PROČ NEODEPISUJE?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
27.10.22 20:43
@Veruš1 píše:
Jako fakt? Jen proto, že je fotbalista? Já jich znám hodně a vím (nikdy nikdo o jiných neví nic na 100%, takže se domnívám, působí tak), že jsou věrní i nevěrní. Ale neházela bych do jednoho pytle. Přece je toto o povaze. Nebo ne? Stejně tak právníci, doktoři, obchodní zástupci…Edit. Máš osobní zkušenost nebo si to jen myslíš, že jsou takoví?

Pár fotbalistů znám, ne těch vrcholových, ale to není asi ani ten zakladatelčin. Všichni do jednoho jsou šamponci a děvkaři a k tomu ještě hloupí. :nevim: Bohatí relativně jsou, to jo, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
27.10.22 20:45

Jinak mají holky pravdu. Chlap nechce být uháněný. Když jsem mu řekla, že opravdu končím ať se nezlobí, že tohle není pro mě, asi mu došlo, že to myslím opravdu vážně a otočil. Kdyby mu to bylo jedno, tak spolu doteď nejsme. Pamatuji si, že mi pak řekl, že nechtěl být „podpantoflák“ co viděl u kamarádů plus měl samozřejmě hodně svých koníčků což samozřejmě chápu a nechtěl je zcela kvůli ženské ztratit. A jelikož já nic ze začátku nechtěla a on mě zblbnul, tak vycítil, že se karta obrátila a řekla bych, že si trochu liboval v té jistotě, že ho už mám ráda…miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
27.10.22 21:05

Máš jenom dvě možnosti. Buď se ho na to přímo zeptáš..co chce, na čem jste. Protože spoustu chlapů neví, že jim do hlavy nevidíme (ač se říká, že my ženy jsme složité bytosti). A pokud chlapovi nic neřekneš, tak si myslí, že je všechno v pořádku, nic se neděje a máš to stejně. Což je trochu logický. Nebo ho prostě přestaneš kontaktovat a sama uvidíš. Buď mu budeš fuk nebo se tě bude snažit kontaktovat, ale to už bych mu řekla z jakého důvodu jsem přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.10.22 21:13
@Kockazvysocan píše:
Pár fotbalistů znám, ne těch vrcholových, ale to není asi ani ten zakladatelčin. Všichni do jednoho jsou šamponci a děvkaři a k tomu ještě hloupí. :nevim: Bohatí relativně jsou, to jo, :nevim:

Šampón neznamená citově nezralý. Stejně tak znám spousty umělých blondýnek, co opravdu chtějí vážný vztah. Vzhled a móda není přece to zásadní. A že by byli hloupí? Znám fotbalisty učitele. Udělat pedagogickou VŠ je známka inteligence. Jasně, teď tu přijdou komentáře o neschopnosti učitelů. Tak si tu VŠ udělejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.10.22 21:16
@Veruš1 píše: Šampón neznamená citově nezralý. Stejně tak znám spousty umělých blondýnek, co opravdu chtějí vážný vztah. Vzhled a móda není přece to zásadní. A že by byli hloupí? Znám fotbalisty učitele. Udělat pedagogickou VŠ je známka inteligence. Jasně, teď tu přijdou komentáře o neschopnosti učitelů. Tak si tu VŠ udělejte.

Já si VŠ dělat nemusím, protože už ji mám.

Jistěže šampón neznamená citově nezralý, ale ano, fotbalisty mám zaškatulkované jako ty intelektuálně zdrženlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
27.10.22 21:18
@Veruš1 píše: Šampón neznamená citově nezralý. Stejně tak znám spousty umělých blondýnek, co opravdu chtějí vážný vztah. Vzhled a móda není přece to zásadní. A že by byli hloupí? Znám fotbalisty učitele. Udělat pedagogickou VŠ je známka inteligence. Jasně, teď tu přijdou komentáře o neschopnosti učitelů. Tak si tu VŠ udělejte.

To máš pravdu. Podle vzhledu přeci nemůžeme říct, co ta osoba hledá za vztah. A podle koníčků také ne. Ale bohužel tu jsou nějaké všeobecné předsudky a častou soudíme z prvního dojmu. Ale jak si přešla na učitelství? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.10.22 21:21
@Psisuchar píše:
To máš pravdu. Podle vzhledu přeci nemůžeme říct, co ta osoba hledá za vztah. A podle koníčků také ne. Ale bohužel tu jsou nějaké všeobecné předsudky a častou soudíme z prvního dojmu. Ale jak si přešla na učitelství? :mrgreen:
Že znám hodně fotbalistů učitelů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
27.10.22 21:27

Řekla bych, že borec to má rozjetý na více frontách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová