Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snažime se o mimino tedy odruhé pul roku a stale nic,,vim že je to krátka doba. ale prvni bylo hned a druhe se stale coura:(vždy je styk v ovulaci, ovulaci mam, brala jsem i nejake bylinkove kapky na upravu hormonu to se trochu zpravilo, podle doktora jsem v pořádku, jen každa Ms je pro me zklamaníí, je na tom nekdo podobne
Buď v klidu, myslím, že je tu hodně holek na tom o hodně hůř
Například já ![]()
@j.borufka asi te neuklidni a nijak ti nepomuze, kdyz napisu, ze je to kratka doba a nekoku to trva dyl. Ale bohuzel je fakt, ze pokud jste oba v poradku, tak tam muze hrat roli i psycha. Jenze tahle veta je uz k nas.ani totalne
. Takze jen muzu poprat hodne stesti at se brzy zadari.
Hele raději se přestan na to soustředit…já minulý týden o druhé, vysněné mimčo přišla… taky to vždy šlo hop a šup a najednou taková rána. teď sem na odpis-spíš teda na předpis pro psychologa! doporučuju odfrknout, odpočat, odjet na víkend, vzít si v práci něco navíc!!! jak bude jiné myšlení tak to třeba půjde líp a snáz§
Přesně tohle řeší i moje kamarádka, první dítě se zadařilo hned jak zjistila ovulaci a druhé se prostě hned nedaří. Věřím, že i tohle prostě ženu psychicky ovlivní a říká si kde je chyba. Ale chyba prostě nemusí být a je zbytečné se stresovat a tolik se na to upínat, protože právě to může být důvodem. Dopřej si klid a relax a já přeju, ať ti to výjde ![]()
My to měli tak, že na první jsme čekali téměř 2 roky, druhé bylo hned a na třetí jsme si zase chvilku počkali. Ale nám teda pomohla změna prostředí. Odjeli jsme k našim na moravu, dali sedánek ve sklípku…a mimčo se narodilo letos v únoru. ![]()
@j.borufka první bylo při prvním sexu s chlapem
teď s jiným se nedaří téměř 2 roky, prý oba v pořádku ![]()
Já vím že to chce klid, tedka na tom sem mnohem psychicky lip než před pul rokem, je fakt že žena to ma v hlave pořád i když na to myslet nechce, do práce jsem chodila v srpnu a tome hodne pomohlo ale vždy me rozhodí mesíčky
ale trochu me pomohlo tady tahle dizkuse, potřebuju nakopnou a vim že i nemyslet,,ted sem si řekla že nebudu testovat nic žádnou ovulku ani nic meřit proste na to prdíííím snad se toho budu držet
Holky je melito že to tak mame ale každej říka že když bylo první musí jit i druhé
Tak nám se první zadařilo na první pokus a na druhý jsme si počkali 9 měsíců než se zadařilo taky jsem už byla zoufalá jako ty, neboj miminko určitě přijde ![]()
Kdyby tak šlo otočit prstýnkem bylo by to bezva na přání miminko
@j.borufka Ahoj, jedno už se Ti povedlo, máš výhodu, víš, že jsi schopná mimi donosit
. Já tipuju, že se nedaří kvůli psychice, že se na to hodně upínáš, ono to pak kvůli tomu často nejde.. jako kdyby nám příroda říkala, že v něčem jí prostě poručit nedokážem.. Hoď se do pohody, dělej věci tak, jako by sis měla užít poslední týden na světě, raduj se z každé blbosti- kytky, sluníčka, knížky.. nejúčinnější je naplánovat si a zaplatit nějakou super dovolenou, na kterou nejezdíš každý rok, to funguje skoro stoprocentně
, nebo nějaký dlouhodobější projekt v práci.. třeba grant, který nejde přerušit.. takhle otěhotněla moje sousedka
Jinak já sušila věci na mimi na půdě x let, pak jsem si řekla, že na to ve svých 42 letech kašlu a opravdu si začala užívat, že mě puberťáci už tolik nepotřebujou.. no, otěhotněla jsem první měsíc poté, co jsem se opravdu a namouduši rozhodla, že ty dětské věci z půdy vyhážu..:-D ještě, že jsem laxní a nestihla jsem to vyklidit..
Přeju krásný podzim a brzo miminko v bříšku!
@Agáta13 krásne si to napsala
,ja už taky vyhodila nebo spíš začala rozdávat tehotenské oblečení ![]()
Také jsem s hlídala ovulaci, měřila BT, pila bilinky, a povedlo se 10měsíc když nás doktor poslal na spermiogram a já přestala na to myslet tak se povedlo den před spermiogramem jsem našla //. Všichni kdo věděli že se snažíme o mimi mi říkali že to mám z nervů. já že ne že to z nervů nemám
a nejspíš jsem to měla z nervu jak jsem na to myslela
první dcera nám trvala jeden měsíc neplánovane