Proč se tak chová před kamarády?

Anonymní
2.10.24 15:25

Proč se tak chová před kamarády?

Zdravím, v první řadě bych chtěla napsat, že anonym volím z toho důvodu, protože zde má registraci spousta lidí z mého okruhu a nechci, aby mě tu někdo poznal.
Zajímal by mne váš názor na celou situaci. S partnerem jsme spolu osm let a je nám lehce přes třicet, děti zatím nemáme. Jde o to, že v moment, kdy je partner mezi kamarády, dělá jako by mě neznal, jako bych k němu nepatřila. Například včera večer jsme se rozhodli jít se projít po městě. Potkali jsme partnerovi kamarády, kteří mu řekli, že jdou do hospody na jedno. Aniž by se mě partner zeptal nebo cokoliv řekl, zamířil s nimi. Když jsme šli sami spolu do města držel mě za ruku, jakmile tam byli kamarádi, pustil mne a pak už mi celou dobu ruku nedal. V hospodě si mě ani jednou nevšimnul, takže jsem tam seděla jako páté kolo u vozu, zatím co on a jeho kamarádi se bavili. Snažila jsem se zapojit, ale bylo očividné, že nikoho nezajímám. Tady ten problém, že se chová ke mne před kamarády jinak tu byl už v dřívějšku, slíbil, že už se tak chovat nebude. Včerejšek to ovšem nepotvrzoval. Co myslíte, proč se takhle ke mě chová? Nežárlím, nic nezakazuji, má volnost a i přesto mu vadím evidentně před kamarády.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6160
2.10.24 15:28

Neváží si tě a stydí se za tebe. Vezmi hrdost a rozejdi se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.10.24 15:31

A takový je celou dobu? Fíha, já bych to nevydržela a rovnou se zeptala o co jde. Asi tě jeho kamarádi nemusí, stydí se za tebe. Já být tebou tak se s ním rozejdu. Když se k tobě chová takhle co je to proboha za vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
2.10.24 15:33

Jste spolu 8 let, děti svatba nic. Sebere se a jde pryč když spolu někam jděte…jako cože 8o 8o 8o No asi to nebude úplně vhodný partner do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
2.10.24 15:52

A ví ten člověk vůbec, že je tvůj partner?
8 let bez posunu, nehlásí se k tobě před kamarády..
Nevím, nevím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.24 15:54

Ano ví, v soukromí se ke mě chová hezky, jako milující partner.

• Citovat
  • Upravit
16005
2.10.24 15:56

Zřejmě na tebe nebere vůbec žádný ohled, když se tě ani nezeptal, jestli chceš jít taky.
Ignoruje tě a nerespektuje tvé rozhodnutí… :cert:
O takovýho chlapa bych nestála ani náhodou.
Vzdyť to musí být pro tebe dost ponižující, když jsi pro něj „vzduch“.
K čemu ti vlastně vůbec je? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
2.10.24 16:00
@Anonymní píše: Více

Tak to buď jen hraje, protože mu poskytuješ určité partnerské výhody, ale na veřejnosti se k tobě bohužel nezná…
Trochu zvláštní. :think:

Příspěvek upraven 02.10.24 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 16:01

Ano je, vždycky se cítím strašně.

• Citovat
  • Upravit
15504
2.10.24 16:01

Rozejdi se s ním. A udělej to v hospodě před kamarády. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 16:02

Cože? Tak on se sebere a jde s nimi a ty poslušně cupitáš za nimi a neozveš se? Já bych teda po chvíli šoku minimálně řekla něco jako „a to mě svým kamarádům nepředstavíš?“ :nevim: Po tak dlouhé době je opravdu divné, že neznáš jeho kamarády a oni tebe, za mě by to byla velká red flag už tak před 5 lety :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
2.10.24 16:09

Ve chvíli, kdy by se k nim přidal, bych se vydala na opačnou stranu a přitáhla domů nad ránem. Nejlepší léčba je léčba šokem. A na jeho nechápavý dotaz, kde jsem byla, bych mu řekla, že jsem se dobře bavila.
Pokud se tvůj přítel stydí před patrně hodně kvalitními kamarády za své city k tobě, potřebuje obden nějakou lekci. Nejlépe nečekanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
2.10.24 16:14

No tak něco ti slíbil a nesplnil. Tak si to s ním musíš znovu vykomunikovat a říct jasně, že takto teda NE!!! A co hospody s kamarády kde se semnou nikdo nebaví by mě nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33646
2.10.24 16:17
@Anonymní píše: Více

No ty jo, tohle by mi udělal chlap jednou, a viděl by takový točo, že by na to nikdy nezapomněl. Tohle ti dělá celou dobu co jste spolu? A ty jeho kamarádi tě neviděj nebo co? Že vás potkají, řeknou mu že jdou na pivo, tobě nikdo neřekne ani půl slova, a v té hospodě se s tebou nikdo nebaví? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33646
2.10.24 16:19
@unuděná píše: Více

Kamarádi budou asi stejný burani jako on. Vždytˇpřece viděj že není sám, a přehlížej jí jak krajinu. Tohle bych fakt nerozdýchala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí