Proč se nám miminko stále nedaří?

7811
2.10.13 11:39

proč se stale nedaři

Ahojky snažime se o mimino tedy odruhé pul roku a stale nic,,vim že je to krátka doba. ale prvni bylo hned a druhe se stale coura:(vždy je styk v ovulaci, ovulaci mam, brala jsem i nejake bylinkove kapky na upravu hormonu to se trochu zpravilo, podle doktora jsem v pořádku, jen každa Ms je pro me zklamaníí, je na tom nekdo podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
2.10.13 12:02

Buď v klidu, myslím, že je tu hodně holek na tom o hodně hůř :-) Například já ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
2.10.13 12:05

@j.borufka asi te neuklidni a nijak ti nepomuze, kdyz napisu, ze je to kratka doba a nekoku to trva dyl. Ale bohuzel je fakt, ze pokud jste oba v poradku, tak tam muze hrat roli i psycha. Jenze tahle veta je uz k nas.ani totalne :mrgreen:. Takze jen muzu poprat hodne stesti at se brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
2.10.13 12:14

Hele raději se přestan na to soustředit…já minulý týden o druhé, vysněné mimčo přišla… taky to vždy šlo hop a šup a najednou taková rána. teď sem na odpis-spíš teda na předpis pro psychologa! doporučuju odfrknout, odpočat, odjet na víkend, vzít si v práci něco navíc!!! jak bude jiné myšlení tak to třeba půjde líp a snáz§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
2.10.13 12:29

Přesně tohle řeší i moje kamarádka, první dítě se zadařilo hned jak zjistila ovulaci a druhé se prostě hned nedaří. Věřím, že i tohle prostě ženu psychicky ovlivní a říká si kde je chyba. Ale chyba prostě nemusí být a je zbytečné se stresovat a tolik se na to upínat, protože právě to může být důvodem. Dopřej si klid a relax a já přeju, ať ti to výjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.10.13 12:34

My to měli tak, že na první jsme čekali téměř 2 roky, druhé bylo hned a na třetí jsme si zase chvilku počkali. Ale nám teda pomohla změna prostředí. Odjeli jsme k našim na moravu, dali sedánek ve sklípku…a mimčo se narodilo letos v únoru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.10.13 12:41

@j.borufka první bylo při prvním sexu s chlapem :oops: teď s jiným se nedaří téměř 2 roky, prý oba v pořádku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.10.13 12:42

Já vím že to chce klid, tedka na tom sem mnohem psychicky lip než před pul rokem, je fakt že žena to ma v hlave pořád i když na to myslet nechce, do práce jsem chodila v srpnu a tome hodne pomohlo ale vždy me rozhodí mesíčky :((ale trochu me pomohlo tady tahle dizkuse, potřebuju nakopnou a vim že i nemyslet,,ted sem si řekla že nebudu testovat nic žádnou ovulku ani nic meřit proste na to prdíííím snad se toho budu držet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.10.13 12:43

Holky je melito že to tak mame ale každej říka že když bylo první musí jit i druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.10.13 13:00

Tak nám se první zadařilo na první pokus a na druhý jsme si počkali 9 měsíců než se zadařilo taky jsem už byla zoufalá jako ty, neboj miminko určitě přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.10.13 13:09

Kdyby tak šlo otočit prstýnkem bylo by to bezva na přání miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.10.13 13:15

Příspěvek upraven 19.06.16 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
2.10.13 13:20

@j.borufka Ahoj, jedno už se Ti povedlo, máš výhodu, víš, že jsi schopná mimi donosit :-). Já tipuju, že se nedaří kvůli psychice, že se na to hodně upínáš, ono to pak kvůli tomu často nejde.. jako kdyby nám příroda říkala, že v něčem jí prostě poručit nedokážem.. Hoď se do pohody, dělej věci tak, jako by sis měla užít poslední týden na světě, raduj se z každé blbosti- kytky, sluníčka, knížky.. nejúčinnější je naplánovat si a zaplatit nějakou super dovolenou, na kterou nejezdíš každý rok, to funguje skoro stoprocentně ;-), nebo nějaký dlouhodobější projekt v práci.. třeba grant, který nejde přerušit.. takhle otěhotněla moje sousedka :-) Jinak já sušila věci na mimi na půdě x let, pak jsem si řekla, že na to ve svých 42 letech kašlu a opravdu si začala užívat, že mě puberťáci už tolik nepotřebujou.. no, otěhotněla jsem první měsíc poté, co jsem se opravdu a namouduši rozhodla, že ty dětské věci z půdy vyhážu..:-D ještě, že jsem laxní a nestihla jsem to vyklidit.. ;-) Přeju krásný podzim a brzo miminko v bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
2.10.13 14:07

@Agáta13 krásne si to napsala :lol:,ja už taky vyhodila nebo spíš začala rozdávat tehotenské oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
2.10.13 16:46

Také jsem s hlídala ovulaci, měřila BT, pila bilinky, a povedlo se 10měsíc když nás doktor poslal na spermiogram a já přestala na to myslet tak se povedlo den před spermiogramem jsem našla //. Všichni kdo věděli že se snažíme o mimi mi říkali že to mám z nervů. já že ne že to z nervů nemám :mrgreen: a nejspíš jsem to měla z nervu jak jsem na to myslela :mrgreen: první dcera nám trvala jeden měsíc neplánovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí