Proč se pořád vzteká?

714
29.4.09 18:15

Proč se pořád vzteká????

Naše Terka se poslední dobou kvůli všemu vzteká. Vždycky najednou zrudne našpulí pusinu a křičí. Myslela jsem, že je to zase nějaký vzpurný období, ale už to trvá pár týdnů a nevypadá to na ústup. Spíš to vypadá, že mi hrábne. Už mě z ní bolí hlava. Když je hezky tak to jde, to jsme venku, ale když prší jako dneska tak jsme zavřené doma a o to víc se vzteká. Nemáte s tím některá zkušenost? Terku rozčílí, že jí položím, že jí nejde lézt, že špatně teče mléko nebo čajík, fakt cokoliv. Hraje si a najednou zrudne a začne křičet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.4.09 18:28

Znám a trvá to, i když v menší, míře dodnes. Zlepší se to, až bude umět si aspoň trochu říct, co chce. Anežku to občas popadne i teď a většinou je to proto, že nám něco říká, čemu nerozumíme a ona neví, že jí nerozumíme a myslí si, že to nechceme udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.4.09 20:29

Nech se v péči na nějakou dobu vystřídat - babičkou, otcem, chůvou a vypadni od ní… Prostě si oraz, protože to je jen začátek a může být ještě tisíckrát hůř.
Tím tě nechci strašit, ale holt realita je někdy drsná. Náš Honzík se vzteká kvůli každé prkotině do teď… (ale aspoň už mluví a uvažuje a dá se s ním někdy domluvit)
Jedině si dej oddech, stačí půl den a bude ti líp uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
29.4.09 20:35

Tak já mám zlatý dítě ale někdy jí mám plné zuby když jí chytne takový vztek jako popisuješ. Já ji začínám ignorovat protože vysvětlování po dobrém ani po zlém u nás nefunguje, a přiznám se občas dostane, ale my jsme o dost větší než vy.
asi nezbývá než ještě nejakou dobu vydržet ale jak píše Lacenka, udělej si občas aspoň odpoledne pro sebe co já bych za to dala kdyby bylo hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 14:18

Ahoj, muj syn ma 8 mesicu. Roste mu ted sesty zub, uz je prorezany. Par noci uz nespim, ale to mi nejak nevadi, dohanim to s nim odpoledne. Mam spis problem s tim, ze je neustale ubreceny, kdyz mu nevenuju pozornost, kdyz si s nim hraju tak se smeje a je ok, ale jakmile zajdu do jine mistnosti nebo treba jen zacnu myt nadobi zacne plakat a vztekat se. Chvilku si vydrzi hrat sam, ale pak se zamnou priplazi a zacne se po me sapat, tak ho pomazlim, hrajeme si, ale opet jakmile ho polozim tak rve. Kdyz je doma pritel, tak to tolik nedela. Navic ted me zacal i kousat, vyskrabe se na me a kousne me treba do ramene nebo do stehna. Ja ho tedy okriknu a reknu ne a to zas spusti hysterak, a stejne to dela dal, ale pouze me. Uz mi asi hrabne. Cim to je? To je vse temi zuby? :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
524
19.7.15 14:25

Ne, to je vekem. Mame odma uplne to same. Syn ma 9 mesicu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.7.15 14:36

Ja mam doma presne to same, mrnousovi je taky 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
19.7.15 14:48

Našemu je už 11 měsíců a máme to samé a zatím to nevypadá že by se to mělo lepšit řve permanentně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 14:51

Tak to se mam na co tesit…a co s tim delate? Ignorujete nebo se snazite nejak zabavit? Ja kdyz mam praci, tak si ho nevsimam nebo na nej jen mluvim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35029
19.7.15 15:00

Mám to stejné, je mu už rok a čtvrt, začalo to cca 10-11 měsíc. Neignoruji, chovám, hrajeme si a tak, už se to trochu lepší, každopádně jak rostou další zoubky, tak je zase víc třeba týden víc chovací, nechci mu to odpírat, ale zase snažím se zabavit ho a odejít, aby si nezvykl, že budu jen a jen chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 15:58

Separacni úzkost, to přejde.

• Citovat
  • Upravit
15404
19.7.15 16:09
@Anonymní píše:
Tak to se mam na co tesit…a co s tim delate? Ignorujete nebo se snazite nejak zabavit? Ja kdyz mam praci, tak si ho nevsimam nebo na nej jen mluvim :nevim:

nevsimas? to myslis vazne? precti si neco o separacni uzkosti. A ano, mame doma to same v 8 Mesicnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.7.15 16:10
@Jarr píše:
Ne, to je vekem.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 16:27

@dani24687 jezis nemyslim to doslova nevsimam. Mluvim na nej, ale nebezim hned k nemu aby neplakal…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure