Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Scházím se s jedním klukem, vysoce zaneprázdněný fotbalista, snažíme se to udržovat v rozmezí jednou týdně a když jsme spolu chováme se jak ve vztahu, všechno pěkné.Neseznámili jsme se asi úplně nejvhodněji, měl to být úlet na jednu noc, který nedopadl úplně nejlíp, trošku trapas
ale on mě chtěl vidět znovu, což mě hodně překvapilo.
Problém je v tom, že klidně napíše sám od sebe ale neodepíše celý den nebo klidně i 2 dny a na story se mi podiva do 3 minut.
Nevím co si o něm mám myslet jestli to chce udržet na kamarádství s výhody nebo vlastně chce.
Když jsme spolu tak nemáme vždy sex hlavně se mazlíme.
Prostě nevím jestli jenom není na psaní nebo je v tom ještě nějaká jiná/jiné, když pomalu nemá čas ani na sebe nebo mi lže. Nevím jestli mu mám věřit, pokaždé když se ho na to zeptám tak to popře že mu píšu ve špatný čas.
Myslím, že má jinou… Tak trochu fotbalista, ne
. Když má chlap zájem, čas na zprávu si vždycky najde. Je mi líto ![]()
1. není z tebe zatím tak nadšený, aby pořád psal
2. nemá čas
3. je bez nálady
4. jeho taktika
5. nerad píše
6. má jinou
7. neví, co odepsat
Já přes týden bývám zaneprázdněna velmi a když mi přijde zpráva, tak jen přečtu a odepíšu, až když mám čas, pokud si vůbec vzpomenu. Samozřejmě nejde o psaní s chlapem, ale prostě celkově. Přečíst stihnu, reagovat ne. Já osobně se přikláním k bodu 1. Ale už jsem staršího data, tak možná je dnes všechno jinak. ![]()
Žena by se měla nechat uhánět!… chlap by se měl snažit a když bude chtít, bude mít i ten čas.
Nemá čas, nenadbíhá, neuhání, netouží…proč o to stojíme, chceme je a zaplňujem tím hlavu?
asi nějaký ženský pocit, že až nás pozná více, tak z nás bude paf
ještě že už mám tohle období života za sebou a plno věcí neřeším. Takže neřeš, nevnucuj se a nějak se to vyvrbí bude líp… ![]()
@Anonymní píše:
Scházím se s jedním klukem, vysoce zaneprázdněný fotbalista, snažíme se to udržovat v rozmezí jednou týdně a když jsme spolu chováme se jak ve vztahu, všechno pěkné.Neseznámili jsme se asi úplně nejvhodněji, měl to být úlet na jednu noc, který nedopadl úplně nejlíp, trošku trapas
Problém je v tom, že klidně napíše sám od sebe ale neodepíše celý den nebo klidně i 2 dny a na story se mi podiva do 3 minut.
Nevím co si o něm mám myslet jestli to chce udržet na kamarádství s výhody nebo vlastně chce.
Prostě nevím jestli jenom není na psaní nebo je v tom ještě nějaká jiná/jiné, když pomalu nemá čas ani na sebe nebo mi lže. Nevím jestli mu mám věřit, pokaždé když se ho na to zeptám tak to popře že mu píšu ve špatný čas.
Kdy hraje fotbal, když se každé tři minuty dívá do mobilu?
@Kockazvysocan píše:
VšechnoKopačku bych teda nechtěla
Jako fakt? Jen proto, že je fotbalista? Já jich znám hodně a vím (nikdy nikdo o jiných neví nic na 100%, takže se domnívám, působí tak), že jsou věrní i nevěrní. Ale neházela bych do jednoho pytle. Přece je toto o povaze. Nebo ne? Stejně tak právníci, doktoři, obchodní zástupci…
Edit. Máš osobní zkušenost nebo si to jen myslíš, že jsou takoví?
@Anonymní píše:
No, chce to udržet na ten domluvený interval jednou týdne na mazlení ![]()
Doporučuju chlapum naslouchat a věřit☝️
Něco podobného jsem zažila. Sex na jednu noc, já nic víc nechtěla, byl to pro mě úlet po rozchodu. Za celý život jsem nikdy nic takového neudělala. Chtěla jsem si jen užít a jít. Ani jsem mu nechtěla dávat své pravé telefonní číslo. No dala…začal mi psát, uhánět. Ale zároveň neměl čas. Viděli jsme se jednou týdně a on sám chtěl vztah já ze začátku ne. Neodepisoval, jednou týdně mu stačilo mě vidět.
Neřeknu kdyby jsme se vídali na to jedno, ale on sám začal s tím „vztahem“. Nakonec jsem mu řekla, že končím, že mě tohle nebaví a není to pro mě vztah. No…jsme spolu už 7 let
.
Chtěla bys takového chlapa? Ikdyby to byl jen kámoš s výhodami. Už jak píšeš: vysoce zaneprázdněný
to budeš vždy čekat až napíše a sem tam se uvidíte, kdy mu to zrovna vyjde?
Pro zakladatelku - nepiš mu hned, když ti napíše. Neodepisuje dlouho. Buď jako on. Jestli je to hra, hraj s ním se stejnými pravidly. A když budeš mít potřebu mu odepsat, odepisuje mu nanečisto. Piš si sama sobě v mailu, napiš kamarádce. A vydrž. Časem poznáš, jak to je opravdu. A že je fotbalista, to není handicap. Důležité je vydržet a neukázat to nadšení.
Scházím se s jedním klukem, vysoce zaneprázdněný fotbalista, snažíme se to udržovat v rozmezí jednou týdně a když jsme spolu chováme se jak ve vztahu, všechno pěkné.
Neseznámili jsme se asi úplně nejvhodněji, měl to být úlet na jednu noc, který nedopadl úplně nejlíp, trošku trapas