Proč neustále reaguje?

Anonymní
22.9.24 17:45

Proč neustále reaguje?

Ahoj, ráda bych se zeptala, co má za význam neustále někomu dávat srdíčka na fotky nebo na příběhy na FB? Jinak ale nenapsat. Vím, že ten člověk sleduje veškerou mojí aktivitu, vždycky ale pošle jen srdíčko a to je vše. Má to podle Vás nějaký význam? Já to obvykle dělám třeba u kamarádek, se kterými jsem ale v kontaktu, jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1161
22.9.24 17:46

Upozorňuje na sebe a myslí si, že se ozveš na základě toho ty. Pokud ti to vadí, skrej mu příspěvky/vymaž si ho a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
22.9.24 18:02

Třeba se mu to proste jenom líbí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.24 18:02

@deniiina a víš, že mě tohle taky napadlo? Že jako chce, abych se ozvala…ale to přece může napsat a ne jen reagovat. Když někomu chci napsat, tak napíšu a ne na sebe takhle upozorňovat

• Citovat
  • Upravit
14000
22.9.24 18:04

Třeba lajkuje všem a ty namtom hledáš něco, co v tom vůbec není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
22.9.24 18:10
@Pidulka1991 píše: Více

taky bych řekla, že je to docela možné. Jsou lidi, kteří lajkují všem všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Duoriginal
22.9.24 18:11

Možná se mu nechce všem vypisovat, tak prostě jen lajkne.

• Citovat
  • Upravit
10899
22.9.24 18:14

To musim psat kazdemu komu dam like na FB? To mam desny pruser, to vubec nedelam.
A to jako jeden like jedna zprava? Nebo jak casto mam psat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
22.9.24 18:34

1. Líbí se mu Tvé příspěvky.

2. Chce na sebe upozornit.

Pokud Ti to vadí, zablokuj si ho, ignoruj ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
22.9.24 18:55
@vokishka píše: Více

Taky mám pár talových kamarádu, prostě dají lajk na vše nebo jsou tací, kteři namkazdy “pribeh” koukaji, ale kintaktu nejsme. Samozrejme, kdyz se potkáme tak pokecáme…
Osobně bych za tím fakt nic nehledala :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
22.9.24 18:58
@Anonymní píše: Více

Tak někdo to tak má, že se na sebe upozorňuje takovýma nesmyslama a čeká, že se ten druhý chytne a udělá tu práci za něj - super snaha, taková dost minimální, řekla bych. Pak je taky možnost, že lajkuje všechno všem, ale nevíme, co je to za člověka a jak moc se znáte, to musíš posoudit ty, protože jsou lidi, co lajkujou automaticky a pomalu ani neví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.9.24 21:02
@Anonymní píše: Více

Normálně, lajk, a jde dál, jak mu to skočí na feedu… Žádný interes, já takhle lajkuju skoro všechno, ano nevím komu. :lol: Když má člověk zájem, tak se to projevuje jinak - i ti největší introši a stydlíni aspoň hodí nicneříkající koment typu „super“ a doufají v reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.9.24 21:15

Napríklad ja to tak robím, vždy všetko lajknem, ale nekomentujem. Nemám na to dôvod, veď aj to srdiečko má definíciu"páči sa mi to", a u mňa to hovorí za všetko. Nevidím dôvod zbytočne vypisovať nasilu ešte niečo do komentov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alan2020
24.9.24 07:47

Bojí se přímého kontaktu a ocividně se bojí i napsat, tak se snaží na sebe opuzornit touhle trapnou formou a ceká, že se ozveš.

• Citovat
  • Upravit
6449
24.9.24 20:43

Já koukám průběžně na fb nebo instagram, když tam je něco, co se mi líbí, tak dám srdíčko. To je vše, třeba nemám co k tomu napsat, jen si řeknu - jé, tady Aničce od Mařeny to sluší, tak už je velká= dám lajk. Nic víc :nevim: Ti lidi to taky za nějakým účelem sdílejí, asi že se chtějí podělit o něco. A taky neobepisují všechny, kdo příspěvek uvidí. S někým nejsem v kontaktu dlouho, ale na ty lidi myslím, jen teď momentálně nemám co napsat, o čem si psát a ani nemám možnost se vidět, tak jsem ráda alespoň za různé fotky a videa, jak se jim daří a kde zrovna jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí