Proč s ním nechtějí tančit?

Anonymní
22.1.14 13:40

Proč s ním nechtějí tančit?

Je mi moc líto kluka. V tanenčích měl problém najít partnerku, byli jaksi všichni spárovaní, on na začátku roku chyběl, nakonec tančil s holkou z jiné školy. No a teď předtančují na ples polonézu, včera nebyl ve škole a ta holka, se kterou tančí, mu přišla říct, že s druhým klukem (jeho parnterka onemocněla) se jí tančilo líp a že mu dává košem. Kluk je z toho smutnej, holka s ním teda nakonec tančí, protože se toho druhýho jaksi zapomněla zeptat a ten nechce podrazit kamaráda. :nevim: Je mi syna moc líto a nevím, jak mu pomoci, v čem je problém. Je pravda, že on je strašný dřevo a puberťák pupínkatej. Ale jinak je to hodnej a chytrej kluk. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
22.1.14 13:43

Puberta. Třeba se holkám v týhle chvíli nelíbí, není pro ně zajímavej. Ono se to postupem času třeba otočí a oceněj to, že je hodnej a chytrej. Teď maj ty holky priority jinde.

Příspěvek upraven 22.01.14 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
22.1.14 13:43

No, vzpomen si na svou pubertu a jaci kluci byli in.ti hodni a citlivi moc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.1.14 13:44

Se mnou v tanečních taky nikdo moc nechtěl tančit. Kluci vždy rozebrali barbíny z gymplu a my normální holky jsme ostrouhaly :lol:. Za to na závěrečné, protože jsem neměla stálého tanečníka, tak jsem od tanečního mistra vyfasovala kluka, který tam chodil ze starších navíc do počtu a byl to největší fešák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.1.14 13:44
@Anonymní píše:
Je mi moc líto kluka. V tanenčích měl problém najít partnerku, byli jaksi všichni spárovaní, on na začátku roku chyběl, nakonec tančil s holkou z jiné školy. No a teď předtančují na ples polonézu, včera nebyl ve škole a ta holka, se kterou tančí, mu přišla říct, že s druhým klukem (jeho parnterka onemocněla) se jí tančilo líp a že mu dává košem. Kluk je z toho smutnej, holka s ním teda nakonec tančí, protože se toho druhýho jaksi zapomněla zeptat a ten nechce podrazit kamaráda. :nevim: Je mi syna moc líto a nevím, jak mu pomoci, v čem je problém. Je pravda, že on je strašný dřevo a puberťák pupínkatej. Ale jinak je to hodnej a chytrej kluk. :(

Proč sním nechtějí tančit? Odpověděla sis sama, je strašné dřevo. No, zase bude šikovnej na něco jiného. Můj muž taky tanečky extra nezvládá a co? Zase má jiné přednosti, nakonec já taky tančím teprve když jsem mírně namazaná, jinak se stydím. Asi bych mu navrhla at si najde v jiném koníčkovi, na nějakém kroucení na parketě přece svět nestojí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.1.14 13:45

At se najde. chybka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

No, puberta, telecí věk, holky koukají na něco jiného, než to, že je kluk hodný a citlivý :). Pupínkatá dřeva v tomto věku netáhnou :). Bohužel, je to tvrdé, ale normální. Časem se priority vystříbří a holky zláká něco jiného :).

• Citovat
  • Upravit
24379

Je pravda, že on je strašný dřevo a puberťák pupínkatej.Bohužel, napsala si ten důvod asi sama :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

To nic. Prostě v tomhle věku holky oceňujou hezkou tvářičku a suverénní vystupování. To není konec světa, pupínky zmizí, hezká tvářička se vyloupne a sebevědomí časem získá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674

Těžko říct, kde je problém.
My dospělí už v sobě máme víc empatie, než děti v pubertě. Většina přemýšlí jen nad sebou a neuvědomují si, že mohou svým chováním ublížit.
Nejdůležitější je v tomto případě asi opora od vás doma. Vyslechnout, povzbudit, pokud bude zájem tak říct svůj vlastní názor, pozvednout s citem a trpělivostí synovu sebedůvěru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.14 13:46
@Poison Ivy píše:
No, puberta, telecí věk, holky koukají na něco jiného, než to, že je kluk hodný a citlivý :). Pupínkatá dřeva v tomto věku netáhnou :). Bohužel, je to tvrdé, ale normální. Časem se priority vystříbří a holky zláká něco jiného :).

Časem hlavně velmi pravděpodobně přestane být pupínkaté dřevo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
22.1.14 13:47

Holky vetsinou tancuji rady a potrebuji k tomu poradnyho partnera, ktery ma cit a neni drevo…tancovala jsem nekolik let a tancovat se drevem je o nicem a nezatancujes si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.1.14 13:48

…já bych své děti do tanečních nikdy nepřihlásila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Co mu třeba trochu vylepsit šatník, nechat udělat účes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371

To je blbe, ale odpověděla jste si bohužel sama, v čem je problém - neumí tančit a ma problém se vzhledem. :( Také jsem kdysi na maturitní ples „vyfasovala“ takového partnera a neslo to. Mám rada, kdyz mne partner při tanci vede a nemusím vest já jeho. Co nejak zdokonalit jeho tancovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí