Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano to je velice intimni a musis pouzit anonym.
Ale pokud ti to nikdo nerekl tak o tom materstvi je. Proste musis zatnout zuby a vydrzet to.
@ohýnek to hlavne nedelej
@ohýnek píše:
Zalezu si do krabice a zaklapnu víko
Zavřené dveře za spícími dětmi a cigáro na hajzlíku ![]()
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem z nervama už opravdu na konci svých sil.Co dnes vymamlasil můj pětiletý syn- začalo to ráno-vylil na sebe kakao, dala sem mu druhé tričko. pak si čistil zuby-polil si triko-třetí tričko. Konečně jsme byli na odchodu a samozřejmě šlápl do té nejvetší kaluže a sedl si tam celý. Takže domů-kalhoty bundu znova čisté a mohli jsme vyrazit do školky hurááááááá. Domů jsme přijeli v 16,00 a začalo to nanovo-u večeře si rukou vylil čaj, rozbil talířek, pak zapoměl, že má na nohou gumáky a prošel se mi v nich po celém baráku-všechno d blata, dala jsem mu hadr, že si to utře, otočil se a vylil celý kýbl s vodou.Do toho všeho řve malá, lezou ji zuby, manžel přijede až zítra domů. Dneska prostě blázinec jo a to mám ještě mokré i peřiny
No holt dneska se fakt daří. Takže se fakt těším až usnou a já se podívám aspon na telku.Taky máte takový den blbec - prosím co na to pomáhá?
a neudělal to už naschvál?
no jako já už bych mu snad švihla jednu:D
@valina1 zrovna ty se směj
…tebe čeká za chvíli to samý. Já můžu ještě vycouvat
I když už jen čekám na // na testu. Tak místo Hurá, možná zařvu Sakra. (blbej vtip)
Tak dneska jsem z nervama už opravdu na konci svých sil.Co dnes vymamlasil můj pětiletý syn- začalo to ráno-vylil na sebe kakao, dala sem mu druhé tričko. pak si čistil zuby-polil si triko-třetí tričko. Konečně jsme byli na odchodu a samozřejmě šlápl do té nejvetší kaluže a sedl si tam celý. Takže domů-kalhoty bundu znova čisté a mohli jsme vyrazit do školky hurááááááá. Domů jsme přijeli v 16,00 a začalo to nanovo-u večeře si rukou vylil čaj, rozbil talířek, pak zapoměl, že má na nohou gumáky a prošel se mi v nich po celém baráku-všechno d blata, dala jsem mu hadr, že si to utře, otočil se a vylil celý kýbl s vodou
.Do toho všeho řve malá, lezou ji zuby, manžel přijede až zítra domů. Dneska prostě blázinec jo a to mám ještě mokré i peřiny
No holt dneska se fakt daří. Takže se fakt těším až usnou a já se podívám aspon na telku.Taky máte takový den blbec - prosím co na to pomáhá?