Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj nejsi v tom sama. u nás jsou ty dny podobný. dneska jsem ještě pekla dort pro malýho, má v pátek 2 roky a to byl nářez.6 letá prostě chtěla pomáhat, ale měla dneska smolný den a tím pádem i já. ještě jsou nemocný a malej jen knourá..bylo to dost náročný, chtěla jsem i utéct
do toho zavolá manžel, co dělám. to bych vraždila ![]()
co mi pomáhá…těším se na večer, usínají brzy a já mám konečně chvilku pro sebe
a zase se těším na druhý den až je ráno pomazlím
než se pak v zápětí rozčílím ![]()
@Piuse nechceš adresu? k čemu je ti informace o tom kdo má jaké potíže?
Zakladatelko… teda tvoje problémy na mou hlavu
mam nedonošený dítě, blije 20× za den, převlíkam jí 6× denně aspoň, jak vypadaj zdi ohozený a koberec radši nemluvě, takže takovej jeden den bych si klidně dala jako oddych ![]()
@misule89 píše:
Zakladatelko… teda tvoje problémy na mou hlavumam nedonošený dítě, blije 20× za den, převlíkam jí 6× denně aspoň, jak vypadaj zdi ohozený a koberec radši nemluvě, takže takovej jeden den bych si klidně dala jako oddych
To víš, každý vidí ty svoje problémy jako největší na světě a neuvědomí si, že jsou to „prkotiny“, to je normální ![]()
Ale jo, jako uznávam, že to někoho rozhodí, když neni zvyklej prostě kmitat, ale co já bych za to dala ![]()
Zakladatelko doporučuji červený víno, ve větším než malém množství ![]()
@misule89 Myslíš, že když má 2 děti, barák a manžela v pr,,, že není zvyklá kmitat? To si děláš srandu, ne?
Jeste k tematu, nervy v prdeli, jsem mivala s jednim ditetem.ted mam dve a napriklad ted jsou oba dva doma nemocny, tak uz ani nemam energii na nejaky nervovani
jsem rada ze preziju…
Asi bych se smirila s tim, ze mam nesikovny dite a doma nebude vzdy cisto a dite bude chodit ven mokre ![]()
Jen doufám, že si tu všechny děláte srandu
Diskuse je braná s nadsázkou, tak nechápu, proč tu je ta uštěpačnost.
![]()
Syn mi dnes snědl granule pro králíka a rozšlapal banán po jídelně.
Vyžehlil si to u mě tím, že si 4× řekl a-a na nočník
. Klid, bude hůř
.
Zakladatelko
Tvůj malý je asi stejný šikulka jako můj bráška
Na to je dobrá čokoláda a plná vana horké vody ![]()
@Kaczenka : „tam“ jsem každý den, tak se tu aspoň chvíli pobavím
. Než bych vypsala, co každý den užijem, tak je nový rok.
Skoro každý radí čokoládu - a ty kila bude shazovat kdo potom? To už radši ten chlast, to je hned veselejš
.
Neboj, jednou blít přestane a pak se budeš taky nervovat skrz to, že vyhází půlku skříně nebo že nechce chodit do školičky
. znám i donošený dítě, co blilo do jednoho roku.
@misule89 píše:
Zakladatelko… teda tvoje problémy na mou hlavumam nedonošený dítě, blije 20× za den, převlíkam jí 6× denně aspoň, jak vypadaj zdi ohozený a koberec radši nemluvě, takže takovej jeden den bych si klidně dala jako oddych
Sousedka pravila: „taky se Vítku tak těšíš, až bude 7 hodin a půjdeš spát?“
![]()
Jojo, znám znám. Kupodivu mám dny, kdy mě nic nezvedne. Třebas loni jsem měla fakt hustou alergisckou sezónu a brala jsem několi tablet antihistaminika denně. Potom bych sice usnula kdekoli, kdybych měla možnost, ale všechny tyhle nehodečky jsem přecházela s poklidným „ach jo, zase“ ![]()
Ještě před půl rokem, jsem přesně vědela, kam na procházce dojdeme, než se můj vztek nakumuluje tak, že začnu ječet ![]()