Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najednou je to tady samý anonym. V pravidlech diskuse je přece psáno, že anonymní příspěvky se týkají choulostivých témat. Nechápu tedy proč se zakládají anonymní dotazy typu: Jaký šátek pro dítě, Jak říkáte Vanese..Je to tak osobní? Prosím anonym, je to choulostivé ![]()
Amen, řekl anonym. Aneb, pokus o vtip, který se až tak moc nepovedl
.
@Anonymní píše:
Najednou je to tady samý anonym. V pravidlech diskuse je přece psáno, že anonymní příspěvky se týkají choulostivých témat. Nechápu tedy proč se zakládají anonymní dotazy typu: Jaký šátek pro dítě, Jak říkáte Vanese..Je to tak osobní? Prosím anonym, je to choulostivé
@Anonymní píše:
Najednou je to tady samý anonym. V pravidlech diskuse je přece psáno, že anonymní příspěvky se týkají choulostivých témat. Nechápu tedy proč se zakládají anonymní dotazy typu: Jaký šátek pro dítě, Jak říkáte Vanese..Je to tak osobní? Prosím anonym, je to choulostivé
protože to nikdo nekontroluje..odtajnuje se jen když je opravdu bud vulgární, nebo je jansé že je to fake..a tak..prostě to je adminum u zadele..tak proč to nevyužít no.. ![]()
@Anonymní píše:
Ach jo, jak v MŠ… ![]()
Když je tu ta možnost být anonymní, proč jí nevyužít.
Navíc co se týče internetu, co je jednou na netu, už se nedá vzít zpět. A jsou témata, u kterých jsem ráda, že jsem psala jako anonym, protože bych nerada, aby si to lidé, který znám, spojili k sobě a mohli mít výhrady, že jsem o nich psala veřejně na netu.
@smurfka to není o tom, že by to adminům bylo u zadele, ale o tom, že kde není žalobce není soudce…
Buďme rády, že to tu admini nekontrolujou jak gestapáci, a jestli ti někde připadá anonym zbytečnej nebo urážející a podobně, stačí zmínit adminy nebo „nahlásit“…
Jinak já anonymitu občas taky používám, u intimních příspěvků nebo když píšu třeba o rodinných financích, nebo když jako příklad dávám informace z rodiny, jinak anonymitu též nechápu a často na její zneužívání i upozorňuju…
@BiohazardMichell to ano..ale jedná se o témata, jaký šátek vybrat, jak říkat dítěti, které se jmenuje tak a tak..jaký koupit učící hrníček..
to jako fakt?
na to třeba anonym, aby si někdo nespojil že neumím vybrat pro děcko hrnek, nebo šátek? to je fakt..to je trapnééé ![]()
@Anonymní píše:
Ono všechno tady je anonymní ne? I to že má někdo uvedeny nick je v podstatě anonymní, protože to nevypovídá stejně o ničem. Takže za mě je to úplně buřt, kdo přispívá anonymně a spíš si taky říkám, proč to tu vlastně někoho irituje.
@Mar__tanka1983 párkrát jsem upozornila a přišla mi od adminu sz, že to tak nechají, že nemají důvod to odtajňovat, že nikoho neuráží, atd..
takže k ničemu to hlásit, protože ano, adminům to je u zadele..
odtajní jen to co si řekla, ale když to někdo zneužije k blbosti, tak to prostě nechají
@smurfka Tak každý má snad své důvody, proč dává anonym. Co je pro vás pohodička, může být pro někoho evidentně hodně osobní, no. ![]()
Já taky nechápu, proč někomu vadí anonym
, stejně jsou tu všichni anonymní, i pod přezdívkou
. Teda pokud se nicky osobně neznají ![]()