Snažilky od září 2013 - první těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
7.10.13 21:22

Holky, našla jsem super kalkulačku: http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…ny/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.10.13 21:27
@denísekbub píše:
@andreuska no měl být 16.9. :) to jo občas je mi špatně, mám bolavá prsa a tlaky v podříšku, žravost a šílená náladovost. Ale prý sou to taky příznak přicházející ms takže se bojím každého dne :(

a pokud by to špinění byl opravdu menzes, tak bys ho měla dostat tento měsíc cca za týden že jo?
no to ti pochopitelně nepřeju..přeju zítra dálnici a to pořádnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denísekbub
7.10.13 21:33

@andreuska jj :) tak uvidíme zítra a děkuju :)) doufám že i ty tam zítra najdeš dálnice :)) :)

• Citovat
  • Upravit
4658
7.10.13 21:37
@denísekbub píše:
@andreuska jj :) tak uvidíme zítra a děkuju :)) doufám že i ty tam zítra najdeš dálnice :)) :)

díky a nemáš za co :-)
v kolik testneš? :lol:
já brzo, jak vstane přítel nebo malá a to je kolem 7h
ty víš kdy jsi měla ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 22:16

@andreuska

ahojky :dance:
vloni v prosinci jsem o mimi prisla samovolne bez revize v 5 tt, pak jsme si dali pauzu, muj Pietro byl z toho vyrizenej hodne dlouho. Zacali jsme se znovu snazit v SRPNU, uz treti mesic a zatim nic…dneska jsem 18 DC, uz po ovulce tak uvidime jak tenhle mesic :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.10.13 07:46

dobré ránko všem

Poslušně hlásím, menzes pořád nemám, ale za ranní moči pořád negativní.
Už na to prdím a jedem s malou na výlet..pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roza123
8.10.13 08:14

Holky,

vy jste rychlý :D
Cysta mě bolela, hlavně po sexu, někdy i při sexu, bolest hodně podobná slepáku, i když jsem ho nidky neměla tak si to dokážu přestavit. Strašný píchání, tak jsem mazala k doktorovi (měla jsem i to zpoždění). A on mi řekl, že to může být i tou cystou.. A víte jak to dopadlo, mens se dostavila.
Konizace děložního čípiku je odstranění rakovinových buněk na děložním čípku, Jsou tři stádia a já už měla to poslední, pak už je rakovina.. Teď mám vše za sebou a jsem na tom jako všechny zdraví holky, jen mám slabou imunitu a mohlo by to přijít znovu, tomu se pka říká rekonizace a čípek by mi upalovali a upalovali a pak bych mohla mít problémy s donošením. takže i všichni doktoři doporučili, abych co nejdřív otěhotněla.. :roll:
Ale jak říkám, někdy si říkám, tak co prostě to přijde, já budu dobrá máma, ale pak mám takový chvíle, kdy jsem jak pominutá.. Hlavně v období plodných dnů, pak je klid, a pak když to mám dostat, většinou tři dny před tím to začíná :nevim:
Ale zjistila jsem, že tím chlapy moc otravovat není dobrý, mají rádi klídeček a hlavně, když je nikdo nikam netlačí.. Takže to nedávám moc najevo a někdy to v sobě dusím :evil:

• Citovat
  • Upravit
4658
8.10.13 08:34
@Roza123 píše:
Holky,vy jste rychlý :D
Cysta mě bolela, hlavně po sexu, někdy i při sexu, bolest hodně podobná slepáku, i když jsem ho nidky neměla tak si to dokážu přestavit. Strašný píchání, tak jsem mazala k doktorovi (měla jsem i to zpoždění). A on mi řekl, že to může být i tou cystou.. A víte jak to dopadlo, mens se dostavila.
Konizace děložního čípiku je odstranění rakovinových buněk na děložním čípku, Jsou tři stádia a já už měla to poslední, pak už je rakovina.. Teď mám vše za sebou a jsem na tom jako všechny zdraví holky, jen mám slabou imunitu a mohlo by to přijít znovu, tomu se pka říká rekonizace a čípek by mi upalovali a upalovali a pak bych mohla mít problémy s donošením. takže i všichni doktoři doporučili, abych co nejdřív otěhotněla.. :roll:
Ale jak říkám, někdy si říkám, tak co prostě to přijde, já budu dobrá máma, ale pak mám takový chvíle, kdy jsem jak pominutá.. Hlavně v období plodných dnů, pak je klid, a pak když to mám dostat, většinou tři dny před tím to začíná :nevim:
Ale zjistila jsem, že tím chlapy moc otravovat není dobrý, mají rádi klídeček a hlavně, když je nikdo nikam netlačí.. Takže to nedávám moc najevo a někdy to v sobě dusím :evil:

ahojky, no tak to má ted moje kamoška a prdí na to..nemá prej čas na tu konizaci jít :twisted:
je to nebezpečné?
takže si myslíš, že bych cystu cítila jo?
a malá cysta při které by mě to nebolelo může posunout menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.10.13 09:12
@denísekbub píše:
@andreuska jj :) tak uvidíme zítra a děkuju :)) doufám že i ty tam zítra najdeš dálnice :)) :)

tak co, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisekbub
8.10.13 11:52

@andreuska je to taaam :-) :-) :-* sice to jeste neni poradna dalnice ale taky zadny duch, proste zretelna carka :-) jupiiiii :-) a to my test vysel az po 3 tydnech spozdeni :O o_O a ty mas negativni jo? :-(:-( tak jeste pockej treba to budes mit jako ja :-D uvidis vyjde to :-)

• Citovat
  • Upravit
4658
8.10.13 12:37
@denisekbub píše:
@andreuska je to taaam :-) :-) :-* sice to jeste neni poradna dalnice ale taky zadny duch, proste zretelna carka :-) jupiiiii :-) a to my test vysel az po 3 tydnech spozdeni :O o_O a ty mas negativni jo? :-(:-( tak jeste pockej treba to budes mit jako ja :-D uvidis vyjde to :-)

mooc gratuluju :hug:
tobě ukázal test těhu až tak pozdě?
kdy sis dělala test před tímto?..myslím kolikátý den po meškání?
já jsem to měla dostat v sobotu, takže meškám dnes 4den, já neházím flintu do žita, třeba je to fakt ještě brzo.
jak dlouhýmáš cyklus a je pravidelný?
užto tady čtu, dělala sis ho v den a to mamatest a ten další kdy?..ten co ti vyšel negativně, za jak dlouho po tom mamatestu?
pak jsi čekala až do ted a ted ti vyšel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisekbub
8.10.13 13:10

@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativni :-) a az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna :-) cyklus mam pravidelny cca 30 dni :-) a dekuju treba ti to vyjde ja se 4 dny spozdeni mela test cisty takze nadeje tu urcite je :-) moc ti preju aby tam byli // :-*

• Citovat
  • Upravit
4658
8.10.13 13:59
@denisekbub píše:
@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativni :-) a az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna :-) cyklus mam pravidelny cca 30 dni :-) a dekuju treba ti to vyjde ja se 4 dny spozdeni mela test cisty takze nadeje tu urcite je :-) moc ti preju aby tam byli // :-*

tak to jsi mě uklidnila :-)
volala jsem si na kliniku, jestli mi může pokud to nedostanu píchnout kamoška zdrav. sestra vyvolávačku a vrchní mi řekla, že mám rozhodně počkat do soboty na test, pak testnout ještě v pondělí v každém případě jí zavolat a řekne mi co dál
dnes se mi švagrová svěřila s tím, že byli minulý čtvrtek na embrio transferu a ve středu má testovat..naši by se zláznili radostí kdyby se nám oběma povedlo :potlesk:
oni to tají, pááč nechtějí dělat poplach, ale moje mamka ví, že mám skluz a taky nej kamoška no a ted i švagrová..budem ted spolu do testu nervovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.10.13 14:04
@denisekbub píše:
@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativni :-) a az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna :-) cyklus mam pravidelny cca 30 dni :-) a dekuju treba ti to vyjde ja se 4 dny spozdeni mela test cisty takze nadeje tu urcite je :-) moc ti preju aby tam byli // :-*

ty sis dělala, první test v den menstruace, vyšel pozitivní, pak za týden, ten byl negativní a pak až ted?
no tak to je jasné, ten druhý byl špatný, ale těhu jsi určo byla…myslím si, že pokud by sis udělala test jště mezi tím a ne až dnes, tak by se ti taky objevila dálnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisekbub
8.10.13 14:34

@andreuska ja man doma pouzite testy a nakonec sem si delala jeste jeden a ten byl taky nepozitivni takze testem to nebylo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex