S nervama na konci sil

Anonymní
20.3.13 18:49

nervy v pr...

Tak dneska jsem z nervama už opravdu na konci svých sil.Co dnes vymamlasil můj pětiletý syn- začalo to ráno-vylil na sebe kakao, dala sem mu druhé tričko. pak si čistil zuby-polil si triko-třetí tričko. Konečně jsme byli na odchodu a samozřejmě šlápl do té nejvetší kaluže a sedl si tam celý. Takže domů-kalhoty bundu znova čisté a mohli jsme vyrazit do školky hurááááááá. Domů jsme přijeli v 16,00 a začalo to nanovo-u večeře si rukou vylil čaj, rozbil talířek, pak zapoměl, že má na nohou gumáky a prošel se mi v nich po celém baráku-všechno d blata, dala jsem mu hadr, že si to utře, otočil se a vylil celý kýbl s vodou :zed:.Do toho všeho řve malá, lezou ji zuby, manžel přijede až zítra domů. Dneska prostě blázinec jo a to mám ještě mokré i peřiny :nevim: No holt dneska se fakt daří. Takže se fakt těším až usnou a já se podívám aspon na telku.Taky máte takový den blbec - prosím co na to pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
20.3.13 18:52

Zalezu si do krabice a zaklapnu víko

• Citovat
  • Upravit
16906
20.3.13 18:54

Možná nasadim HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.3.13 18:54

Lentilky čokoláda alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
20.3.13 18:56

Ano to je velice intimni a musis pouzit anonym.

Ale pokud ti to nikdo nerekl tak o tom materstvi je. Proste musis zatnout zuby a vydrzet to.

@ohýnek to hlavne nedelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.3.13 18:57
@ohýnek píše:
Zalezu si do krabice a zaklapnu víko
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zavřené dveře za spícími dětmi a cigáro na hajzlíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.13 18:58

Asi si dám pořádnou štamprlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
20.3.13 18:58

@Piuse to říkala ta hérečka, já si nemůžu vzpomenout na jméno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7631
20.3.13 18:59
@Izzz píše:
Možná nasadim HA?
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem z nervama už opravdu na konci svých sil.Co dnes vymamlasil můj pětiletý syn- začalo to ráno-vylil na sebe kakao, dala sem mu druhé tričko. pak si čistil zuby-polil si triko-třetí tričko. Konečně jsme byli na odchodu a samozřejmě šlápl do té nejvetší kaluže a sedl si tam celý. Takže domů-kalhoty bundu znova čisté a mohli jsme vyrazit do školky hurááááááá. Domů jsme přijeli v 16,00 a začalo to nanovo-u večeře si rukou vylil čaj, rozbil talířek, pak zapoměl, že má na nohou gumáky a prošel se mi v nich po celém baráku-všechno d blata, dala jsem mu hadr, že si to utře, otočil se a vylil celý kýbl s vodou :zed:.Do toho všeho řve malá, lezou ji zuby, manžel přijede až zítra domů. Dneska prostě blázinec jo a to mám ještě mokré i peřiny :nevim: No holt dneska se fakt daří. Takže se fakt těším až usnou a já se podívám aspon na telku.Taky máte takový den blbec - prosím co na to pomáhá?

a neudělal to už naschvál? :mrgreen: no jako já už bych mu snad švihla jednu:D

• Citovat
  • Upravit
K.Black

Já piju.

• Citovat
  • Upravit
1018
20.3.13 19:00

@ohýnek nevim ktera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
20.3.13 19:01

@Piuse už jsem si vzpoměla, Uršula Kluková :-D

• Citovat
  • Upravit
16906
20.3.13 19:01

@valina1 zrovna ty se směj :mrgreen:…tebe čeká za chvíli to samý. Já můžu ještě vycouvat ;) I když už jen čekám na // na testu. Tak místo Hurá, možná zařvu Sakra. (blbej vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí