Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kojíš? Já jen, že při kojení nebývá menses. Tak jestli to není tím.
Jinak asi neporadím.
Tak to nevím, čím by to mohlo být. Tak buď zatlač na doktora nebo zkus třeba jiného doktora, kterej bude víc vysvětlovat.
![]()
Zmenit doktora. Antikoncepce problem s cyklem neresi, jen zastira. Chce to dovysetrit.
Našla bych si jiného doktora… Můj bývalí gynekolog mi při každé prohlídce nutil děložní tělísko a to jsem nechtela. Řekla jsem si že radši budu bez antikoncepce… Byt vama si najdu jiného gynekologa… Který vám poradí a hlavně vás pořádně vyšetří ![]()
Takze od 15ti jsi mela problem s ms. A v 18ti jsi ho pouze prekryla branim ha. Menstruace pri brani ha neni menstruace, ale jenom pseudo krvaceni z poklesu hormonu v pauze mezi platicky! Takze jsi nikdy pravidelnou ms v zivote nemela, tak co by si ted najednou chtela? Zkusila bych jit nejdriv cestou bylinek, kontryhel, gynex apod, na netu je kolem toho mraky rad. A hned potom bych vymenila doktora.
Zkus Sarapis je jich více druhů a jeden je přímo na úpravu MS nebo si vezmi ten silnější a mělo by se srovnat. Jinak bych Asi taky vyměnila lékaře
Ahoj je mi 15 a právní menstruaci jsem dostala asi ve 13. První rok bylo všechno vpohode ale pak to začalo být po dvou měsících a teď už jsem to nedostala půl roku. Poraďte prosím. Děkuju za odpověď.
Změnit gynekologa. Hrozně nerada dělám soudy o doktorech takhle přes monitor, ale rozhodně žádný dobrý doktor ti nenasadí HA pokud nemáš cyklus v pořádku. Já v 15 letech neměla cyklus žádný. Jednou jsem MS dostala a 2 roky nic. Dostala jsem se k výbornému doktorovi, co zkontroloval, jestli je vše v pořádku, zjistil že jinak ano a aplikoval 1× vyvolávačku a tělo se naučilo. HA mi byl ochoten předepsat až po několika letech správného cyklu! Takže jak píší holky, tvůj doktor to zanedbal a HA zamaskoval nefunkční cyklus. A teď máš problémy, protože se to tělo nenaučilo už tehdy.. Takže změnit doktora a domluvit se s ním, aby ti pomohl to srovnat. Přesně před tím mě muj gynekolog v 15 letech varoval, že kdyby mi ji napsal, tak ho pak budu za pár let proklínat a divit se, proč nemám MS a budu mít problémy otěhotnět. Tvé situace je mi moc líto, já chápu, že člověk doktorovi důvěřuje a neví, že je něco špatně. Takže šup šup k lepšímu doktorovi a nechat si pomoct!
Já jezdím na gynekologii 70 km, protože mně to za tu úžasnou péči stojí ![]()
Ahoj zajímalo by mě jestli to někdo nemáte podobně, nebo nějakou radu
První menstruaci sem dostala v 15,5 takže docela pozdě. Byla docela nepravidelná, třeba 2 měsíce nic pak půl roku chodila jakž takž pak zase 3 měsíce pauza. Od 18ti sem brala HA, to byla ukázková. Teď jsem 10m po porodu a stále nemenstruuji. Můj gynekolog mi moc neřekne, každé slovo z něj páčím. Žádné vyšetření mi nedělal krom klasických kontrol. Chystám se na prohlídku a vím, že mi bude nutit HA, kterou ale nechci, když nemám ani partnera. Nevíte čím to může být, že prostě nemám MS? A jak ji přivolat aby chodila pravidelně bez léků? Děkuju. Anonym nechat nebo smazat prosím.