Proč nespí -13 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
16.1.19 09:51

@Emmanek mně začal spát celou noc, až když jsem odstavila od kojení. Kojené děti to tak mají, prostě se chtějí poňuňat. Nemůžou jí růst zuby? To se náš budí také každou hodinu, je o měsíc starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
16.1.19 09:51

Spat s ni a kojit ze spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.1.19 09:52

Já bych řekla, že je to úplně normální :-D Kolem roka dvojčat jsem kojila snad nonstop. Já teda měla děti v posteli a jen jsem se převalovala ze stranu na stranu, podle toho, kdo se zrovna chtěl kojit, obsloužili se pak už sami, když já byla v jakémsi polospánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.1.19 09:53

Mám též 14 měsíční dítě a budí se mi každou hodinu, vstávám tak 8× za noc. Je kojený, ale už jí jinak vše. Několikrát do měsíce mám skřípnutý nerv, nemůžu pořádně dýchat, spát..
Noční vstávání k plačícímu dítěti mě totálně vysiluje..taky bych uvítala radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
16.1.19 09:54

Teď ji určitě rostou, ale mám pocit, že už ji rostou celý rok.. mám ještě sedmiletou dceru a pak jsem totálně vyřízena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
16.1.19 09:55

Mě v tomhle věku špatně spali oba, většinou to skončilo tak, že jsem je měla u sebe v posteli a kojila v polospánku. Dcera začala spát celou noc po odstavení (16 měsíců). Od těch cca 14 měsíců už se budila jen 1× za noc. Nerostou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
16.1.19 09:55

A vstáváš na kojení nebo jen proto,že rve? Jestli jen brečí,tak bych tam tak často nechodila a nechala ji vyvztekat..bude to ze zacatku asi nepříjemné…ale ona brzy pochopí,že tam neprijedetr hned jak si pobreci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.1.19 09:56

UM jsem zkusila již několik druhů, ale vždy jak jednou cucne, tak blije..asi mu to smrdí či co.
A spí se mnou v posteli a stejně se budí a pláče, někdy si cucne prsa, někdy prso nechce a pláče až mi to drásá nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.1.19 09:57

U nás už spíme odděleně, jinak by se ostatní nevyspali. A zuby nám taky roustou jeden za druhým po celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
16.1.19 10:04

U nás od narození bylo to stejný. Pořád vzhůru..Zacala jsem postupně v noci vynechávat kojení, snažila jsem se podstrčit lahvicku s mlékem, kterou teda ze začátku odmítal, ale po pár dnech, kdy jsem mu ji do ty pusinky ,,nacpala,, zjistil, že je to dobrý 8) Začaly se prodlužovat intervaly v noci a cca.od 14 měsíců spí celou noc ( s výjimkami, kdy se jednou, dvakrát vzbudi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.1.19 10:15

@Emmanek Rady nemam,syn nespal do 3let jako mimino byl za noc vzhůru co půl hodiny :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85310
16.1.19 10:23

@Emmanek ja si ji dala do postele, nevstavala a i kdyz se budila caato, byla jsem vyspana. Kojit jsem prestala ve 2 letech a spat celou noc zacala ve 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.1.19 10:33

Nerostou jí zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
16.1.19 12:15

Buď to budete muset vydržet nebo jí v noci nedávejte mlíko. Ona si na to časem zvykne a pravděpodobně se nebude budit. To ale počítejte s tím, že absolvujete pár dnů řev. Jiná pomoc jako není. Ona se budí, protože je zvyklá dostávat prso. Dvě starší holky jsem nekojila, prostě jsem sebrala na noc falšku a byl klid a spaly celou noc. Teď poslední dceru se mi povedlo kojit a vůbec netuším, jak to udělám. Zatím má půl roku, tak to enřeším, ale kolem toho roka bych si taky představovala,m že bych jí už v noci nedávala…ale kojit přes den bych klidně chtěla i dýl, tak nevim no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.1.19 02:13

Tak u nás se nespí poslední dva měsíce, jsem taky pěkně v pr… Cicich:)). Do 7 měsíců úplně super, pak se to zlomilo a je závislák.. Neumí usnout sama, aniž bych si ji vzala do postele. Je to fakt hrůza, protože v noci chci jít jen na WC, a ona to pozná a řve jak blázen :(. Je to velmi těžké, manžel je v práci hodně, ale vůbec nevím jak ji naučit spát. Estevilku jsem kdysi zkoušela, ale babky byly furt u nás a nevychazelo to, pze jsem vypadala jak tyran😄. Každopádně jestli máte nějaké rady, ráda si to přečtu. Mám v záloze už radepur na spaní, ale úplně se mi do toho nechce. Jinak přes den je to skvělá holčička. Ale ty noci, mám chuť jít navštívit psychiatra :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí