Snažilky od září 2013 - první těhu

3746
29.9.13 20:15

Snažilky od září 2013 - první těhu

Ahoj zářijové snažilky.
Budu moc ráda, když se jakákoliv z Vás přidá do této skupiny. A podělí se o své zkušenosti, pocity…

Něco málo o našem snažení s přítelem… S přítelem se snažíme o mimi od začátku září. Tenhle týden by se mělo ukázat zda se to povedlo či nikoliv. Každý den očekávám zda menstruace se dostaví nebo ne. Ikdyž to tak prožívat nechci po prvním měsíci, tak se vnitřním pocitům nedokáži ubránit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
29.9.13 20:37
@Mejbelína píše:
Ahoj zářijové snažilky.
Budu moc ráda, když se jakákoliv z Vás přidá do této skupiny. A podělí se o své zkušenosti, pocity…Něco málo o našem snažení s přítelem… S přítelem se snažíme o mimi od začátku září. Tenhle týden by se mělo ukázat zda se to povedlo či nikoliv. Každý den očekávám zda menstruace se dostaví nebo ne. Ikdyž to tak prožívat nechci po prvním měsíci, tak se vnitřním pocitům nedokáži ubránit. :nevim:

Zdravíčko:-) nejsi sama najdi si diskusi testování na začátku října;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emisis86
29.9.13 20:37

Ahooj..tak od vcera je ze me vdana pani, takze se uz vlastne taky snazime..1 den :D doufam ze to klapne co nejdriv..ja uz teda za sebou jedno tehu-nepodarene :( mam, a konecne pominula doba kdy jsem nemela otehotnet kvuli dohojeni, takze se na to druhe mooc tesim :)

• Citovat
  • Upravit
3746
29.9.13 21:51

Jéé, tak to moc gratuluji dodatečně ke svatbě. To doufá asi každá z nás, že to vyjde co nejdříve. Jak dlouho si musela čekat mezi jednotliv. těhotenstvím? Já mám zase problém s nepravidelnou menstruací. Takže od září beru Utrogestan. A teď čekám zda příde. Když příde, tak ve čt bych měla jít na další kontrolu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
29.9.13 21:53

Díky za typ :palec: Určitě se na to mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.9.13 22:42

AHojky, můžu se také přidat? Také se snažíme první měsíc, beru Clostylbegit, který mi byl předepsán kvůli nedozrávání folikulů. Teď jsem 11DC, takže už jen čekáme na ovulku a pak se uvidí :) Naprosto Tě chápu, že se vnitřním pocitům nemůžeš ubránit, já jsem ještě ani neměla ovulaci a už řeším co a jak… :oops: :lol: A jak se snažíte? Bereš nějaké vitamíny, měříš teplotu, nebo něco?

EMISIS gratuluji ke svatbě a přeji hodně štěstí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emisis86
30.9.13 09:02

Děkuji všem :srdce: Měla jsem čekat dva měsíce, ale teď už to budou tři, řekli jsme si že už to vydržíme po svatbě..Taky beru utrogestan, na srovnání cyklu. A co mě teda překvapilo je, že se mi cyklus zkrátil z cca 30-35 dnů na 21 dnů!!! Asi aby byla víc příležitostí otěhotnět? Ty to máš jak, Mejbelíno?

• Citovat
  • Upravit
412
30.9.13 11:44

Ahoj holky,

já beru už 4 měsíce Duphaston. Teď jsem začala brát i Inofolic a vit. E (400mg). O miminko se snažíme asi čtvrt roku. Od června loňského roku neberu HA (po 10-ti letech) a v prosinci 2012 mě začal zlobit cyklus, prakticky jsem MS nedostala bez injekce. Teď s Inofolicem musím říct, že jsem asi poprvé za těch 15měs. ovulovala. :potlesk: Takže doufám, že na konci října už budu mít důvod koukat po kočárcích a dupačkách. :) Ale je pravda, že prakticky každý měsíc si dělam min. jeden TS a doprovází mě vsugerované těhotenské příznaky, takže z vlastní zkušenosti radím na to moc nemyslet a hlavně s nestresovat po nevydařených pár měsících. Všem snažilkám hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.9.13 14:40

EMISIS Tak to jsi tedy dobrá, že to ještě ten měsíc vydržíš :palec: Já bych to nevydržela už.. :lol: A to že se Ti cyklus zkrátil na 21 dní je v pořádku? :think:

DEŇULEC a ten Inofolic je tedy také na podporu ovulace? :think: JSem v tomhle trošku nezkušená, znám jen clostyl :lol: Takže se také snažíte už? A jaký jsi DC? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
30.9.13 17:22

Mě předepsal od začátku září ten Utrogestan (hlavně na srovnání menstruace- sem jí třeba ani měsíc nedostala…) A jináč k tomu beru 2× denně Acidum folicum a Femibiom. Smolný den menstuace přišla =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
30.9.13 17:29

Já mám cyklus cca 27 dnů díky Utrogestanu. Měřila jsem celý září ovulaci - testíky a podle toho jak to tak vypadá tak asi jsem zatím bez ovulace :( HA jsem brala naposled v listopadu 2013 a od tý doby mám s menstruací jen problémy. Dokonce jednou jsem byla na vyvolávačce! To nepřeju nikomu! Jako vpich vše v pohodě, ale druhý den jsem se nemohla na tu nohu ani postavit! Mě co překvapuje je Emisis86, že jak tu jiné holky na diskusí píšou, že pokud bereš Utroš před ovulací, tak se ti tím zastaví… Nerozumím tomu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
30.9.13 18:37
@Mejbelína píše:
Já mám cyklus cca 27 dnů díky Utrogestanu. Měřila jsem celý září ovulaci - testíky a podle toho jak to tak vypadá tak asi jsem zatím bez ovulace :( HA jsem brala naposled v listopadu 2013 a od tý doby mám s menstruací jen problémy. Dokonce jednou jsem byla na vyvolávačce! To nepřeju nikomu! Jako vpich vše v pohodě, ale druhý den jsem se nemohla na tu nohu ani postavit! Mě co překvapuje je Emisis86, že jak tu jiné holky na diskusí píšou, že pokud bereš Utroš před ovulací, tak se ti tím zastaví… Nerozumím tomu… :nevim:

překlep holky 2012 listopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.10.13 07:31

Na vyvolávačce jsem byla už čtyřikrát, pak jsem dostala Duphaston a MS chodí jako hodinky 29. DC :potlesk:

VERU4 - Inofolic obsahuje kyselinu listovou a ta by se měla brát ať už před pláńovaným otěhotněním, tak i při něm. Nevím, jaké mají zkušenosti ostatní, ale já tenhle měsíc poprvé měla uprostřed cyklu zvýšenou BT a bolesti v podbřišku oznamující ovulaci. Stojí ale na 20dní 380.-. Přesto ale doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.10.13 15:09

Ahoj holky, přidám se k vám. V září jsme se pokusili o mimi a zatím to nechceme hrotit. Ha jsem nikdy nebrala a těhotná jsem také ještě nebyla :) neberu ani žádné prášky a menstruaci mám pravidelnou. Tak snad se brzy zadaří :) DRŽÍM VÁM PALCE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.10.13 15:46

BEBINAA Vítáme tě mezi námi :kytka:

DEŇULEC Dekuji, už jsem zase o něco chytřejší :) Já tedy beru samotnou kyselinu listovou víc jak měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí