majetku nebo něco takovýho…
@Seizdra píše:
A on je ten byt jeho?? Že vás chce vyhodit jak budou malé 3?
Ano jeho rodiču tedy, když se kupoval už se čekal syn, ale jeho máma si to enchala napsat na sebe.
A ty máš proboha nějakého právníka??? mně se tvůj přístup „nechám mu vše“ moc nelíbí…mysli hlavně na své děti. abyste nemuseli někde živořit
@martina.se píše:
@berunka27 nějak nechápu, proč jsi mu to podepsala.. ale znám, zoufalí lidé dělají zoufalé věci.. já bych se sbalila a vypadla.. s takovou nebudeš mít klid nikdy
Nemám kam jít jsem na materské a nemám práci, praxi nic v roce 2010 jsem odmaturovala ![]()