Co můžu očekávat za vyšetření? Snažení

14
1.10.13 19:01

začneme to vyšetřovat...jak?

Ahoj holky, nase snazeni zatim nema zadny vysledek, krome jednoho zamlkleho tehotenstvi. Na revizi jsem byla loni o vanocich. Od te doby chodim ke gynekologovi kazdy mesic, ale pouze proto, aby mi rozepsal utrogestan.po revizi jsem mela jeste zanet delohy. potom mi udelal kontrolni ultrazvuk, rekl ze sliznici mam uz dorostlou a tvorej se mi vajicka. udelal mi odbery na prenatalni infekce a od te doby nic, jen mi rozepisuje untrogestan a kyselinu listovou. Minuly mesic mi rekl ze uz to zacneme vysetrovat.ja mu rekla, ze pockame jeste mesic.ale ten uz je za nami a ja jdu v patek opet k doktorovi. A muj dotaz…co muzu cekat za vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
1.10.13 19:23

Tak nejspis ti odebere krev na hormonalni profil a asi bude delat folikulometrii, jestli ti dozravaji vajicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.13 19:29

Jak se dela folikulometrie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.10.13 19:33

Ultrazvukem, chodis myslim kazdy druhy den( uz si to presne nepamatuju) a doktor meri, jestli vajicko roste a hlavne jestli se uvolni. Taky asi poslou tveho partnera na spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.13 19:35

Kazdy druhy den? no…tak to abych si na to vzala neschopenku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.10.13 19:41

Ja jsem tam dobehla vzdycky v poledni pauze, ale mela jsem to kousek. U moji doktorky to tak probihalo, ale treba to tvuj doktor dela jinak. Pak me jako dalsi vysetreni napada jeste pruchodnost vejcovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.13 20:00

No ja pracuju na smeny a jeste ke vsemu v jinem meste nez mam doktora.ale zas by mi to mohli udelat vzdycky u nas v praci kdyz bych si to nejak dohodla…no uvidim. pruchodnost…to asi laparoskopicky, ze? na to bych kline sla..nikdy jsem si tak krasne neodpocinula jako po narkoze:-) :-) :-) taky me prekvapuje, ze pri tech kontrolnich ultrazv. Mi nemohli najit jeden vajecnik, ale nikdo to nijak neresil.no uz se tesim na patek, co se vymysli.uz bych s tim chtela zacit neco delat…tolik po miminku touzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.10.13 15:07

Pruchodnost se dela bud laparoskopicky nebo jeste jednou metodou, kdy se tam normalne pri vedomi vstrikuje nejaka kontrastni latka (myslim, ze se to jmenuje hysterektoskopie). Pokud to tvuj doktor neresi, chce to zmenu nebo rovnou navstevu CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí