S nervama na konci sil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihl. Ywett
20.3.13 19:03

Mám podobnej den. Obě děti nemocný (střevní chřipka :roll: ), jeden prudí, druhá je protivná. Jediný, co mě drží při smyslech, je vidina balíčku kakaových věnečků, na který se vrhnu jen co zalezou do peřin. Podobnou službu prokážou i polomáčenky :mrgreen:
Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
5130
20.3.13 19:03

@Izzz moc ti držím palce…sleduju tvuj podpisek a myslím na tebe a tve knedlíky :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.3.13 19:04

Když se daří :lol: :lol:, věřim že už to musí být náročný ale takhle když to čtu tak se bavim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
20.3.13 19:06

Já to tak mám doma denně :mrgreen: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.3.13 19:09

To je takový běžný standartní den… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.3.13 19:10

Normální den :lol: Neboj, nejsi jediná, kdo je dnes na chcípnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.13 19:11

Jo to známe, jednomu jsem dneska udělala v pokojíčku letecký den a druhý se dopoledne tak vztekal, že jsem měla sto chutí chytit ho za fligr a strčit pod studenou sprchu :oops: Naštěstí jsem se udržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.3.13 19:13
@ivana-domca píše:
Jo to známe, jednomu jsem dneska udělala v pokojíčku letecký den a druhý se dopoledne tak vztekal, že jsem měla sto chutí chytit ho za fligr a strčit pod studenou sprchu :oops: Naštěstí jsem se udržela :lol:

Chááá…mně když vytočí tak jím říkám, že je naučím lítat (myšleno, že je vyhodím z okna) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.3.13 19:18

Mně dneska malá pokydala jogurtem psa (v rámci tréninku jemné motoriky podporuji samostatné stolování, ale asi to přehodnotím) a než jsem došla pro hadr, tak pes se otřepal a jogurt létal až nahoru na skříň na kytky. Dále zjistila, že než jen tak vyházet jablíčko z misky ven, je mnohem lepší ho nejdřív rozkousat, vyplivnout a až potom vyházet - má to mnohem větší pokrytí. No a zlatý hřeb byl večer, když jsem nasypala do misky instantní krupičku a než jsem uklidila krabici, tak batilátko se natáhlo na linku, vzalo misku a jejím obsahem se celé posněžilo. Když jsem ji převlékala do postele, tak jsem krupičku vyklepala z ponožek i z plínky :-D
Na takové náročné dny mi nejvíc pomáhá, když si přečtu, jaký den blbec měl nekdo jiný. Vědomí, že v tom nejsem sama, a sklenka červeného, mě zahřejí na těle i duši :-)

Příspěvek upraven 20.03.13 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.13 19:18
@peggy.sl píše:
Chááá…mně když vytočí tak jím říkám, že je naučím lítat (myšleno, že je vyhodím z okna) :mrgreen: :mrgreen:

tak ten starší ví, že bych to neudělala a ten malý z toho má ještě prd rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.3.13 19:22

Klíd, u nás dnes 20ti měsíční na sebe 2× vylila od psa misku s vodou, pak jí vysypala granule které si úspěšně nastrkala do pusy, vyhrabala hlínu v květináči, vysypala kuskus :cert: :mrgreen: a aby toho nebylo málo, celý den nespala ale teď už je tuhá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.3.13 19:30

Normální den - já na to večer zapomínám se skleničkou či skleničkami bílého. Počítám, že nejpozději do konce rodičáku ze mě bude beznadějný spokojený alkoholik.

• Citovat
  • Upravit
74217
20.3.13 19:43

Obcas je takovy den blbec vsude neboj se nejsi v tom uplne sama ;-).
Kdyz se tak zadari 1× denne to se da, jsou to deti, ale kdyz nekdy perli od rana, tak mam chut je zabalit do krabice a poslat tam, kde vznikli :-).
Co pomaha mi, prijemna hudba, cokolada, cerstvy vzuch, zmrzlina, nohy nahoru atd.
Dej deti spat a vlez do vany a odpocivej tam ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
20.3.13 19:51

Co nejdřív šoupnu všechny tři do pelechu, udělám si kafčo pokouřím cigárko a medituji nad tím, že mám vlastně báječné děti :mavam: Jednou až je budu mít z domu budu takto sedávat a přemýšlet, proč to tak rychle uteklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.3.13 19:54

Ono to fakt potesi, kdyz clovek vi, ze v tom neni sam. Dnes jsem tez z petiletaka rostla celej den…jeste ze uz jdou decka chrapat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí