Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izzz moc ti držím palce…sleduju tvuj podpisek a myslím na tebe a tve knedlíky
![]()
Když se daří
, věřim že už to musí být náročný ale takhle když to čtu tak se bavim
![]()
Jo to známe, jednomu jsem dneska udělala v pokojíčku letecký den a druhý se dopoledne tak vztekal, že jsem měla sto chutí chytit ho za fligr a strčit pod studenou sprchu
Naštěstí jsem se udržela ![]()
@ivana-domca píše:
Jo to známe, jednomu jsem dneska udělala v pokojíčku letecký den a druhý se dopoledne tak vztekal, že jsem měla sto chutí chytit ho za fligr a strčit pod studenou sprchuNaštěstí jsem se udržela
Chááá…mně když vytočí tak jím říkám, že je naučím lítat (myšleno, že je vyhodím z okna)
![]()
Mně dneska malá pokydala jogurtem psa (v rámci tréninku jemné motoriky podporuji samostatné stolování, ale asi to přehodnotím) a než jsem došla pro hadr, tak pes se otřepal a jogurt létal až nahoru na skříň na kytky. Dále zjistila, že než jen tak vyházet jablíčko z misky ven, je mnohem lepší ho nejdřív rozkousat, vyplivnout a až potom vyházet - má to mnohem větší pokrytí. No a zlatý hřeb byl večer, když jsem nasypala do misky instantní krupičku a než jsem uklidila krabici, tak batilátko se natáhlo na linku, vzalo misku a jejím obsahem se celé posněžilo. Když jsem ji převlékala do postele, tak jsem krupičku vyklepala z ponožek i z plínky ![]()
Na takové náročné dny mi nejvíc pomáhá, když si přečtu, jaký den blbec měl nekdo jiný. Vědomí, že v tom nejsem sama, a sklenka červeného, mě zahřejí na těle i duši ![]()
Příspěvek upraven 20.03.13 v 19:18
@peggy.sl píše:
Chááá…mně když vytočí tak jím říkám, že je naučím lítat (myšleno, že je vyhodím z okna)![]()
tak ten starší ví, že bych to neudělala a ten malý z toho má ještě prd rozum ![]()
Klíd, u nás dnes 20ti měsíční na sebe 2× vylila od psa misku s vodou, pak jí vysypala granule které si úspěšně nastrkala do pusy, vyhrabala hlínu v květináči, vysypala kuskus
a aby toho nebylo málo, celý den nespala ale teď už je tuhá ![]()
Normální den - já na to večer zapomínám se skleničkou či skleničkami bílého. Počítám, že nejpozději do konce rodičáku ze mě bude beznadějný spokojený alkoholik.
Obcas je takovy den blbec vsude neboj se nejsi v tom uplne sama
.
Kdyz se tak zadari 1× denne to se da, jsou to deti, ale kdyz nekdy perli od rana, tak mam chut je zabalit do krabice a poslat tam, kde vznikli
.
Co pomaha mi, prijemna hudba, cokolada, cerstvy vzuch, zmrzlina, nohy nahoru atd.
Dej deti spat a vlez do vany a odpocivej tam
.
Co nejdřív šoupnu všechny tři do pelechu, udělám si kafčo pokouřím cigárko a medituji nad tím, že mám vlastně báječné děti
Jednou až je budu mít z domu budu takto sedávat a přemýšlet, proč to tak rychle uteklo ![]()
Ono to fakt potesi, kdyz clovek vi, ze v tom neni sam. Dnes jsem tez z petiletaka rostla celej den…jeste ze uz jdou decka chrapat ![]()
Mám podobnej den. Obě děti nemocný (střevní chřipka
), jeden prudí, druhá je protivná. Jediný, co mě drží při smyslech, je vidina balíčku kakaových věnečků, na který se vrhnu jen co zalezou do peřin. Podobnou službu prokážou i polomáčenky 

Drž se