Proč nechce jíst?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč nechce jíst?
Maminky, poraďte mi.
Máme 3 měs. holčinu a už druhý den nechce jíst, pořád se u toho vzteká a strašně řve. Zkoušeli jsme Bebu, Bebilon, Nutrilon a teď asi 14 dní Sunar, pila ho normálně, ale od včerejška jí dám lahvičku k pusince a vypije max. 20 ml. Už nevím, co mám dělat. Jestli změnit mlíčko nebo navštívit doktora? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Kitty
můžou to být zoubky, nemoc, nebo jen nemá svůj „den“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz byly moji starsi holce 3 mesice tak mi taky odmitala jist.Teda ona byla plne kojena,ale kdyz jsem ji dala k prsu tak se zacala vztekat.Jist chtela tak po8-9 hodinach.Dr.to neresila,rekla ze hubena neni,tak to mam nechat tak.Takhle jedla asi 3 mesice a za ten cas pribrala jenom 500 g,ale po jeji pulroce se to opet zlepsilo a hezky jedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojené děti mívají v tomto věku růstový spurt, kdy se dožadují kojení velice často a pijou hodně po troškách. Přemýšlím, jak reaguje dítě nekojené, možná právě takto, že pije taky po troškách, protože vlastně imituje to zvýšení poptávky. Nechala bych jí pár dnů, t si to řídí sama, zřejmě ji to zase přejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj to je normální.....jak píše @Gladys a i u dětí plně na UM- my to tak taky měli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas to bylo to same a nakonec to byl zanet stredniho ucha!!! Jdi k dr at se tam podiva. Mimnko nemuze sat kdyz ho boli ousko!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nečetla jsem všechno, ale malá mi nechtěla jíst, když třeba se nemohla vykadit, nebo ji jen trápily prdíky, to se hrozně kroutila a najedla se třeba až po dalších dvou hodinkách, ale nikdy to netrvalo tak dlouho, možná jen prostě nemá svůj den… jo a když jí stoupala teplota po očkování tak to taky nechtěla jíst…
- Citovat
- Upravit
Kdyby to trvalo 3 dny, na nic bych nečekala a zašla k Dr. …mně to tedy normální nepříjde a to nejsem žádná hysterka…kor, když jsou teď taková tepla, hrozí dehydratace…nemusí to znamenat nic, ale k Dr. určitě zajděte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, u nas se z toho vyklubala alergie na bilkovinu kravskeho mleka. Odmitala prso i veskere UM. Urcite zajdi k doktorce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá to měla ve 4 měsících,hrůza.Dostala jsem to do ní jen ve spánku.zkus to
tr
valo to asi týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heda18 píše:
Rozarkoo,prosimte jak se u vas projevila ta alergie? Diky
Malo pribirala, zacala bojkotovat prsa i kdyz mlika bylo na rozdavani, rvala ve dne v noci, kroutila se a bylo videt ze ji po jidle hrozne boli brisko-i vydavalo divne zvuky. Tak jsme najeli na ruzne druhy UM a vyzkouseli vse mozne i nemozne proti boleni briska, bez uspechu. Nakonec nam doktorka napsala recept na Nutrilon Allergy Care, dava se pri alergii na kravske mleko a svete div se bylo po problemu. Najednou jsem mela hodne usmevave spokojene miminko
Byla jsem s malou na krevnich testech a alergie byla potvrzena, ale mela by snad do dvou tri let zmizet. Jen jeste dodavam, ze pri teto alergii se muze kojit, jen maminka musi vynechat veskere potraviny ktere obsahuj mleko, a ze jich je. My jsme bohuzel prisli pozde na to co male je a mliko jsem ztratila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky moc za informace. Nase mala je podle vseho take alergik a doktor prave zminoval,ze by mohla byt na kr.bilkovinu. jsme na Um a neni to zadnej velkej jedlik. Mliko do ni dostavam heverem. Nakonec neco sni,ale je to se rvanim. Ze by ji bolelo brisko se mi nezda. Na testy jdem na podzim. Tak se uvidi. Jeste jednou diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heda18 píše:
Diky moc za informace. Nase mala je podle vseho take alergik a doktor prave zminoval,ze by mohla byt na kr.bilkovinu. jsme na Um a neni to zadnej velkej jedlik. Mliko do ni dostavam heverem. Nakonec neco sni,ale je to se rvanim. Ze by ji bolelo brisko se mi nezda. Na testy jdem na podzim. Tak se uvidi. Jeste jednou diky
Ten Nutrilon prodavaji i volne v lekarne, akorat je drazsi nez na recept, tak ho zkus treba koupit a uvidis jak bude mala reagovat. U nas byl obrat snad behem jednoho dne. Preju hodne sil a pevne nervy - vim jak moc je to narocne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Nutrilon Allergy Care - mají pouze v lékárnách, je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit