Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, našla jsem super kalkulačku: http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…ny/index.php?…
@denísekbub píše:
@andreuska no měl být 16.9.to jo občas je mi špatně, mám bolavá prsa a tlaky v podříšku, žravost a šílená náladovost. Ale prý sou to taky příznak přicházející ms takže se bojím každého dne
a pokud by to špinění byl opravdu menzes, tak bys ho měla dostat tento měsíc cca za týden že jo?
no to ti pochopitelně nepřeju..přeju zítra dálnici a to pořádnou ![]()
@andreuska jj
tak uvidíme zítra a děkuju
doufám že i ty tam zítra najdeš dálnice
![]()
@denísekbub píše:
@andreuska jjtak uvidíme zítra a děkuju
![]()
díky a nemáš za co ![]()
v kolik testneš? ![]()
já brzo, jak vstane přítel nebo malá a to je kolem 7h
ty víš kdy jsi měla ovulaci?
@andreuska
ahojky ![]()
vloni v prosinci jsem o mimi prisla samovolne bez revize v 5 tt, pak jsme si dali pauzu, muj Pietro byl z toho vyrizenej hodne dlouho. Zacali jsme se znovu snazit v SRPNU, uz treti mesic a zatim nic…dneska jsem 18 DC, uz po ovulce tak uvidime jak tenhle mesic
![]()
Poslušně hlásím, menzes pořád nemám, ale za ranní moči pořád negativní.
Už na to prdím a jedem s malou na výlet..pááá ![]()
Holky,
vy jste rychlý ![]()
Cysta mě bolela, hlavně po sexu, někdy i při sexu, bolest hodně podobná slepáku, i když jsem ho nidky neměla tak si to dokážu přestavit. Strašný píchání, tak jsem mazala k doktorovi (měla jsem i to zpoždění). A on mi řekl, že to může být i tou cystou.. A víte jak to dopadlo, mens se dostavila.
Konizace děložního čípiku je odstranění rakovinových buněk na děložním čípku, Jsou tři stádia a já už měla to poslední, pak už je rakovina.. Teď mám vše za sebou a jsem na tom jako všechny zdraví holky, jen mám slabou imunitu a mohlo by to přijít znovu, tomu se pka říká rekonizace a čípek by mi upalovali a upalovali a pak bych mohla mít problémy s donošením. takže i všichni doktoři doporučili, abych co nejdřív otěhotněla.. ![]()
Ale jak říkám, někdy si říkám, tak co prostě to přijde, já budu dobrá máma, ale pak mám takový chvíle, kdy jsem jak pominutá.. Hlavně v období plodných dnů, pak je klid, a pak když to mám dostat, většinou tři dny před tím to začíná ![]()
Ale zjistila jsem, že tím chlapy moc otravovat není dobrý, mají rádi klídeček a hlavně, když je nikdo nikam netlačí.. Takže to nedávám moc najevo a někdy to v sobě dusím ![]()
@Roza123 píše:
Holky,vy jste rychlý
Cysta mě bolela, hlavně po sexu, někdy i při sexu, bolest hodně podobná slepáku, i když jsem ho nidky neměla tak si to dokážu přestavit. Strašný píchání, tak jsem mazala k doktorovi (měla jsem i to zpoždění). A on mi řekl, že to může být i tou cystou.. A víte jak to dopadlo, mens se dostavila.
Konizace děložního čípiku je odstranění rakovinových buněk na děložním čípku, Jsou tři stádia a já už měla to poslední, pak už je rakovina.. Teď mám vše za sebou a jsem na tom jako všechny zdraví holky, jen mám slabou imunitu a mohlo by to přijít znovu, tomu se pka říká rekonizace a čípek by mi upalovali a upalovali a pak bych mohla mít problémy s donošením. takže i všichni doktoři doporučili, abych co nejdřív otěhotněla..
Ale jak říkám, někdy si říkám, tak co prostě to přijde, já budu dobrá máma, ale pak mám takový chvíle, kdy jsem jak pominutá.. Hlavně v období plodných dnů, pak je klid, a pak když to mám dostat, většinou tři dny před tím to začíná
Ale zjistila jsem, že tím chlapy moc otravovat není dobrý, mají rádi klídeček a hlavně, když je nikdo nikam netlačí.. Takže to nedávám moc najevo a někdy to v sobě dusím
ahojky, no tak to má ted moje kamoška a prdí na to..nemá prej čas na tu konizaci jít ![]()
je to nebezpečné?
takže si myslíš, že bych cystu cítila jo?
a malá cysta při které by mě to nebolelo může posunout menzes?
@denísekbub píše:
@andreuska jjtak uvidíme zítra a děkuju
![]()
tak co, jak jsi dopadla?
@andreuska je to taaam
sice to jeste neni poradna dalnice ale taky zadny duch, proste zretelna carka
jupiiiii
a to my test vysel az po 3 tydnech spozdeni
o_O a ty mas negativni jo? ![]()
tak jeste pockej treba to budes mit jako ja
uvidis vyjde to ![]()
@denisekbub píše:
@andreuska je to taaam![]()
![]()
sice to jeste neni poradna dalnice ale taky zadny duch, proste zretelna carka
jupiiiii
a to my test vysel az po 3 tydnech spozdeni
o_O a ty mas negativni jo?
tak jeste pockej treba to budes mit jako ja
uvidis vyjde to
mooc gratuluju ![]()
tobě ukázal test těhu až tak pozdě?
kdy sis dělala test před tímto?..myslím kolikátý den po meškání?
já jsem to měla dostat v sobotu, takže meškám dnes 4den, já neházím flintu do žita, třeba je to fakt ještě brzo.
jak dlouhýmáš cyklus a je pravidelný?
užto tady čtu, dělala sis ho v den a to mamatest a ten další kdy?..ten co ti vyšel negativně, za jak dlouho po tom mamatestu?
pak jsi čekala až do ted a ted ti vyšel ![]()
@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativni
a az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna
cyklus mam pravidelny cca 30 dni
a dekuju treba ti to vyjde ja se 4 dny spozdeni mela test cisty takze nadeje tu urcite je
moc ti preju aby tam byli // ![]()
@denisekbub píše:
@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativnia az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna
a dekuju treba ti to vyjde ja se 4 dny spozdeni mela test cisty takze nadeje tu urcite je
moc ti preju aby tam byli //
tak to jsi mě uklidnila ![]()
volala jsem si na kliniku, jestli mi může pokud to nedostanu píchnout kamoška zdrav. sestra vyvolávačku a vrchní mi řekla, že mám rozhodně počkat do soboty na test, pak testnout ještě v pondělí v každém případě jí zavolat a řekne mi co dál
dnes se mi švagrová svěřila s tím, že byli minulý čtvrtek na embrio transferu a ve středu má testovat..naši by se zláznili radostí kdyby se nám oběma povedlo ![]()
oni to tají, pááč nechtějí dělat poplach, ale moje mamka ví, že mám skluz a taky nej kamoška no a ted i švagrová..budem ted spolu do testu nervovat ![]()
@denisekbub píše:
@andreuska no prave se divim ze az tak pozde, ten druhy test sem si delala 7 dni spozdeni a byl negativnia az ted mi vysel a to ta carka jeste neni uplne silna
moc ti preju aby tam byli //
ty sis dělala, první test v den menstruace, vyšel pozitivní, pak za týden, ten byl negativní a pak až ted?
no tak to je jasné, ten druhý byl špatný, ale těhu jsi určo byla…myslím si, že pokud by sis udělala test jště mezi tím a ne až dnes, tak by se ti taky objevila dálnice
@andreuska ja man doma pouzite testy a nakonec sem si delala jeste jeden a ten byl taky nepozitivni takze testem to nebylo ![]()