Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@SlecnaSally já už teda na mladýho zkoušela po dobrým, domlouvat, po zlým a nic, jak ho to chytne tak fnuka a fnuka a kluka je to zvlast strasné, pro mě horší než ty jeho záchvaty vzteku co míval ![]()
@luloinka Jj to je přesný, je to hrůza že? Tak bohužel krajní řešení jako u nás, vařeka ![]()
@SlecnaSally my jsme proti tělesným trestům… Ale už jsem přemýšlela že se zeptám dětské doktorky co s tím.
@Lama Lama
Dali jsme se dohromady par mesicu pred jejimi tretimi narozeninami. V te dobe ale styk jeste nebyl urceny soudne, takze jsme ji vic nevideli, nez videli.
Ted uz to bude rok, co je soudne urcene, ze je u tatinka z utery na stredu a kazdy druhy vikend od patku.
Jak se chova u matky nevime a ani nemame moznost zjistit. Jak uz jsem rikala, ignoruje veskere pocity dcerky, jen aby byla vitez rozhovoru.
A jak dlouho to trvá. Mě fakt přijde, že tydle období maj všechny děti. Měl to kluk, měla to holka. Naše úča ve školce to taky přisuzovala rozvodu, mě to nepřišlo. Mívala to a má to furt.
já bych to teda nepotlačovala, ale párkrát se jí na to zeptala, ale zas kolem toho dělat velké divadlo, to ne. Naše i ráda přitahuje pozornost, dělá zajímavou…
@Lama Lama
Je to mozne, ze je to normalni. Ale deje se to zatim asi tyden, tak mi to vrta hlavou. Rekla bych, ze pozornosti ma vic, nez dost. Kdyz je u nas, neustala se ji nekdo venuje.
Příspěvek upraven 18.01.17 v 15:33
Tak třeba na ní něco leze, je unavená, plačtivější nebo prostě nějaký problém v sobě řeší, no..